Κανονικά η παρουσίαση των υποψηφίων των ΕΛΛΗΝΩΝ στην Καβάλα σε πείσμα αριστερών και δεξιών

Έλληνες  03/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ φαίνεται πως ενόχλησε τα "μεγάλα συστημικά κόμματα" και τα φερέφωνά τους, όταν ανακοίνωσε πως θα γίνει παρουσίαση Υποψήφιων Βουλευτών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενοχλήθηκαν τόσο πολύ μάλιστα που πίεσε πολιτικό πρόσωπο το εμπορικό κέντρο Καβάλας ώστε να μας ακυρώσει το μαγαζί που είχαμε κλείσει για την εκδήλωση, εδώ και εβδομάδες.

Επίσης ανακοίνωσαν τα συστημικά κόμματα παράνομες αντισυγκεντρώσεις για να εκφράσουν το μίσος τους και πόσο τους πονάει που υπάρχει το Κίνημά μας και οι ΕΛΛΗΝΕΣ που το συναποτελούν...

Παρόλες τις δυσκολίες οι υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας αλλά και πολλά μέλη και υποστηρικτές, βρέθηκαν στην Καβάλα σε μία άλλη τοποθεσία, όπου και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση της Καβάλας από την ίδρυση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μας πολεμάει το σάπιο σύστημα με τόση λύσσα, γι' αυτό γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έναν δρόμο της τιμιότητας και της αρετής, που υποσχόμαστε να συνεχίσουμε μέχρι να ζούμε όλοι μας σε μια Ελλάδα ελεύθερη και δυνατή.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης