Κοινωνία ώρα μηδέν: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ΑΜΕΑ

Έλληνες  14/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Ιωάννης - Πολυκράτης Χρύσης, Υπεύθυνος τομέα ΑΜΕΑ

Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ΑΜΕΑ είδε το φώς της δημοσιότητας. Όπως ανέφερε στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, υπήρξε καταγγελία από άτομο με αναπηρία για σεξουαλική κακοποίησή του από τον ηθοποιό, κυβερνητικό στέλεχος και στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατουλη, Χάρη Ρώμα.

Η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει τη συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά μέχρι στιγμής αυτό που έχει προκύψει από τη δικαστική έρευνα για τις υπόλοιπες υποθέσεις που ήρθαν στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, είναι ότι η άλλοτε παράταξη -για τα μάτια του κόσμου φυσικά- της οικογένειας, της πατρίδας και της παράδοσης, είναι σήμερα εστία αδίστακτων παιδεραστών και εθνομηδενιστών. Η πολιτική της θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας και του κάθε Έλληνα ξεχωριστά.

Σήμερα οι άνθρωποι της ανομίας δεν ζουν στην σκιά της ελληνικής κοινωνίας. ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Στο παγκόσμιο φιλεleft πολιτικό περιβάλλον- του οποίου η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι- τα άτομα με αναπηρία είναι το εύκολο θύμα. Σε αυτό τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο που το μη φυσιολογικό παρουσιάζεται ως ορθός τρόπος ζωής, η προδοσία στις αρχές και τις αξίες της φυλής μας ως πρόοδος, τα ΑΜΕΑ είναι το εύκολο θύμα.

Όμως εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Γη αέρας θάλασσα, μέρος όπου εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ εξ αρχής και ανέκαθεν ζούσαμε, ζούμε και θα ζούμε, εδώ δημιουργήσαμε πολιτισμό, εδώ υλοποιήσαμε το ευ ζην.

Ο σύγχρονος παγκοσμιοποιημένος κόσμος, αυτή η υποτιθέμενη Ελληνική κυβέρνηση δεν μας αξίζουν. Οι πρόωρες εκλογές είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική ανάγκη.

Η ψήφος του Λαού θα οδηγήσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ στο Κοινοβούλιο. Ο επικεφαλής του κόμματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης και όλα τα στελέχη του, θα επαναφέρουν την σωστή ΠΑΙΔΕΙΑ στους Έλληνες, τον σωστό τρόπο ζωής. Το πολιτικό πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, τα έμπειρα και κοινωνικά αναγνωρισμένα στελέχη μας είναι η εγγύηση για την επιτυχή υλοποίηση του ονείρου μας.

Στην δική μας Ελλάδα, στον δικό μας κόσμο, τα ΑΜΕΑ δεν θα είναι στο περιθώριο της κοινωνίας, το θύμα των εξουσιαστών. Θα είναι μια κοινωνική ομάδα η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και αυτή όπως όλες οι άλλες για το γενικό καλό. Το εθνικό συμφέρον. Το δικό μας κράτος δεν θα τους κακοποιεί . Θα τους παρέχει την δυνατότητα να ζουν με αξιοπρέπεια και αγωνιστικό φρόνημα.

Τα καλύτερα έρχονται....


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης