Μπόλιασμα Μητσοτάκη: Πακιστανοί στο Κορωπί βιντεοσκοπούσαν και επιχείρησαν να ξεγυμνώσουν γυναίκα!

Έλληνες  07/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την «πάταξη» της εγκληματικότητας, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να δηλώνει ευθαρσώς ότι η εγκληματικότητα έχει μειωθεί και πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα, αλλά «εγκληματοφοβία», όμως τα καθημερινά περιστατικά τον εκθέτουν.

Μία γυναίκα το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που έφευγε από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, δέχθηκε επίθεση. Ειδικότερα, η γυναίκα βρισκόταν στην παραλία με τον σύζυγό της και καθώς αναχώρησαν από την πλαζ, κατευθυνόμενοι προς το ΙΧ τους, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο μόνη στον χώρο στάθμευσης. Τότε ήταν που την περικύκλωσαν έξι άτομα (σύμφωνα με τις πληροφορίες Πακιστανοί) και άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν. Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα. Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή. Πλέον, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Κατά τ' άλλα… όλα βαίνουν καλώς σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Και εγκληματικότητα δεν υπάρχει και μπόλιασμα χρειαζόμαστε σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η εθνική επιλογή του κόμματός μας, των ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελεί πλέον εθνική ανάγκη. Η πάταξη της εγκληματικότητας και η αλλαγή πολιτικής στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης αναλύονται ενδελεχώς στο Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα. ΕΛΛΗΝΕΣ, πριν να είναι πολύ αργά!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης