Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ: Ένα «διαρκές ψηφοδέλτιο» Εθνικής Αντίστασης

Έλληνες  12/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα τελευταία 13 χρόνια είδαμε μια ενορχηστρωμένη επίθεση από πολιτικό σύστημα, χρηματοδοτούμενα ινστιτούτα και «διανοούμενους» εναντίον του Ελληνικού Λαού: «Αγανακτισμένοι» που «τρέχουν τον φασισμό», «μακεδονομάχοι στις πλατείες και τα συλλαλητήρια», «εθνολαϊκισμός ως κύριος εχθρός της χώρας», «ετερόκλητος όχλος», «φασίστες νησιώτες», «επικίνδυνος αντισυστημισμός που ανοίγει τις πύλες προς την ακροδεξιά και τον εξτρεμισμό» κ.λπ.

Η αγορά, τα funds, οι τράπεζες είναι οι μόνοι «θεσμοί» που έχουν αναφαίρετα δικαιώματα, με το πολιτικό σύστημα να λειτουργεί ως εντολοδόχος και πλασιέ συμφερόντων.

Επομένως, οι εκλογές της 21ης Μαΐου μόνο ως αδιάφορες δεν μπορούν να θεωρηθούν. Όχι μόνο επειδή διεξάγονται σε μια στιγμή μεγάλης έντασης και σοβαρής κρίσης εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού προς το πολιτικό σύστημα. Ούτε επίσης μόνο επειδή προστίθενται στο εκλογικό σώμα περίπου 438.000 νέοι ψηφοφόροι που δεν γνωρίζει κανείς πως θα συμπεριφερθούν εκλογικά. Αλλά κυρίως επειδή υπάρχει η αίσθηση ότι ειδικά σε αυτές τις εκλογές το δικαίωμα της ψήφου θα μπορέσει να απεμπλακεί από την μέχρι τώρα έκπτωση και άλωσή της από τα συστημικά κόμματα και τις κεφαλαιοκρατικές ελίτ.

Η επόμενη μέρα των εκλογών εξαρτάται, επί της ουσίας, όχι από το ποσοστό και την όποια κυβέρνηση συνεργασίας βγει, αλλά από την κοινωνική διαθεσιμότητα, από την συνοχή του Λαού, από την ενεργοποίηση εγχειρημάτων και επιχειρημάτων, από το αν η Πατρίδα και ο Λαός θα είναι όρθιοι με ισχυρά στοιχεία Εθνικής Αντίστασης, κάτι το οποίο περνάει απαραίτητα μέσα από την ενίσχυση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αυτή η ιδέα δεν αρέσει καθόλου στο πολιτικό σύστημα, στα ΜΜΕ και στην καλοπληρωμένη «διανόηση». Την θεωρούν «ακραία» και «επικίνδυνη». Στην πραγματικότητα όμως, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το αναγκαίο ξεμπλοκάρισμα της Πατρίδας και του Λαού. Ένα νοητό «ευρύτερο ψηφοδέλτιο» κοινωνικής διαθεσιμότητας για την διέξοδο της Χώρας, λαοφιλές που να υπερβαίνει εγγενείς αναξιοπιστίες και πιθηκισμούς παραγόντων, ικανό να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις, να συγκρούεται αποτελεσματικά με τα αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντα, να κρατά όρθια Κοινωνία και Χώρα.

Ένα «διαρκές ψηφοδέλτιο» Εθνικής Αντίστασης, ένα Μεγάλο Πατριωτικό Εγχείρημα που να δίνει ευοίωνη υπόσταση στις σημερινές συνθήκες στο «Εμείς είμαστε ο Λαός» και να ξεμπλοκάρει δυνατότητες απέναντι στην εθνική – κοινωνική - πολιτιστική συρρίκνωση του Τόπου, απέναντι στην προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης