Η ΝΔ αφήνει ασύδοτους τους κουκουλοφόρους: Βαριά τραυματισμένος 24χρονος αστυνομικός

Έλληνες  10/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Νέα Δημοκρατία φέρει την πλήρη ευθύνη για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα. Την 7η Οκτωβρίου διαδήλωνε έξω απ' το Εφετείο πλάι-πλάι μ' αυτούς που πριν λίγες ώρες λύντσαραν έναν 24χρονο αστυνομικό με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Η κυβέρνηση διά του Πρωθυπουργού και κορυφαίων στελεχών της, διαρκώς επαναλαμβάνει την φράση: "Τιμάμε τους αγώνες της αριστεράς". Το διακηρύσσει μάλιστα αυτό, παρόλο που γνωρίζει ότι η αριστερά διαθέτει στους κόλπους της εγκληματικές ομάδες που ασκούν συστηματική και ακραία βία.

Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δεκαετίες κάνει ό, τι μπορεί για να παθητικοποιήσει την κοινωνία και να αμβλύνει τα εθνικά αντανακλαστικά των πολιτών, "πριμοδοτώντας" έτσι την άκρα αριστερά. Καλλιεργεί την νοοτροπία του ωχαδερφισμού, του συμβιβασμού, του εθνομηδενισμού και του νεοφιλελεύθερου κοσμοπολιτισμού. Έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος, με αποτέλεσμα πληθώρα ατόμων στην κοινωνία μας σήμερα να έχουν γαλουχηθεί με καθαρά αντεθνικές απόψεις και να εκδηλώνουν αντικοινωνική συμπεριφορά.

Ας μη γελιόμαστε. Αυτοί που χτύπησαν με δολοφονικό τρόπο σήμερα τον νεαρό αστυνομικό, δεν ήταν εξοργισμένοι από τα (απαράδεκτα και καταδικαστέα βεβαίως) γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Απλώς, τα γεγονότα αυτά τους έδωσαν το κατάλληλο πρόσχημα για να βγουν για ακόμη μία φορά στους δρόμους προκειμένου να εκτονώσουν το μίσος τους ενάντια σε κάθε τι ελληνικό.

Η Νέα Δημοκρατία όμως ευθύνεται και για έναν ακόμη λόγο. Διότι, αντί να χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, τους έχει μετατρέψει σε όργανό της για την επιβολή των καταστροφικών περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Η κυβέρνηση συντηρεί με υπαιτιότητά της ένα κλίμα δυσφορίας κατά της αστυνομίας, καθώς την βάζει να κυνηγά πολίτες επειδή βγήκαν βόλτα στην πλατεία ή πήγαν να εκκλησιαστούν ή επειδή δεν φόρεσαν μάσκα και δεν πειθάρχησαν στην δυστοπική πραγματικότητα που μας επιβάλλεται τους τελευταίους 12 μήνες με το ζόρι.

Επιπλέον, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΠροΠο, καθώς και ορισμένοι ανώτατοι αξιωματικοί, θα έπρεπε να παραιτηθούν σήμερα κιόλας για τα λανθασμένα επιχειρησιακά σχέδια που εφαρμόζονται και έχουν ως αποτέλεσμα μεμονωμένοι αστυνομικοί να δέχονται φονικές επιθέσεις από εκατοντάδες άτομα.

Η κατάσταση που επικράτησε χθες είναι ενδεικτική του χάους και της ανοργανωσιάς. Ο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ χρειάστηκε 20 λεπτά (!) μέχρι να φτάσει στον βαριά τραυματισμένο αστυνομικό ο οποίο βρίσκονταν στην οδό Αγίας Φωτεινής λίγα μέτρα από την Λεωφόρο Συγγρού, επειδή πρώτα έπρεπε να σβηστούν από την Πυροσβεστική οι φωτιές, να απομακρυνθούν τα οδοφράγματα κλπ.

Η Κυβέρνηση διακήρυττε κατά την ανάληψη των καθηκόντων της ότι θα πάτασσε την ανομία των Εξαρχείων. Αντ' αυτού, βλέπουμε καθημερινά επεισόδια που προκαλούνται από κουκουλοφόρους και ομάδες αριστεριστών, οι οποίες μάλιστα έχουν το θράσος να διαδηλώνουν υπέρ της 17 Νοέμβρη και να επιδοκιμάζουν ουσιαστικά τις εγκληματικές πράξεις του Κουφοντίνα.

Αναρωτιόμαστε: Θα συλληφθούν οι δράστες της άγριας επίθεσης στον αστυνομικό; Δεκάδες κάμερες έχουν καταγράψει το συμβάν και ιδίως την πισώπλατη "εφόρμηση" σε βάρος του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. και την ρίψη του στο έδαφος που είχε ως επακόλουθο το λυντσάρισμά του από δεκάδες άτομα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ολόκληρη η επίθεση. Δείτε τον άγριο ξυλοδαρμό από το 2.25 του βίντεο και μετά:

Η Νέα Δημοκρατία όμως δεν ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων. Αντιθέτως, τους ενισχύει και τους αποθρασύνει. Τους καλύπτει και τους ανέχεται, διότι ΧΑΡΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. Αυτοί είναι το παρακράτος της Μεταπολίτευσης. Επάνω σε αυτό το νοσηρό κοινωνικό υπόβαθρο επιπλέει και επιβιώνει πολιτικά. Μία υγιής εθνική κοινωνία δεν θα ανεχότανε τις καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ και δεν θα εξαπατάτο διαρκώς από τα κίβδηλα συνθήματά της.

Οι ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα αγωνίζονται για μια ελληνική κοινωνία που δεν θα βιώνει τέτοια ταραχώδη γεγονότα και δεν θα σπαράσσεται από τέτοιες εσωτερικές αντιπαραθέσεις.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον νεαρό αστυνομικό.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης