Μαρία Μπίλλη: «Αγαστή συνεργασία ΝΔ και ΚΚΕ – Με μεθοδεύσεις απέφυγαν να δικαστούν οι υβριστές μας»

Έλληνες  23/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η αναβολή της δίκης της 20ης Φεβρουαρίου 2023 στην Λάρισα με υπόλογο τον Περιφερειακό Σύμβουλο και επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ, εξυπηρετεί μόνο πολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες. Κάποιοι δεν ήθελαν να λογοδοτήσει  στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά την παρούσα χρονική συγκυρία ο  υβριστής μου κ.Τ.Τσιαπλές, ο οποίος όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας της 19ης Μαΐου του 2021 αλλά και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Συνεδριάσεων ΠΣ , προέβη σε ανήκουστη, αναίτια  επίθεση στο πρόσωπό μου, με απρεπείς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως “ναζίστρια και” φασίστρια”.

Γεννά πολλά και εύλογα ερωτηματικά η “αβλεψία” και η “παράλειψη ” της Γραμματείας των Δικαστηρίων να κλητεύσει τους  μάρτυρες κ.Β. Πινακά , τότε Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας  και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κ. Αγοραστό οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Αξίζει να διευκρινιστεί ότι την αναβολή ζήτησε το ίδιο το Δικαστήριο και όχι η πολιτική αγωγή, όπως λανθασμένα και με  σκοπιμότητα δημοσιεύθηκε από έγκριτη εφημερίδα της πόλεώς μας παραπληροφορώντας εσκεμμένα το κοινό.

Θα αναζητηθούν ευθύνες για την ασθενή μνήμη  και την μη κλήτευση μάρτυρα σε μία τόσο σημαντική εκδίκαση υποθέσεως η οποία είχε ως μοναδικό σκοπό την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου.

Είναι ωστόσο ολοφάνερο ότι κάποιοι δεν επιθυμούσαν την καταδίκη του υβριστή μου από την Ελληνική Δικαιοσύνη και την δικαίωσή μου ως Ελληνίδα μητέρα, εκπαιδευτικό και Εθνικίστρια παραμονές εκλογών, αλλά επικροτούσαν τον ρατσισμό και τον συνεχή εκφοβισμό εις βάρος μου για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς…

Είναι επίσης ολοφάνερη από όλες αυτές τις μεθοδεύσεις και τις κρυφές συνεννοήσεις, για ακόμη μία φορά, η αγαστή συνεργασία ΝΔ και ΚΚΕ σε όλα τα  επίπεδα προκειμένου να ανακοπεί το Πατριωτικό, Εθνικιστικό Κίνημα.

Μαρία Μπίλλη

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων

Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης