Φρίκη: Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου ΑΜΕΑ

Έλληνες  25/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άλλο ένα συμβάν μακροχρόνιας σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού -15 ετών σήμερα- ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το ότι το παιδί είναι και ΑΜΕΑ προσδίδει στην πράξη ακόμα πιο απεχθή χαρακτήρα. Δράστης ο 62 ετών σήμερα, καθηγητής του φιλολογίας.

Ο δράστης ασελγούσε στο παιδί εδώ και 8 χρόνια και μάλιστα με παρουσία άλλων 4 ατόμων κάποιες φορές, όπως αποκάλυψε το θύμα στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα το ανθρωπόμορφο κτήνος δεν δίσταζε να ξυλοκοπεί και να απειλεί το παιδί ώστε αυτό να μην αποκαλύψει το συμβάν στους γονείς του. Αυτή την κοινωνία κατασκεύασε η "δημοκρατική" Αριστερή γενιά του πολυτεχνείου την οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί τιμά ο Μητσοτάκης και σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο του υποτιθέμενου συνταγματικότητα τόξου.

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, διαπνεόμενοι από πνεύμα αγνού ενδιαφέροντος για την κοινωνία ρωτάμε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, 1) με ποια κριτήρια διορίζει καθηγητές ειδικής αγωγής; 2) τα σχολεία ειδικής αγωγής έχουν ψυχολόγους οι οποίοι έχουν καθήκον να μιλούν με αυτά τα παιδιά καθημερινά ώστε να εντοπίζουν πιθανά προβλήματα στον ευαίσθητο ψυχισμό τους. Γιατί στο συγκεκριμένο συμβάν ο ψυχολόγος δεν εντόπισε το πρόβλημα; ελέγχεται το προσωπικό των ειδικών σχολείων ανά περιόδους από το υπουργείο ή απλά διορίζονται- με κομματικά κριτήρια δυστυχώς τις περισσότερες φορές- και πράττουν ό, τι θέλουν χωρίς έλεγχο; 3) μετά από αυτή την αποτρόπαια πράξη του καθηγητή προτίθεται το υπουργείο να θεσπίσει αυστηρότερο πλαίσιο επιλογής και πρόσληψης προσωπικού ειδικής αγωγής ή θα περάσει στο ντούκου- ας μας επιτραπεί η έκφραση αλλά όπως δείχνουν τα γεγονότα των ημερών απευθυνόμαστε σε ανθρώπους χαμηλής ηθικής στάθμης και όχι σε ενάρετους πολιτικούς ταγούς άρα σε αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν- μέχρι και την επόμενη κακοποίηση παιδιού ΑΜΕΑ ώστε πάλι να ρωτάμε τα πώς και τα γιατί και τίποτα τελικά να μην αλλάζει; Αν έχει μείνει έστω ελάχιστη ανθρωπιά και φιλότιμο στο υπουργείο ας μας απαντήσει.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΜΕΑ

Ιωάννης-Πολυκράτης Χρύσης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης