Ο αγώνας συνεχίζεται..

Έλληνες  12/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στις 12 Ιουνίου 2018, μια αποφράδα ημέρα για το Έθνος των Ελλήνων υπεγράφη η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Περισσότεροι από 1.000.000 Έλληνες Πατριώτες κατεβήκαμε στο Σύνταγμα για την Μακεδονία μας. Το άθλιο πολιτικό καθεστώς περιφρόνησε την θέλησή μας. Η τότε κυβέρνηση υπέγραψε την συμφωνία και η ΝΔ σήμερα την τηρεί κατά γράμμα στηρίζοντας τους σλαβοαλβανούς στους διεθνείς οργανισμούς, παρά τις προεκλογικές της εξαγγελίες και τις εκατοντάδες παραβιάσεις από πλευράς Σκοπίων. Είναι έτοιμη να ψηφίσει τρία νέα προδοτικά πρωτόκολλα.

Δυστυχώς ανάμεσά μας και πολλοί "χρήσιμοι ηλίθιοι" που ήρθαν για να ρίξουν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όχι για να υπερασπιστούν τα εθνικά μας δίκαια. Μετά τις εκλογές εξαφανίστηκαν από τις μεγάλες συγκεντρώσεις που συνεχίσαμε να διοργανώνουμε. Είναι οι κομπάρσοι της ΝΔ που ο ρόλος τους τελείωσε.

Κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε ότι το σκοπιανό έκλεισε με την ψευτοσυμφωνία. “Το όνομα της Μακεδονίας θα ξεχαστεί σε δέκα χρόνια” είχε δηλώσει ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού και η αδελφή του τους αποκαλεί “μακεδόνες”.

Όμως τίποτα δεν λησμονείται και κανείς δεν συγχωρείται. Όσες κυβερνήσεις κι αν περάσουν, ο αγώνας θα συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση. Και αυτή θα έρθει, μόνον όταν θα έχουμε μια Εθνική κυβέρνηση των ΕΛΛΗΝΩΝ υπό τον Ηλία Κασιδιάρη που θα υπερασπίζεται τα απαράγραπτα δίκαια του Ελληνικού Έθνους. Τότε θα αποδοθούν οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες σε όλους τους υπευθύνους της εθνικής προδοσίας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης