Κατάμεστο στα εγκαίνια, το πολιτικό γραφείο της Ζαχαρούλας Ζήση στην Λάρισα

Έλληνες  26/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το εναρκτήριο σάλπισμα νίκης διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, χθες κατά την διάρκεια της πρώτης επαφής με τους πολίτες της Λάρισας που διακατέχονται από πατριωτικά αισθήματα και διαπνέονται από τα Εθνικά ιδεώδη.

Η τιμή να βρίσκομαι περιτριγυρισμένη από φίλους, συναγωνιστές, συνυποψηφίους αλλά και αγνούς πατριώτες που επιζητούν την πολιτική αλλαγή, είναι μεγάλη - όπως και μεγάλη η ευθύνη ως προς την δικαίωση των προσδοκιών τους.

Σήμερα, οι Λαρισαίοι πολίτες με την πολυπληθή παρουσία τους δικαιολογούν την πρωτοφανή προσπάθεια σπίλωσης που έχει επιλέξει σύσσωμο το παλαιοκομματικό καθεστώς ως μοναδικό τρόπο αντιπαράθεσης με τα στελέχη και φίλους του κόμματός μας.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες της Λάρισας να σταθούν αρωγοί και να συμπορευτούν, να δυναμώσουν το εθνικιστικό μας κίνημα, να διατρανώσουν πως το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ παραμένει σήμερα πιο αρραγές και πιο αταλάντευτο από ποτέ!

Εκ μέρους του Εθνικού Κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ" Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες της Λάρισας για την τιμή που μας έκαναν να μας επισκεφθούν στο πολιτικό γραφείο, κατά την διάρκεια των εγκαινίων. 

Με τιμή, Ζαχαρούλα Ζήση - υπ. Βουλευτής Λάρισας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης