Μας δείχνουν το δέντρο για να μας κρύψουν το δάσος

Έλληνες  10/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

«Στην Ελλάδα αλλάζουμε, υποτίθεται, το εκπαιδευτικό σύστημα πολύ συχνά… Το μόνο σταθερό είναι η διαρκής πτώση. Αλλά έχουμε, πλέον, συνηθίσει ως κοινωνία να ωθούμαστε προς όλο και μεγαλύτερο χάος και καταστροφή…Ο δάσκαλος, εξάλλου, δεν μεταφέρει μόνον εγκύκλια γνώση στον διδασκόμενο. Μεταφέρει έναν ολόκληρο κόσμο, μια και η εκπαίδευση είναι άφατη μεταφορά χυμών, μεταφορά ήθους, μεταφορά στάσης ζωής. Ως προς το θέμα της παιδείας στην κοινωνία έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα χαμηλής απαιτητικότητας. Στα σχολεία όλοι οι μαθητές, έτσι κι αλλιώς, παίρνουν Α στο δημοτικό και 19 ή 20 στο γυμνάσιο, δουλέψουν δεν δουλέψουν, μάθουν δεν μάθουν. Έχουμε ένα απίθανο ποσοστό αριστούχων παγκοσμίως. Καμία σύγκριση με παλαιότερα. Ο απόφοιτος δημοτικού του σχολείου της γειτονιάς πριν από 40 χρόνια ήξερε πολύ περισσότερα από πολλούς αποφοίτους λυκείου σήμερα. Μετά το 1980 αποφασίσθηκε το κλίμα αυτό προκειμένου “να μην επιβαρυνθεί η ψυχή των παιδιών”. Είναι κι αυτό άλλη μία έκφανση της δήθεν “αριστερής” πλευράς μας. Δηλαδή, του τίποτα…Παλαιότερα, π.χ. μέχρι τη δεκαετία του 1980… περνούσε το μήνυμα στον μαθητή ότι το να εργάζεται και να αποδίδει στο σχολείο είναι η δουλειά του…. Αντιθέτως, εμείς, τα τελευταία 40, περίπου, χρόνια, καθώς δημιουργήσαμε μια κοινωνία παρασιτική, χωρίς αξίες, χωρίς ηθικές αρχές και απαιτητικότητα, οδηγήσαμε και την Παιδεία μας σε αντίστοιχους δρόμους και πρακτικές.... Δημιουργήσαμε δούλους του τίποτα. Γιατί ελευθερία δεν είναι η ασυδοσία. Είναι η έννοια του μέτρου, της εσωτερικής πειθαρχίας, του ορίου ως προς τον εαυτό σου και τους άλλους».

Είναι σταχυολογημένα λόγια από καταπληκτική πρόσφατη ομιλία μίας εξαιρετικής επιστήμονος. Ομιλήτρια είναι η κυρία Μαρία Ευθυμίου, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία βέβαια δεν μπορούν να βάλουν την ταμπέλα της «ακροδεξιάς», «φασίστριας», «ρατσίστριας» κλπ. Απλώς αποσιωπούν τις απόψεις της. Για να προβάλουν τα φληναφήματα της κυρίας υπουργού “παιδείας” ή μάλλον όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο μοναδικός «Αρκάς», το συγκεκριμένο υπουργείο πρέπει καλύτερα να ονομάζεται: “Δια βίου άγνοιας”. Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα, υπήρξε ένας επικοινωνιακός καταιγισμός καθώς εντός επτά ημερών η υπουργός (σ.σ. η οποία έχει σπουδάσει νομική στη Σορβόννη και στο Χάρβαρντ) παραχώρησε εννέα! συνεντεύξεις. Όπως πάντα η κυρία υπουργός, ούτε ρωτήθηκε, ούτε ασχολήθηκε με κάποιο από τα φλέγοντα ζητήματα της παιδείας. Σιγά να μην ασχοληθεί με το τι Παιδεία έχουν τα Ελληνόπουλα. Έδειξε για άλλη μια φορά το “δέντρο”, ανακοινώνοντας περιχαρής ότι παρέδωσε 177.000 σετ ρομποτικής στα σχολεία της χώρας. Φοβερό!

Δεν μας είπε η κυρία υπουργός, τι μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία; Μαθαίνουν, να έχουν κριτική σκέψη; Μαθαίνουν, να σκέφτονται; Μαθαίνουν, για τις δυσκολίες της ζωής και πως θα τις αντιμετωπίσουν; Μαθαίνουν, για την συντροφικότητα και την αγνή άμιλλα; Μαθαίνουν, να έχουν Ιδανικά και πραγματικές Αξίες; Μαθαίνουν, για την πραγματική Ελευθερία; Μαθαίνουν, να αγαπούν την Πατρίδα τους; Μαθαίνουν, να βάζουν στόχους και πως θα τους επιτυγχάνουν; Μαθαίνουν, να είναι υπερήφανα που είναι Έλληνες; Τίποτα απ’ αυτά!

Και το κυριότερο έντεχνα το Σύστημα προσπαθεί να μας αποκόψει από την θεία γλώσσα μας, το μέγιστο δημιούργημα του ανθρώπινου μυαλού, μαθαίνοντάς στη νεολαία μας ένα πάμπτωχο λεξιλόγιο που βρίθει κακόηχων ξένων λέξεων. Μαθαίνουν τα παιδιά μας ξένες γλώσσες και αγνοούν την Ελληνική. Ακούν την τελειότερη γλώσσα που μιλήθηκε ποτέ, την Ομηρική και νομίζουν ότι ακούν κάποια ξένη γλώσσα, αν και η γλώσσα που μιλάμε χρησιμοποιεί στη σύνθεση αποκλειστικά Ομηρικές και Αρχαίες λέξεις. Τώρα, την Μεγάλη Εβδομάδα, πολλοί δεν θα καταλαβαίνουν τη γλώσσα του Ευαγγελίου που θα ακούν. Είναι η ελληνιστική κοινή, η λαϊκή μορφή της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας που εξελίχθηκε από την αττική διάλεκτο. Είναι η γλώσσα που ωμιλείτο σε όλες τις ελληνιστικές αυτοκρατορίες τα χρόνια που έζησε ο Σωτήρας μας στη γη. Αυτό έγινε μάλλον από Θεία Πρόνοια, καθώς η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική που μπορεί να αποδώσει τέλεια τα υψηλά Νοήματα και Ιδέες της Χριστιανικής Ελληνορθόδοξης Πίστεως. Προφανώς δεν συμφέρει το Σύστημα να μάθουν τα Ελληνόπουλα μία άρτια δομημένη γλώσσα με: 2 συζυγίες, 3 φωνές, 4 εγκλήσεις, 3 αριθμούς, 7 χρόνους 4 διαθέσεις, 3 βαθμούς επιθέτων, 3 κλήσεις, απαρέμφατα, μετοχές κλπ. Οι νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου, αναγκάζονται να κάνουν πολλές συνάψεις για να χρησιμοποιήσουν τη σωστή φωνή, αριθμό κλπ, όταν θέλουν να μιλήσουν αυτή τη θεία Γλώσσα. Έτσι τα παιδιά μας γίνονται πιο έξυπνα. Όχι! Αυτό ακριβώς δεν θέλει το Σύστημα. Θέλει μια νεολαία  αποχαυνωμένη.

Με αυτό το σκεπτικό, αφαίρεσαν από την εκπαίδευση τον επιτάφιο του Θουκυδίδη, αυτό το τόσο φλογερό μανιφέστο, γιατί μιλάει για την «Πολιτεία των Αρίστων», της Δικαιοσύνης και της Αξιοκρατίας και όχι για την κατ’ επίφαση ″δημοκρατία″ που ζούμε. Μιλάει για μια κοινωνία πολύ διαφορετική από την μίζερη σημερινή πραγματικότητα. Το Σύστημα θέλει τη νεολαία μας αντί για μυαλό να διαθέτει ένα ιδιότυπο πεπτικό σύστημα που θα ″καταπίνει″ αμάσητα και θα μηρυκάζει όλη αυτή την άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Η στρεβλή εκπαίδευση (για «Παιδεία» ούτε λόγος) ξεκινάει εξ απαλών ονύχων, όπως με τους transsexual που έκαναν σε Παιδικό Σταθμό “μάθημα” για να διδάξουν στα δίχρονα «να αποδέχονται τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα». Ύστερα, στο Δημοτικό, οι “ειδικοί” αποφασίζουν ότι σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία, «για να μην κακοποιηθεί ψυχικά το παιδί», δεν πρέπει να διδαχθεί για τον χορό του Ζαλόγγου, για τον τρόπο που θανατώθηκε ο Αθανάσιος Διάκος και ο Κατσαντώνης, ούτε κουβέντα για τον Βασίλειο Βουλγαροκτόνο ή ακόμα χειρότερα για τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο. Πάνω απ’ όλα οι καλές σχέσεις με τη “φίλη” Τουρκία και για αυτό δεν χρειάζεται μόνο η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, αλλά και η “αποστρατικοποίηση” των μυαλών των παιδιών μας.

Στη συνέχεια στη δευτεροβάθμιο εκπαίδευση τη σκυτάλη την παίρνουν εκπαιδευτικοί με ακροαριστερή ιδεολογία. Δηλητηριάζουν τις εφηβικές ψυχές και μυαλά με τις εθνομηδενιστικές απόψεις για την παγκοσμιοποίηση. Αποστηθίζουν μόνο στείρες γνώσεις. Επιτήδεια θα καταστείλουν την κριτική σκέψη της νεολαίας μας, για να μπορεί να ενστερνίζεται εύκολα όλα τα φληναφήματα των πολιτικάντηδων.

Όλοι βλέπουμε την θλιβερή εικόνα των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μας. Ευτυχώς που η κυβέρνηση των “αρίστων” φροντίζει για την ασφάλειά μας και βόλεψε, συγγνώμη, προσέλαβε, μερικές εκατοντάδες “ημετέρων”, δήθεν για την φύλαξη των ανωτάτων Σχολών. Μάλλον φυλάνε νοερά τις Σχολές, από τις παρακείμενες καφετέριες. Μόνο έτσι δικαιολογούνται τόσες καταλήψεις και τόσοι βανδαλισμοί μέσα και γύρω από τις Σχολές. Όλα και όλα, εδώ ″πρωτοτυπούμε″ παγκοσμίως. Παντού αφίσες, τοίχοι καλυμμένοι με συνθήματα, ανύπαρκτη καθαριότητα και πολλά ″τραπεζάκια″ παρατάξεων. Ο φοιτητής δεν μαθαίνει ότι αφορά στις σπουδές του από τη Γραμματεία της Σχολής ή των εδρών. Εδώ είναι Ελλάδα. Θα τα ″μάθει″ όλα από τα ″τραπεζάκια″. Πρέπει και αυτά να ″ψαρέψουν″ οπαδούς. Πρέπει να εκκολάψουν ψηφοφόρους, που θα αναπαραγάγουν το Σύστημα. Εννοείται ότι ούτε λόγος να γίνεται για ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Εδώ διακινούνται ″ελεύθερα″ μόνο οι θεωρίες των σταλινοφασιστών. Οτιδήποτε άλλο που να έχει σχέση με: Έθνος, Πατρίδα, Λογική κλπ, είναι εξοστρακιστέο.

Φυσικά κάποια στιγμή ο φοιτητής θα τελειώσει τις σπουδές του, με τους δικούς του κόπους και τα χρήματα της οικογένειάς του, αλλά και του Έλληνα φορολογούμενου. Έχει πολλές πιθανότητες να είναι άλλος ένας άνεργος επιστήμονας. Τις περισσότερες φορές έχει δύο επιλογές: «Γκαρσόνι» ή «εξωτερικό». Έτσι τροφοδοτούμε με τα κορυφαία «μυαλά» όλα τα επιστημονικά ιδρύματα και κέντρα ερευνών του εξωτερικού. Έτσι στην Ελλάδα μένουν τα φτηνά εργατικά χέρια (βορά στους κερδοσκόπους), οι λαθρομετανάστες και τα λαμόγια. Βλέπετε, μόνο έτσι εξυπηρετείται και ο απώτερος στόχος των διεθνών τοκογλύφων, καθώς η Ελλάδα μας δεν θα ορθοποδήσει ποτέ, δεν θα υπάρξει ανάπτυξη, δεν θα υπάρξει παραγωγή, με συνέπεια να ξεπουλήσουμε όσο-όσο τα πάντα (υπέδαφος, νησιά, ενεργειακούς πόρους, κλπ).

Για προφανείς λόγους η κυρία Κεραμέως “παρέλειψε” να αναφερθεί και στα μαύρα χάλια της σχολικής κτηριακής υποδομής. Ακούμε κατά καιρούς για ταβάνια που πέφτουν, για πλημμυρισμένες σχολικές αίθουσες κλπ. Τα σχολεία μας  βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με το σιδηροδρομικό δίκτυο, με τα ίδια ολέθρια αποτελέσματα.  Η τεράστια τραγωδία των Τεμπών δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον τραγικό θάνατο δωδεκάχρονου μαθητή από έκρηξη λέβητα στις Σέρρες. Δυστυχώς και αυτός ήταν μία δολοφονία με τους ίδιους ηθικούς αυτουργούς: Τους πολιτικάντηδες και το απάνθρωπο Σύστημα τους.

Μεθοδικά, όλα τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», οι εντολοδόχες κυβερνήσεις προσπαθούν να αποκτηνώσουν και να διαφθείρουν τη νεολαία μας, δίνοντάς της, “Παιδεία”, που στηρίζεται σε ψεύτικες αρχές. Την σπρώχνουν στον χυδαίο ευδαιμονισμό, σκόπιμα συγχέουν την ασυδοσία με την Ελευθερία. Παρατηρήστε πως εκμεταλλευόμενοι την νεανική αφέλεια, προσπαθούν να στρέψουν τα Ελληνόπουλα, προς την τρυφηλή ζωή και τον εύκολο πλουτισμό. Συμφέρει το Σύστημα, οι νέοι μας να ενδιαφέρονται μόνο πως θα αποκτήσουν χρήματα. Έντεχνα, τους επιβάλλουν να ακούνε τραγούδια με στίχους όπως: «…Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα, έχω γούστα ακριβά…». Έτσι Δημιουργείται ένα, μαλθακοποιημένο νεαρό άτομο, ανίκανο για αυτοπειθαρχία, εκτεθειμένο σε επικίνδυνους ερεθισμούς και ανάγκες, ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές αντιξοότητες. Ένα άτομο που γρήγορα αισθάνεται κορεσμένο και καταφεύγει στην αναζήτηση νέων συνεχώς εμπειριών. Μια τέτοια νεολαία θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Μια νεολαία υπερκαταναλωτική, που θα ενδιαφέρεται μόνο για το «έχειν» και όχι για το «είναι». Μια νεολαία επιρρεπή στη μάστιγα των ναρκωτικών, ανίκανη να θέσει φραγμό στα δόλια σχέδιά τους. Μάλλον μας εμπαίζουν για άλλη μια φορά οι “ειδικοί”, όταν με τέτοια “παιδεία”, απορούν και προσπαθούν να βρουν λύσεις στο φαινόμενο του bullying στα σχολεία μας. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς αν υπήρχε αυτό το φαινόμενο πριν από 40 χρόνια, όταν η εκπαίδευση ήταν τελείως διαφορετική; 

Το όραμα των ελλαδικών κυβερνήσεων, για τη νεολαία μας, είναι να αποχαυνώνεται σερφάροντας ανούσια στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με δύο λόγια, μεθοδικά φροντίζουν να μεταμορφώνουν τα Ελληνόπουλα από Ελπίδα του Έθνους, σε έναν πειθήνιο «άχρωμο» πληθυσμό. “Εκπαιδεύουν” τα Ελληνόπουλα να γίνουν χαχόλοι ψηφοφόροι και όχι ενεργοί Πολίτες, που θα μπορέσουν να πάνε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μπροστά.

Για να κατανοήσουμε τι μας στερούν και που αποβλέπουν, ας θυμηθούμε τον μύθο του Ανταίου. (σ.σ. Ο Μυθικός γίγαντας, γιος του Ποσειδώνος και της Γαίας, νικούσε οποιονδήποτε αντίπαλο, καθώς έπαιρνε τεράστια δύναμη από τη γη.) Ο Ανταίος της μυθολογίας συμβολίζει τον «Έλληνα» που διαθέτει τεράστιες ικανότητες και δυνάμεις, αρκεί να μην αποκοπεί από τη «γη» του, δηλαδή την παράδοσή του, τις ρίζες του, την παιδεία του. Ας αναλογιστούμε λίγο την παιδεία στην Αρχαία Ελλάδα, που είχε ως μοναδικό μέλημα την δημιουργία «καλών κ’ αγαθών Πολιτών». Αυτοί οι Πολίτες έκτισαν Παρθενώνες. Αυτοί οι Πολίτες δοξάσθηκαν σε Θερμοπύλες και Σαλαμίνες Έφτιαξαν αυτοκρατορίες. Προσέφεραν απλόχερα στην ανθρωπότητα Πολιτισμό. Χάρισαν την πάμπλουτη γλώσσα τους, τη μητέρα όλων των δυτικών γλωσσών. Αυτοί οι Πολίτες ανέδειξαν αμέτρητους ήρωες σοφούς και επιστήμονες. Η σωστή παιδεία μεριμνά για την απόκτηση φρόνησης (λογικής σκέψης). Ο Πλούταρχος λέει ότι η λογική εμφυτεύεται από τη φύση, η ουσιαστική όμως και τέλεια λογική παράγεται με την επιμέλεια και την διδασκαλία. Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη και συμμαθητές τους γόνους των αριστοκρατικών οικογενειών της Μακεδονίας, που αργότερα έγιναν οι ηγεμόνες των Ελληνιστικών βασιλείων όπως: Ο Σέλευκος, ο Πτολεμαίος ο Ευμένης κ.α. Ολόκληρος ο κόσμος ένοιωσε τα θαυματουργά αποτελέσματα αυτής της υγιούς Παιδείας. Πίσω από τις Μακεδονικές φάλαγγες βάδιζε ο Ελληνικός Πολιτισμός, με την θεία Ελληνική γλώσσα να παραμένει πάντοτε ο κάλλιστος εκφραστής του και να διαδίδει τις αιώνιες πολιτιστικές Αξίες και Ιδανικά.             

Ο Δούρειος Ίππος πέρασε τα τείχη μας. Από την κοιλιά του δεν βγαίνουν ρωμαλέοι Αχαιοί πολεμιστές αλλά δουλικοί πολιτικάντηδες, προπαγανδιστές με αποστεωμένο ψυχικό κόσμο. Τους βλέπουμε. Ανοίγουν τις πύλες της Πατρίδας μας για να εισέλθουν τα στίφη των παγκοσμιοποιητών. Και εσύ Έλληνα, θα τους αφήσεις; Μόνο η πραγματική Ελληνική Παιδεία, η Παιδεία που βασίζεται στον Ελληνικό Πολιτισμό Ελευθέρων Πολιτών, μπορεί να διαλύσει αυτόν τον Δούρειο Ίππο. Μπορεί να σφραγίσει τις πύλες της Χώρας για να μην εισέλθει ο πολυπολιτισμός των δούλων και της θολοκουλτούρας. Ο Εθνικός μας Ύμνος είναι ύμνος προς την Ελευθερία και όχι προς την δουλεία και την υποταγή.

Ας διαπαιδαγωγήσουμε σωστά τη νεολαία μας. Ας της εμπνεύσουμε πίστη στο τρίπτυχο «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια». Ας την ατσαλώσουμε με Ιδανικά. Ας της εμφυσήσουμε Αρειμάνιο Πνεύμα, Δύναμη, πεποίθηση για τη Νίκη. Τότε ως δια μαγείας θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα (υπογεννητικότητα, εγκληματικότητα, οικονομικά, εργασιακά, μάστιγα ναρκωτικών, λαθρομετανάστευση κλπ), που έχουν βυθίσει στο τέλμα της απογοήτευσης τον Έλληνα.

Επέλεξα ως επίλογο να αναφερθώ στον ″εξοστρακισμό″ από την εκπαίδευση και της «Αντιγόνης». Το αιώνιο Σύμβολο της Ελεύθερης Βούλησης και της πίστης στη συνείδηση. Το μεγαλείο της σύγκρουσης του Δικαίου με την παντοδύναμη, απολυταρχική εξουσία. (σ.σ. Παρέβαλε τις σημερινές αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και παράνομες διώξεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, από μία διαπλεκόμενη απολυταρχική εξουσία που κατ’ ευφημισμό αποκαλούν “δημοκρατία”). Τώρα εξηγείται το μένος τους για την Αντιγόνη. Τα παιδιά δεν πρέπει να μάθουν την κάθαρση της τραγωδίας: Η αδύναμη, αλλά με ελεύθερη βούληση και αποφασισμένη Αντιγόνη είναι η ουσιαστική νικήτρια. Ο τύραννος δεν μπορεί να απολαύσει την υπακοή των τρομοκρατημένων δούλων του, καθώς ο νόμος του στράφηκε τελικά εναντίον του. Ο γιός του ακολουθεί την Αντιγόνη στο μνήμα της και η γυναίκα του αυτοκτονεί. Ο Κρέων καταρρέει. Έτσι και η “Νέα Τάξη” πραγμάτων θα καταρρεύσει. Επιβάλλει νόμους, υπονομεύει, διαφθείρει, εξοντώνει, κατάσχει. Όλα αυτά αποδεικνύουν τον φόβο του δεσποτισμού, ότι δεν μπορεί να ζήσει στο υγειές περιβάλλον της ελεύθερης διακίνησης των Ιδεών.

Αν η αδύναμη παιδούλα, η Αντιγόνη ουσιαστικά “νίκησε” τον τύραννο Κρέωντα, με την ψυχική της δύναμη. Αναλογιστείτε πόσο εύκολα οι εκατοντάδες χιλιάδες ψυχωμένοι Έλληνες θα μπορέσουν, πάντα με ειρηνικό τρόπο, να “νικήσουν” αυτό το σάπιο Σύστημα. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν όλα τα υλικά μέσα χειραγώγησης και εκμαυλισμού του Έθνους μας, αλλά εμείς έχουμε το υπερόπλο που λέγεται Ελληνικό αίμα. Είναι αυτό που δημιούργησε Φιλοσοφία, Λογική, Αθλητισμό, Θέατρο, Λογοτεχνία, Καλές Τέχνες, Ήρωες, ότι αποκαλούμε σήμερα Πολιτισμό (σημειώστε ότι όλες αυτές οι λέξεις – έννοιες είναι αμετάφραστες σε όλες τις άλλες γλώσσες). Όλες οι παγκόσμιες Αξίες είναι δημιούργημα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Μία πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση ″αγκαλιασμένη″ με τον λαό μας, θα αντέστρεφε άρδην όλη αυτή την δύσκολη για το Έθνος μας συγκυρία. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στήνει Θερμοπύλες σε όλη αυτήν την ηθική καταβαράθρωση, σε όλη αυτή την εξαθλίωση και συρρίκνωση του Ελληνισμού. Με τη δική σου βοήθεια θα αποτελέσουμε τη θρυαλλίδα για ένα ξεπέταγμα της Ελληνικής ψυχής. Ένα απ’ αυτά τα υπέροχα ξαφνιάσματα της φύσης, αυτής της μοναδικής Ελληνικής φυλής, που ενάντια σε κάθε λογική και πάνω από αριθμούς και συσχετισμούς δυνάμεων, γράφει Ιστορία.

Στις επερχόμενες εκλογές τα πράγματα είναι απλά και εύκολα: Μία ψήφος χωρίζει τον Ελεύθερο Έλληνα Πολίτη από τον χαχόλο δούλο της παγκοσμιοποίησης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης