Λεηλάτηση «ελληνικού» χρήματος!

Έλληνες  07/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια συζήτηση που θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο, των πολιτικών δρώμενων και ατζέντας της Εκλογικής αντιπαράθεσης , είναι η απώλεια «Ελληνικού χρήματος»  σε ξένες χώρες από τους νόμιμους ή μη μετανάστες που μένουν εργάζονται ή παρασιτούν στην Ελλάδα και κερδίζουν χρήματα από την «μαύρη» ή μη εργασία ή απολαμβάνουν την Ελληνική Επιδοματική φιλοξενία .

Τα χρήματα που κερδίζουν, οι περισσότεροι τα στέλνουν νόμιμα ή παράνομα, στις οικογένειές τους στις χώρες καταγωγής τους, με αποτέλεσμα την  ανεξέλεγκτη  εξαγωγή  πλούτου των Ελλήνων σε ξένες χώρες.

Η χώρα μας δυστυχώς, εξαιτίας της  πολιτικής των κατά καιρούς κυβερνώντων,  έχει ελαχιστοποιημένη την  παραγωγή σε όλους σχεδόν τους τομείς. Χρήματα που με πολλούς κόπους και θυσίες των συμπατριωτών  μας, έρχονται στην Ελλάδα, είτε ως Δάνεια, είτε  από τις ελάχιστες δυστυχώς εξαγωγές που η χώρα μας έχει τα τελευταία έτη υποχρεούνται να πληρώνουν τον  λογαριασμό, είτε με χρηματοδότηση των τραπεζών, είτε με εισφορές αλληλεγγύης, είτε με υψηλές φορολογικές υποχρεώσεις, είτε με απώλεια λόγω κατασχέσεων των σπιτιών και των υπαρχόντων τους.  Επιπλέον μεγάλο  μέρος των ελάχιστων αυτών χρημάτων, φεύγει από την Ελλάδα με αποτέλεσμα  εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, τώρα ή κάποτε θα πληρώσουμε.

 Με ένα άρθρο και με ένα Νόμο,  που ψέλλιζε ένας ακόμη γραφικός πρωθυπουργός προ δεκαετίας, εννοώντας  ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια, πράγμα που ποτέ δεν έγινε, οι κατασχέσεις, που παρά το ενθουσιώδες σύνθημα του ίδιου, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», όμως γίνονται συνέχεια και απειλούν 700 χιλιάδες Έλληνες!!!!

Τώρα όμως κανείς δεν  ενδιαφέρεται για τα ευρώ που φεύγουν γιατί ακόμα έρχονται δανεικά…..

Πλείστοι Οικονομολόγοι εντός και εκτός Ελλάδος μιλούν γι’ αυτήν την αφαίμαξη χρημάτων και ότι το Τραπεζικό  Σύστημα έχει στεγνώσει από ρευστότητα χρημάτων.

Κανείς δεν σκέφτεται, δεν συζητά, δεν ενεργεί για να λύσει αυτό το απλοϊκό πρόβλημα, την εκροή  «Ελληνικών» Ευρώ σε χώρες τριτοκοσμικές ή όχι.

Λοιπόν τι χρειάζονται τα πτυχία από το Harvard  και οι λοιπές οικονομοτεχνικές μελέτες των επαϊόντων  οικονομολόγων, που είτε ήταν και είναι υπουργοί ή παρατρεχάμενοι Υπουργείων και λοιπών Οργανισμών Οικονομικών;

Οι πολιτικοί μας δεν ενδιαφέρονται, για την οικονομική αυτή αιμορραγία και επιπλέον δεν τους πολυνοιάζει,  γιατί όπως οι ίδιοι λένε, ούτως ή άλλως, ο ένας στον άλλο « καμένη  γη» παραδίδει,   όταν  αναλαμβάνουν.   Δυστυχώς όμως,  ο λογαριασμός  έρχεται   πάντα   στον  «κυρίαρχο» Λαό, αλλά και τα σκληρά μέτρα ήταν πάντα και θα είναι πάντα για τον «κυρίαρχο» λαό, εάν δεν πάρουμε την χώρα μας πίσω.

Ήδη ο Μητσοτάκης περιχαρής δηλώνει, την αναγκαιότητα για είσοδο, ακόμα 144.000  μεταναστών, αμφιβόλου προελεύσεως και εξειδίκευσης, (ως επί το πλείστον ,  μουσουλμάνων) ,  οι οποίοι θα έρθουν στο άμεσο μέλλον, να στηρίξουν την Ελληνική οικονομία και φυσικά θα προστεθούν στους ήδη  υπάρχοντες, με αποτέλεσμα τα ξένα άτομα να  πλησιάζουν τα δύο με δυόμιση  εκατομμύρια!!! Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την προτροπή του  Μητσοτάκη  στην χώρα μας, να μπολιαστούμε με  τους μετανάστες, για την πολυπολιτισμικότητα!!!!

Φυσικά αφού με τις πολιτικές τους, όλοι οι πορφυρογέννητοι που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια κατάφεραν να διώξουν 450.000 νέους!!! Νέους με πτυχία, νέους με μεταπτυχιακά, ανθρώπους που οι οικογένειές τους στερήθηκαν τα πάντα προκειμένου να τους δώσουν εφόδια για να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή, αφού λοιπόν τους ανάγκασαν να ξενιτευτούν για να μην γίνουν ντελιβεράδες και γκαρσόνια και να δουλεύουν 12ωρα.  Τώρα βρήκαν την λύση, να φέρουμε όλη την Ασία και την υποσαχάρια Αφρική.  Εύγε κ.κ. ηγέτες των παρασιτικών κομμάτων σας. Δυστυχώς το μόνο που τους νοιάζει είναι οι κομματικοί τους στρατοί και η αυτοκρατορία του «μέσου» και της μίζας.

Η εκροή των χρημάτων από την Ελλάδα προς ξένες χώρες υπολογίζεται εύκολα, εάν υποθέσουμε ότι καθένας από τους ξένους  αποστέλλει  ένα μέσο όρο  7-10.000 ευρώ ετησίως στους δικούς του. Συνεπώς  έχουμε 20 δις απώλεια!!!!, ένα  ιλιγγιώδες  ποσό για την Ελληνική Οικονομία που αγγίζει το 10 με 15 % του ΑΕΠ (το έτος 2019 182 δις, 2020 165 δις,το  2021 ήταν 181 δις ευρώ).

Τέλος μια σύγκριση που θα μπορούσε πιστοποιήσει την καταστροφική οικονομική απώλεια για την πατρίδα μας είναι το παρακάτω:

Ο μεγάλος φονικός σεισμός στην Τουρκία,  υπολογίζεται ότι θα της κοστίσει συνολικά, περί τα 84 δις ευρώ,  δηλαδή γύρω στο 10% του ΑΕΠ του έτους 2022 της Τουρκίας.

Επομένως εάν  το αναγάγουμε στην Ελληνική  Οικονομική πραγματικότητα,  είναι σαν να συμβαίνει στη Χώρα μας ένας παρόμοιος σεισμός κάθε χρόνο, που αφαιρεί 10% του ΑΕΠ μας!!!!

Η  αφαίμαξη χρημάτων για την χώρα μας, πρέπει να σταματήσει και θα γίνει από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, όταν έρθουμε στα πράγματα, με την άτεγκτα νόμιμη αυστηροποίηση οποιαδήποτε  απόπειρας ή  εξαγωγής  χρήματος σε τρίτη  χώρα από μετανάστες νόμιμους και μη.

Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί όμως γίνεται αυτή η ανεξέλεγκτη παράνομη εισροή μεταναστών; Γιατί να  θέλουν να φέρουν στην πατρίδα μας ανθρώπους με άλλη νοοτροπία με αλλά ήθη με άλλη κοσμοθεωρία; Τι συμφέρον έχουν; Ειδικά όταν όλες οι χώρες της  Δυτικής Ευρώπης (φυσικά  για την Ανατολική Ευρώπη  δεν το συζητάμε, εκεί με νόμους fastrack το έλυσαν το πρόβλημα) αρχίζουν να νομοθετούν, έτσι ώστε να σταματήσουν τις εισροές;

Η απάντηση είναι απλή  θέλουν να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της χώρας για να είναι πιο εύκολη η χειραγώγησή του και να αποκτήσουν νέα δεξαμενή ψήφων από τους επιδοτούμενους μετανάστες.

Ενώ λοιπόν τα δις φεύγουν στο εξωτερικό,  εδώ θα μάθουμε να ζούμε με τις  διάφορες ελεημοσύνες τύπου pass  του Γεωργιάδη.

Μπράβο Φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, τα κατάφερες μας έκανες Ρουμανία του Τσαουσέσκου του 1982!!!

 Εύγε!

Δρ. Βασίλειος Αποστολίδης,

Καρδιοχειρουργός

Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης