Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν: Κι άλλος Δούρειος Ίππος των Γερμανών στην Αθήνα

  16/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Δημήτριου Βαλασίδη

Συνταγματάρχη εα

Οικονομολόγου-ΜΒΑ-Συγγραφέα

Με τον τίτλο αυτό η εφημερίδα “κυριακάτικη δημοκρατία” δημοσιεύει άρθρο που αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο του γερμανικού ιδρύματος “Φρίντριχ Νάουμαν για την ελευθερία” στην Πατρίδα μας. Ο προσηλυτισμός νέων υπό τον μανδύα του “φιλελευθερισμού” αποτελεί τον κύριο αντικειμενικό σκοπό του ιδρύματος. Το ίδρυμα είναι εργοστάσιο πλύσης εγκεφάλων που αρχίζει από την Ελλάδα και ολοκληρώνεται σε... μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στις Βρυξέλλες.

Επιχειρείται ένα γερμανικό “παιδομάζωμα” για την στρατολόγηση Ελλήνων πολιτικών προσώπων του αύριο. Το δόλωμα που χρησιμοποιεί για να διαμορφώσει μια γενιά υπάκουων “φιλελεύθερων” οργάνων είναι αποτελεσματικό. Υποτροφίες στους εξαθλιωμένους νέους μας για σπουδές στο εξωτερικό. Το ίδιο συνέβη και στην κατοχή με τα σχολεία στην χώρα μας που έστησε η γερμανική και η ιταλική προπαγάνδα. Στα πεινασμένα Ελληνόπουλα προσέφεραν δωρεάν τροφή και ενδυμασία με αντάλλαγμα την αλλοίωση του εθνικού τους φρονήματος και την μεταμόρφωσή τους σε γενίτσαρους.

Επικεφαλής, σύμφωνα με την εφημερίδα, τοποθετήθηκε ο εθνοαποδομητής και δικαιωματιστής Θανάσης Γραμμένος. Είναι αυτός που δήλωσε: “Να καταπολεμήσουμε οτιδήποτε παραδοσιακό και να τελειώνουμε με ξεπερασμένες έννοιες όπως τα έθνη-κράτη”.

Το “Φρίντριχ Ναούμαν” έρχεται να συμπληρώσει το ανθελληνικό ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο υποστηρίζει ότι “ακραίοι είναι όσοι αντιτίθενται στην μετατροπή της χώρας σε μια φιλανδοποιημένη αποικία χρέους, τουρισμού και...ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να πλένουν τα πόδια τους οι Γερμανοί συνταξιούχοι”.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ πιστεύουν στα κράτη-έθνη, την Ευρώπη των εθνών και καταγγέλλουν την εθνομηδενιστική δράση αυτών των οργανώσεων. Καλούν την κυβέρνηση να τις καταργήσει άμεσα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης