Η Μελωδία της Ελευθερίας

Έλληνες  09/02/2024  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Περίληψη ταινίας: Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας.

Η ταινία παρουσιάζει την αληθινή ιστορία ενός πρώην αστυνομικού ο οποίος φτάνει στα άκρα προκειμένου να ξεσκεπάσει κύκλωμα σωματεμπορίας και παιδεραστών, να σώσει τις ζωές από δεκάδες παιδικές ψυχές και να κάνει το παν για να τους χαρίσει ξανά το χαμόγελο. Χαμόγελο που τόσο απότομα και βάναυσα κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα της καλής και πλούσιας κοινωνίας τους στέρησαν προς ικανοποίησης της ανωμαλίας τους!

Ζούμε στην πιο παράλογη και ανθρωποφαγική εποχή που υπήρξε. Κάθε τόσο τα "μεγάλα κεφάλια" της εποχής φροντίζουν να σπέρνουν το "μικρόβιο" προκειμένου να ξεσπούν "εμφύλιοι πόλεμοι" μεταξύ των ανθρώπων βυθίζοντας την ανθρωπότητα στο μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Το χειρότερο είναι πως ενώ κάνουμε τον σταυρό μας λέγοντας πως δεν υπάρχει πια κάτι ακόμη για να συμβεί, έρχεται κάθε μέρα και κάτι "καλύτερο" που μας διαψεύδει. Απ΄ το κακό στο χειρότερο, λοιπόν, κι όμως ακόμη και έτσι υπάρχει ελπίδα. Το sound of freedom αποτελεί την πλέον απαραίτητη παραγωγή που πρέπει ως άνθρωποι με συνείδηση να στηρίξουμε!

Η ταινία αυτή πολεμήθηκε όσο καμία άλλη από το σύστημα για πέντε χρόνια μένοντας κρυμμένη στο σκοτάδι και την αφάνεια. Πράγμα λογικό αν σκεφτούμε πως πραγματεύεται ένα ζήτημα που δεν συμφέρει κανένα από τα μεγάλα κεφάλια ούτε να ακουστεί και φυσικά ούτε να φανεί πως ο κάθε άνθρωπος έχει την δύναμη να το πολεμήσει. Σε μία εποχή που το μοναδικό μέλημα του πολιτικού συστήματος και των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι να ΄μάχονται΄ υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από τον πυρήνα του αφύσικου, παράλογου, επικίνδυνου και δαιμονικού, η ταινία αυτή θίγει το πραγματικό σκοτάδι που βιώνουν οι ψυχές των παιδιών στα χέρια αρρωστημένων και διαστροφικών ανθρώπων. Την ανάγκη για λύτρωση και πραγματική τρυφερότητα και αγάπη που αξίζει σε ένα μικρό και αθώο παιδί και που το σύστημα επιμένει όχι μόνο να αγνοεί αλλά και να προδίδει παραδίδοντας αψήφιστα τις παιδικές ψυχές στο βωμό της ανωμαλίας.

Ο πόλεμος που δέχτηκε η συγκεκριμένη παραγωγή για πέντε ολόκληρα χρόνια και που συνεχίζει να δέχεται ακόμη και μετά την προβολή της, αποδεικνύει το πόσο βαθιά αντισυστημική είναι και το πόσο βαθιά είναι η σαθρότητα και η βρωμιά του συστήματος και των κυβερνώντων ώστε να παλεύουν με κάθε μέσο για να μην αναδυθεί στο φως η αλήθεια που παρουσιάζει η εν λόγω ταινία.

Όταν στην Ελλάδα του 2024 η κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει να καλύπτει την υπόθεση του τέρατος που ακούει στο όνομα Λιγνάδης, προφανώς λόγω της άμεσης σχέσης μελών της με αυτή, καθώς και άλλων παρόμοιων υποθέσεων (π.χ. υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη πρώην βουλευτή της ΝΔ, υπόθεση Ηλία Μίχου, κλπ) για τις οποίες υπάρχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία ενοχής και εμπλοκής προσώπων τόσο της κυβέρνησης όσο και του συστήματος γενικά, αντιλαμβανόμαστε πως είναι εξαιρετικά άβολη και επίφοβη για την καρέκλα τους η προβολή και το άκουσμα μιας τέτοιας παραγωγής. Μία κυβέρνηση και ένα σύστημα που διαρκώς διατηρεί, αναπαράγει και στηρίζει κάθε μορφή ανωμαλίας και διαστροφής και επιθυμεί να υπονομεύσει κάθε ηθική αρχή που έχει απομείνει στην χώρα μας όπως η αξία της φυσιολογικής οικογένειας και όχι της παρά φύσιν μορφής της που πασχίζει να εδραιώσει. Ένα σύστημα που διαρκώς βιάζει τις αξίες της Ελληνικής εθνικής συνείδησης και την ίδια τη φύση προβάλλοντας και στηρίζοντας διαρκώς την ομοφυλοφιλία και τα επακόλουθα της και υποσκάπτοντας τα φυσιολογικά πρότυπα της κοινωνίας μας (πρότυπο μητέρας και πατέρα).

Είμαστε τόσο αποπροσανατολισμένοι σαν κοινωνία από την αλήθεια που πολλές φορές όχι απλώς αρνούμαστε να την ακούσουμε αλλά απορούμε και παραξενευόμαστε στο άκουσμα της και μάλιστα έχουμε το θράσος να την θεωρούμε ανακρίβειες, υπερβολές και πολλές φορές ασύστολα ψεύδη. Εκατομμύρια παιδικές ψυχές βιώνουν την έσχατη κακοποίηση στα χέρια των πιο "ισχυρών" που με την δύναμη τους έχουν καταντήσει τον κόσμο μας παιχνίδι με δικούς τους αποκλειστικά κανόνες τους οποίους αλλάζουν σύμφωνα με τα γούστα τους.

Η παιδεραστία είναι πρόβλημα υπαρκτό και το σημαντικότερο ζήτημα το οποίο θα έπρεπε να μας απασχολεί. Όσο αδιαφορούμε συνεχίζει να υπάρχει και να διαιωνίζεται!

Το sound of freedom παρουσιάζει ταυτόχρονα πως οι άνθρωποι από την φύση μας είμαστε ικανοί να πράξουμε το μεγαλύτερο κακό, το οποίο είναι να βλάψουμε με οποιονδήποτε τρόπο ένα μικρό παιδί αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να πράξουμε και το ύψιστο καλό, το οποίο είναι να προστατεύεις και να σώζεις ένα μικρό παιδί. Μέσα από την ταινία πρεσβεύεται η ελπίδα για το απόλυτο καλό και ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος λόγος για τον οποίο αξίζει να μαχόμαστε. Η παιδική ψυχή!

Εφόσον η νοοτροπία της σημερινής κοινωνίας αφορά στην σπατάλη των χρημάτων σε υλικά αγαθά, ας διαθέσουμε και λίγα από αυτά τα χρήματα για να στηρίξουμε κάτι που αξίζει. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την δουλειά των ανθρώπων (συντελεστές της ταινίας) που διέθεσαν χρήματα, κόπο και ψυχή προκειμένου να φανεί η ατόφια, η αυθεντική αλήθεια. Το γεγονός πως η ταινία παρουσιάζει πραγματικά και αυτούσια γεγονότα μας δίνει ακόμη πιο ισχυρό το μήνυμα και του φόβου αλλά και της ελπίδας πως υπάρχει η δύναμη και η θέληση για την σωτηρία των παιδικών ψυχών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης