Σύνταγμα: Όργιο κρατικής καταστολής-Ο Μητσοτάκης άνοιξε "μέτωπο" με τον Λαό

  14/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο μεγάλος χαμένος της σημερινής ημέρας ακούει στο όνομα ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Η Κυβέρνηση προσπάθησε να τρομάξει τον λαό που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, δίνοντας εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να εξαπολύσουν πρωτόγνωρη βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών όλων των ηλικιών. Κατά παιδιών, νέων, γυναικών και ηλικιωμένων.

 
 

Με αυτόν τον τρόπο, η Κυβέρνηση προσπάθησε να αποθαρρύνει το ενδεχόμενο επανάληψης τέτοιου είδους κινητοποιήσεων κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής του γενικού εγκλεισμού.

 

Για όσους όμως έχουν την δυνατότητα να "διαβάζουν" τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις, είναι σαφές ότι τους επόμενους μήνες τέτοιες συγκεντρώσεις θα πληθύνουν. Κι όταν δεν θα υπάρχουν οι ακραίες καιρικές συνθήκες της "Μήδειας", ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερος.

 

Ο λαός όχι μόνο δεν εκφοβίζεται, αλλά πεισμώνει και οργίζεται με τέτοιο όργιο αστυνομικής βίας. Πολλά μέλη και φίλοι των "Ελλήνων για την Πατρίδα" βρέθηκαν στο κέντρο των Αθηνών και διαμαρτυρήθηκαν ενώνοντας την φωνή τους μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Τα κοινωνικά, ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα στην χώρα μας συνεχίζουν να συσσωρεύονται και με την πάροδο του χρόνου ο λαός θα γίνεται όλο και λιγότερο υπομονετικός με τα παράλογα και αναποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού τα οποία τραβούν σε μάκρος.

Όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης να υποστεί μεγάλη πολιτική φθορά.

Από την σημερινή εκδήλωση, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το γεγονός με μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έμεινε αναίσθητη στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος από τα χημικά και την άγρια επίθεση των ΜΑΤ.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι η διμοιρία που ήταν στο σημείο έσπευσε να εξαφανιστεί φοβούμενη ότι ενδεχομένως η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε το Στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα (και δημοτικό σύμβουλο Περάματος) Χρήστο Κυριτσόπουλο να δίνει τις πρώτες βοήθειες κάνοντας μαλάξεις στην γυναίκα, η οποία λίγο μετά συνήλθε.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι πολίτες (ή τουλάχιστον μία μεγάλη μερίδα αυτών) έχουν απελπιστεί σε τεράστιο βαθμό από τα συσσωρευόμενα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και η χρησιμοποίηση ωμής βίας εναντίον τους δεν πρόκειται να αποδειχθεί επωφελής για την Κυβέρνηση.

Οι "Έλληνες για την Πατρίδα" έχουν προτάσεις και σχέδιο τόσο για την διασφάλιση της υγείας των πολιτών όσο και για την ανάκαμψη της χώρας.

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας τάσσονται στο πλευρό του Κινήματος, ενισχύοντας την προσπάθεια που έχει ως επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης