Δήμος Κυριλίδης στην "Ελ. Ώρα":«Ακολούθησα την γνήσια, καθαρή και πατριωτική φωνή του Η. Κασιδιάρη»

  14/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε ο Δήμος Κυριλίδης στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» και στον δημοσιογράφο Χάρη Μπερτίδη:

- Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν εκτός Νέας Δημοκρατίας;

- Οι λόγοι ήταν αρκετοί, βέβαια τα αριστερά σύνδρομα τα οποία διαθέτει η κεντροαριστερή κυβέρνηση με οδήγησαν πλέον στην τελική μου απόφαση. Προφανώς και υπήρχε ήδη μια αρνητική νότα σε όλες τις πολιτικές αποφάσεις που ήδη εφάρμοσε η ΝΔ.. Είδαμε την κυβέρνηση να φιμώνει, είδαμε την κυβέρνηση να θέλει να μας μπολιάσει με τους λαθρομετανάστες, είδαμε μια κυβέρνηση να ειρωνεύεται την εστίαση αλλά και τον κόσμο στον Έβρο, απλά επειδή έχουν μία διαφορετική γνώμη από αυτούς, είδαμε το προεκλογικό βέτο που θα έβαζε στα Σκόπια, όχι απλά να μην συμβαίνει, αλλά τελικά να προσυπογράφουν την συνέχεια των Καραμανλή, Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ... Γιατί η Μακεδονία δεν πουλήθηκε τώρα..

- Έλληνες για την Πατρίδα. Πώς αποφάσισες να ενταχθείς στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη;

- Παρακολουθώ πολύ μεγάλο διάστημα τον Ηλία Κασιδιάρη, η αλήθεια είναι πως τον θαύμαζα για τον τρόπο που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, με την πυγμή του, με τον πατριωτικό του λόγο, αλλά και με την αντρική στάση του απέναντι σε όποια πολιτική δίωξη του συνέβη. Είναι ένας νέος άνθρωπος με μεστό λόγο, με πολλές ιδέες, και εύστοχος για οποιοδήποτε θέμα, από τα εθνικά θέματα και την οικονομία έως τα ενεργειακά και τα εσωτερικά της πατρίδας μας.

- Εντός του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει προβληματισμός για τις αποφάσεις Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα και στην αντιμετώπιση της πανδημίας;

- Πολλοί στη Νέα Δημοκρατία, διαφωνούν με την πολιτική Μητσοτάκη, μην ξεχνάμε ότι μια μερίδα πατριωτών έχει εγκλωβιστεί στην ΝΔ γιατί απλά φοβούνται να φύγουν. Δεν κάθονται επειδή συμφωνούν αλλά επειδή φοβούνται τον πόλεμο που θα δεχτούν αργότερα, η πανδημία βασίστηκε ξεκάθαρα σε πολιτική σκοπιμότητα και όλες οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με την ένταξη των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, με την προδοσία του εθνικού μας πλούτου αλλά και την επισκίαση πολλών θεμάτων με την Τουρκία. Βλέπουμε πως θέλουν να διχάζουν τον κόσμο και να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση και στον εξισλαμισμό. Οπότε ναι, υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

- Κάνοντας αυτήν την «μεταγραφή» και την μεγάλη πολιτική αλλαγή τι αποκόμισες από σχόλια και αντιδράσεις;

- Δεν περίμενα τόσο μεγάλη αποδοχή, και τόσα θετικά σχόλια, δέχτηκα εκατοντάδες αιτήματα και σχόλια, με πολλά από αυτά να ανήκουν σε άτομα που είναι στην ΝΔ και στήριξαν την επιλογή μου, είναι μια δύσκολη επιλογή με έναν δρόμο ανηφορικό, οι πατριώτες όμως πάντα είχαν δυσκολίες στον δρόμο τους.

- Πιστεύεις ότι μπορεί η φυγή σου να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο κύμα αποχωρήσεων από τη Νέα Δημοκρατία;

- Δεν ξέρω αν συμβεί αυτό, θα μιλήσω όμως με μερικά γεγονότα, πολλοί επικοινώνησαν από εκεί για να έρθουν στους Έλληνες για την Πατρίδα του Ηλία Κασιδιάρη, οπότε πιστεύω πως θα υπάρχουν και άλλοι σε λίγο καιρό. Θα καταλάβει ο λαός ότι σίγουρα είναι εις βάρος του όλα αυτά και η σκακιέρα στημένη.

- Τι σχεδιάζεις για το μέλλον, ως στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα πλέον;

- Ήδη έχω ξεκινήσει ως μηχανικός περιβάλλοντος με εξειδίκευση στους ορυκτούς πόρους, να ασχολούμαι με τον ορυκτό πλούτο της χώρας και να προσπαθήσω να αναδείξω τον περιβαλλοντικό τρόπο, με τον οποίο θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά και σε υγιείς εξορύξεις που θα αποφέρουν θετικά κέρδη για την πατρίδα… Στόχος μου στο κόμμα είναι να αφυπνιστεί ο ελληνικός λαός, ακούγοντας μια εθνική και πατριωτική φωνή, καθαρή και αυθεντική όπως αυτή του Ηλία Κασιδιάρη και όλων των υπολοίπων που παλεύουν χρόνια για μια Ελλάδα ελεύθερη με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει.

- Σε τι αποσκοπεί η ενασχόληση ενός νέου με την πολιτική; Θα προέτρεπες τα νέα ελληνόπουλα να εμπλακούν περισσότερο με κόμματα;

Στην αρχαία Ελλάδα όποιος δεν ασχολείτο με τα κοινά τιμωρούνταν και αυτό γιατί έπρεπε να παραγκωνίζουμε την λήθη και να είμαστε εμείς αυτοί που θα συμβάλλουμε με καθοριστικές και δημοκρατικές αποφάσεις. Στόχος είναι να αναδείξουμε τις αρχές της δημοκρατίας μέσω της πολιτικής, να επαναφέρουμε μια πατριωτική τάση των αποφάσεών μας όπου θα τις διέπει το ελληνικό πνεύμα και το καλό της πατρίδας μας. Πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για εμάς και όχι άλλοι - στημένοι - για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη φιλική κουβέντα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης