«Ήταν η κακιά η χώρα», κ. Μητσοτάκη!

Έλληνες  06/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον απόλυτο πόνο και οδύνη, την άφατη εθνική θλίψη για την Εθνική Τραγωδία των Τεμπών. Πολύ περισσότερο δεν δικαιούται να ομιλεί ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου το αφήγημα εκσυγχρονισμού και κράτους του 21ου αιώνα, κατέρρευσε στα συντρίμμια του τραίνου - τάφου των Τεμπών.

Οιμωγές, καταγγελίες, δήθεν βαθυστόχαστες σκέψεις για το τι έφταιξε, δήθεν απόδοση ευθυνών από επίσημα χείλη και ανάγκη εξυγίανσης και «απόλυτης διαφάνειας», όταν επιβάλλεται σιωπή και μόνο σιωπή. Το Πένθος ταιριάζει στους Έλληνες κ. Μητσοτάκη.

Αντί κατά την παρούσα χρονική συγκυρία να  παραιτηθείτε, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού για τα νεκρά, αθώα  παιδιά της Ελλάδος, αναγκάσατε τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου να πιάσουν δουλειά. Αντί εσείς πρώτος να αποπέμψετε από την Κοινοβουλευτική σας ομάδα την φημολογούμενη ως εμπλεκόμενη στον διορισμό του  ακατάλληλου Σταθμάρχη, Βουλευτή Λάρισας -και αυτή στην ομάδα των Αρίστων της παράταξής σας, έως ότου να αποδοθεί δικαιοσύνη -λέξη άγνωστη σε εσάς- προτιμήσατε στις δηλώσεις προς τον Ελληνικό Λαό να αναφερθείτε περί αναγνώρισης «σφαλμάτων» του  κράτους, ανάγκης συνδρομής από φίλες χώρες και ΕΕ, ανάγκης πρόσθετης κοινοτικής χρηματοδότησης για την «αναβάθμιση του υφιστάμενου σιδηροδρομικού δικτύου»  και δέσμευσης ότι στην επόμενη Βουλή θα συσταθεί Ειδική Επιτροπή που θα διερευνήσει την πονεμένη ιστορία των  Ελληνικών σιδηροδρόμων»!

Αυτές οι δηλώσεις σας ήταν προφανώς τα λόγια των αδρά πληρωμένων golden boys της επικοινωνίας σας. Για την κοινωνία που βοά, υποφέρει και συμπάσχει, για τον Ελληνικό Λαό που Πενθεί ούτε λέξη κ. Πρωθυπουργέ!

Ευτυχώς υπάρχουν και τα Παιδιά, αυτά τα αθώα Παιδιά, τα οποία εσείς και όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας δεκαετίες τώρα, έχετε υπό διωγμό.

Τα Παιδιά λοιπόν σε όλη την Ελλάδα, φώναξαν και φωνάζουν το αυτονόητο, αυτό που δεν τολμά κανείς επικοινωνιολόγος να ξεστομίσει, κανένας ελεγκτικός μηχανισμός σας να τα αναγκάσει να κρύψουν, και έχετε πολλούς κ. Πρωθυπουργέ.

Τα Παιδιά φώναξαν και φωνάζουν το νέο αφήγημα της θλιβερής και επικίνδυνης διακυβέρνησής σας, αυτό που θα σας στοιχειώνει για πάντα.

«Ήταν η κακιά η χώρα»

Μαρία Μπίλλη,

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

https://www.cocktail89tirnavos.gr/2023/03/05/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%bb%ce%b7-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%ac-%ce%b7-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%ba-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης