«Τέρμα τα γκάζια οι ΕΛΛΗΝΕΣ», παρουσίαση πολιτικών θέσεων στο Μενίδι

Έλληνες  07/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορεί το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα να έχει «τρελαθεί» με την ανακοίνωση της εκλογής του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ,  Αναστάσιου Κανελλόπουλου, αλλά παράλληλα το κόμμα συνεχίζει την επαφή του με την κοινωνία. 

Την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο πολιτικό γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Καραδήμα Ιωάννας στο Μενίδι, έγινε μια πολύ πετυχημένη παρουσίαση των θέσεων του κόμματος. Η Καραδήμα Ιωάννα αναφέρθηκε στο τεράστιο θέμα του δημογραφικού και  παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για τις γυναίκες και το μεταναστευτικό. Ο υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κόντης Ιωάννης, ανέλυσε το πρόγραμμα των «Ελλήνων» για την οικονομία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των πλειστηριασμών. Ο Γιώτης Χαράλαμπος, εξήγησε το σχέδιο για το ξεπούλημα του Αιγαίου και το πως θα βρουν απέναντι στην επόμενη Βουλή το κόμμα μας.

Ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους δεκάδες πολίτες του Μενιδίου που ήταν παρόντες την οποία συντόνισε ο Χρήστος Ρήγας. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επίσης, οι υποψήφιοι Μανωηλίδου Νάντια, Φλώρος Κώστας, Δεμπέλας Δημήτρης, Κωστίδης Παναγιώτης και Λαζαρίδης Δημήτρης καθώς και εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων «Αχαρνές για όλους» και «Νέα Δύναμη Αχαρνών».

Σε όλη την Ελλάδα,  η παρουσία και η αποδοχή των θέσεων των ΕΛΛΗΝΩΝ, γίνεται καθημερινά και πιο δυνατή.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης