«Θέλουμε τη ζωή μας πίσω» βροντοφώναξαν χιλιάδες Έλληνες

  15/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν εντελώς αυθόρμητα, παρά το δριμύ ψύχος, με ένα κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν κατά του lockdown, όπως επίσης και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ νωρίτερα υπήρξε συγκέντρωση και στη Ζάκυνθο αλλά και στην Κομοτηνή το Σάββατο.

ΑΘΗΝΑ

Οι περίπου 3.000 πολίτες στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα «Θέλουμε την ζωή μας πίσω», ζητούσαν τη άμεση άρση της καραντίνας και την επιστροφή της ομαλότητας στην χώρα. Στην Θεσσαλονίκη ήταν πάνω από 1000 άτομα, στην Πάτρα 400 και στην Ζάκυνθο τουλάχιστον 200. Ενώ, στην Κομοτηνή αρκετές δεκάδες.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Οι Έλληνες αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει με τα μέτρα της κυβέρνησης και αρχίζουν να ξεσηκώνονται, ενάντια στην εργαλειοποίηση της πανδημίας. Όπως ενημερώσαμε και χθες και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν κλιμάκια των Ελλήνων για την Πατρίδα, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην ταφόπλακα που βάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην οικονομία της χώρας.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τέλος, αξίζει να τονιστεί, ότι σε όλες τις συγκεντρώσεις η νεολαία ήταν πρωτοπόρος, δίνοντας ακόμα ένα μήνυμα ελπίδας, ότι ο τόπος μας έχει μέλλον. Η καταστολή στις συγκεντρώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ήταν αναίτια και άγρια, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν διαφέρει σε τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης