Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ 4 χρόνια μετά..

Έλληνες  04/06/2024  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν λίγες μέρες, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έκλεισε αισίως τέσσερα χρόνια πολιτικής ύπαρξης. Ο τελευταίος χρόνος ήταν περίεργος, από πολλές απόψεις. Οφείλουμε ωστόσο να πάρουμε θέση και να μην μένουμε θεατές στις άθλιες μεθοδεύσεις που επιχειρούνται από σκοτεινά κέντρα ώστε να αμαυρωθεί αυτή η πρωτόγνωρη εθνική προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, αλλά και ο ιδρυτής του κόμματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Αρχικά, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε εχθρούς και φίλους ότι το Εθνικό Κόμμα για τρία χρόνια είχε αδιάλειπτη πολιτική παρουσία και βρισκόταν στην πρωτοπορία των Εθνικών αγώνων όταν άλλοι που σήμερα ζητάνε την ψήφο σας, έπιναν καφέ στο κολωνάκι ή έκαναν μπάνιο στην βουλιαγμένη. Υπήρξαμε πάντα παρόντες σε όλα τα συλλαλητήρια κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις και την ακρίβεια. Ενάντια στα σκάνδαλα και την διαφθορά. Εκατοντάδες μέλη και στελέχη βρέθηκαν δίπλα σε αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και έγιναν κοινωνοί της φωνής της αλήθειας σε κάθε ελληνικό σπίτι. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση έφερε 3 (τρείς) αντισυνταγματικές τροπολογίες για να αναχαιτίσει αυτό το oρμητικό ποτάμι που έρεε στις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων πολιτών; Γιατί έκοψαν το Ε.Κ.Ε αλλά και τον συνδυασμό ανεξαρτήτων Υποψηφίων που δεν αποτελούσε κόμμα; Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπήρξαν κρυφές δημοσκοπήσεις που έδιναν στο Εθνικό Κόμμα 8 με 10%, με αυξητικές τάσεις. Το Μαξίμου έτρεμε σε αυτό το ενδεχόμενο, το να έχει δηλαδή μια γνήσια αντισυστημική φωνή εκ δεξιών της που δεν θα μπορούσε να ελέγξει και έτσι επιστράτευσε όλα τα νόμιμα και παράνομα μέσα -κατά δήλωση κ.Τζανερίκου- για να τα καταφέρει.

Όπως σε κάθε πολιτικό ζωντανό οργανισμό, έτσι και στο Εθνικό Κόμμα υπήρξαν αντιρρήσεις, διαφωνίες ακόμα και πικρίες. Προς χάριν του κοινού σκοπού ωστόσο, τα αφήναμε όλα στην άκρη και για αυτό πετύχαμε. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε συγκέντρωση μας υπήρχε φοβερός παλμός και πάρα πολλοί άνθρωποι από την Ελληνική νεολαία μας. Εγγράψαμε χιλιάδες μέλη που είχαν -και έχουν- το ίδιο όραμα με μας και συντάξαμε ένα από τα αρτιότερα και πληρέστερα κυβερνητικά προγράμματα εξωκοινοβουλευτικού κόμματος. Ήμασταν πρωτοπόροι και για αυτό πολεμηθήκαμε με τόση λύσσα από το πολιτικό σύστημα.

Στις εκλογές του Ιουνίου του 2023, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το κόμμα "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" διότι γνωρίζαμε ότι κάποια πρώην στελέχη των Ελλήνων είχαν κατέβει υποψήφιοι με το εν λόγω κόμμα, όπως αντίστοιχα είχε γίνει και με άλλα κόμματα. Ουδεμία άλλη οργανική σχέση υπήρξε και αυτό απεδείχθει και στην πράξη με τα γεγονότα που ακολούθησαν στην συνέχεια. Εκ του αποτελέσματος, η εν λόγω κίνηση ήταν λάθος αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Από εκεί και πέρα, φτάνοντας στο σήμερα, βλέπουμε ότι ο Εθνικός χώρος είναι διχασμένος. Κάποιοι βάλλουν κατά του Ηλία Κασιδιάρη και των επιλογών του, αγνοώντας προφανώς ότι είναι ο μοναδική προσωπικότητα που απασχολεί ακόμα και σήμερα το πολιτικό σύστημα που επιθυμεί διακαώς την πολιτική του εξόντωση. Κάποιοι τον προτρέπουν να σταματήσει την πολιτική μάχη και να ιδιωτεύσει. Άλλοι, τον κατηγορούν γιατί στήριξε ένα κόμμα ή κάποιον υποψήφιο "ξεχνώντας" οτι πολιτική αλλαγή δεν θα έρθει πίνοντας μπύρες στο καφενείο ή κάνοντας βίντεο στο youtube αλλά μόνο με παρουσία στην πολιτική σκηνή, σε αυτό το αέναο συνεχές σκάκι εθνικής επιβίωσης. Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι, που μιλάνε για τα λεφτά.

Μιλάνε για λεφτά σε ποιον; Σε αυτόν που έδινε όλα τα του χρήματα όσο ήταν βουλευτής σε κοινωνικό έργο, σε αυτόν που στο τελευταίο του δημοσιευμένο πόθεν έσχες είχε 20 ευρώ αποταμιεύσεις. Σε αυτόν που αθωώνεται στο ένα δικαστήριο μετά το άλλο και παρόλες τις νέες διώξεις εναντίον του, συνεχίζει να μάχεται για την Ελλάδα. Ναι, αυτόν κατηγορούν ότι τα κάνει όλα για λεφτά. Που εδώ και τέσσερα χρόνια όντας έγκλειστος παρήγαγε πολιτική μέσα από ένα καρτοτηλέφωνο και έγραψε πέντε βιβλία!

Κάντε οποιαδήποτε σύγκριση θέλετε με οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Το να κατηγορείτε όμως έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τα καλύτερα του χρόνια στον αγώνα για την πατρίδα σας καθιστά γραφικούς. Μπορείτε να διαφωνήσετε με τις επιλογές του, μπορείτε ακόμα και να μην τον στηρίξετε αν θέλετε. Δικαίωμα σας. Είναι διαφορετικό όμως να μην τον στηρίζετε από το να κατηγορείτε και μάλιστα αδίκως! Όλοι θα κριθούμε από την ιστορία.

Kωνσταντίνος Δρανδάκης

Διευθυντής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης