Τρόμος και πανικός στο «Σύστημα»

Έλληνες  14/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

«Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος». Τα παραπάνω λόγια του Ήρωα της Μανσούρας, Στρατηγού Ντερτιλή είναι διαχρονικά. Πολλοί Έλληνες από φθόνο δεν ανέχονται κανένα «στάρι να ξεχωρίζει», το κόβουν αμέσως. «Τα ευφυή τίποτα» όπως αποκαλούσαν τους δημαγωγούς, φοβούνται αυτό το «θαλερό στάρι». Τους χαλάει την καλοπέραση. Προτρέπει και δείχνει στον λαό τον δύσκολο δρόμο της Αρετής, ενώ οι δημαγωγοί – πολιτικάντηδες βολεύονται μια χαρά με την τριφηλή ζωή που τους προσφέρει ο δρόμος της κακίας. Στην αρχαιότητα μεταξύ του 500 και 322 π.Χ., εξοντώσαμε, σχεδόν όλες τις «Μοναδικές» Προσωπικότητες, επειδή δόξασαν και ωφέλησαν παντοιοτρόπως την Ελλάδα. Ο φθόνος ώθησε την τυφλή μάζα να σκοτώσει, ή να αναγκάσει να πεθάνουν στην εξορία και τους τέσσερεις νικητές Στρατηγούς των Μηδικών πολέμων: Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Αριστείδη και Παυσανία. Δεν γλύτωσαν βέβαια και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες που πέθαναν στην εξορία ή στη φυλακή όπως: Πυθαγόρας, Αισχύλος, Φειδίας, Αναξαγόρας, Ηρόδοτος, Ικτίνος, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Θουκυδίδης, Αριστοφάνης, Πλάτων, Ισοκράτης κ.α. Η «πρότυπη» Δημοκρατία δεν παρέλειψε βέβαια να δολοφονήσει και το πιο «ελεύθερο πνεύμα» όλων των εποχών: Τον Σωκράτη.

Προς διάψευση του Φαλμεράγιερ και των φαντασιόπληκτων, υστερόβουλων θεωριών του, και στη νεότερη ιστορία μας, κυνηγήσαμε ή και δολοφονήσαμε τους: Καραϊσκάκη, Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Καποδίστρια κ.α. Παράλληλα βέβαια, φροντίζουν οι παγκοσμιοποιητές να “σβήνουν” από τη μνήμη μας αυτούς τους ήρωες – πρότυπα. Ας μας πει το Ελλαδικό Κράτος που είναι τα οστά και ο τάφος του Νικηταρά, του Βελισσαρίου και τόσων άλλων ηρώων. Απαξιώνουν τη μνήμη τους σε κάθε ευκαιρία. Συνήθως κανένας πολιτικάντης δεν παρευρίσκεται σε τελετές μνήμης Ηρώων, ενώ φροντίζουν να δίδουν το βροντερό «παρών» σε τραγελαφικές εκδηλώσεις όπως στο έκτρωμα που αποκαλείται «Athens Pride» της περασμένης Κυριακής. Τους κατανοώ, πρέπει να δείξουν πιστή δουλικότητα στην παγκοσμιοποίηση, ενστερνιζόμενοι το σύγχρονο μύθευμα της «πολιτικής ορθότητας». Είμαι σίγουρα αιθεροβάμων όταν ελπίζω οι ποικιλόχρωμοι (γαλάζιοι, πράσινοι, ροζ, κόκκινοι) εθνομηδενιστές να παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις στις οποίες παιανίζει ο Εθνικός μας Ύμνος. Ο «Ὕμνος εἰς τὴν Ἐλευθερίαν» δεν “λέει” και πολλά σε αυτούς. Βλέπετε περιέχει αυτήν την “άτιμη” λέξη «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ενώ αυτοί αγωνίζονται για μια κοινωνία δούλων.

Και ενώ οι πολιτικάντηδες δόμησαν, αυτά τα 49 χρόνια της δήθεν «μεταπολίτευσης», ένα άθλιο “Σύστημα” ασύστολης κομματοκρατίας, διαπλοκής, προδοσίας όλων των Εθνικών μας θεμάτων, διαφθοράς, ηθικής παρακμής, φτωχοποίησης του λαού, βιολογικής και ψυχικής εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους, διάλυσης του κοινωνικού Κράτους και πλήρους ατιμωρησίας, εμφανίζεται κάποιος και θέλει να τους “χαλάσει” αυτή τη δυστοπική κοινωνία. Ε όχι! Το δήθεν πανίσχυρο “Σύστημα” δεν θα αφήσει έναν Ηλία Κασιδιάρη να σκίσει, με το υπέρλαμπρο φως του Ελληνισμού, το μαύρο πέπλο της παγκοσμιοποίησης με το οποίο μεθοδικά καλύπτουν την Ελλάδα μας. «Στην Πυρά!» φωνάζουν οι ανθέλληνες. «Βάλτε τον φυλακή!» Έστω και αντίθετα με τους νόμους, όπως υπέροχα επιχειρηματολόγησε η κ. Εισαγγελέας. Έστω και κόντρα σε κάθε λογική. Έστω και άδικα.

Τα ανθρωπάκια, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, πίστεψαν ότι με αυτό το “Colpo grosso” ξεμπέρδεψαν. Δυστυχώς γι αυτούς πλανήθηκαν πλάνην οικτρά. Η Αλήθεια, το Δίκαιο και οι Ιδέες δεν φυλακίζονται. Αν οιοσδήποτε από τους πολιτικάντηδες βρισκόταν σε παρόμοια θέση (σ.σ. Ελπίζουμε ότι για κάποια “τρωκτικά” της Εξουσίας δεν θα αργήσει), θα είχε κατ’ ελάχιστον καταρρεύσει. Διανοείστε ότι θα μπορούσε, έστω και να επιζήσει για λίγες ημέρες, ένας από τους τόσο “ικανούς” πολιτικάντηδες, έγκλειστος στη φυλακή, χωρίς την πληθώρα των ανέσεων που του παρέχεται, χωρίς τις στρατιές των λογογράφων και των συμβούλων, χωρίς το πολυπληθές διοικητικό και υπηρετικό προσωπικό που τους εξυπηρετεί, χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να έχει ούτε καν ένα παλαιάς τεχνολογίας κινητό, έχοντας μόνο μία άπαξ εβδομαδιαία (στην καλύτερη περίπτωση) επαφή με την οικογένειά του. Ο Ηλίας όμως διαθέτει ευψυχία, ακεραιότητα χαρακτήρα, ειλικρίνεια, ευρυμάθεια, άριστη διαπαιδαγώγηση (σ.σ. Την οποία πήρε από το οικογενειακό του περιβάλλον) και εξακολουθεί να θριαμβεύει. Αγωνίζεται για τη Δημοκρατία, την Ελλάδα, την Θρησκεία την Οικογένεια. Δεν είναι μόνος του. Μισό εκατομμύριο Έλληνες παραμένουν δίπλα του. Δηλώνουν το «παρών» στον ωραίο αγώνα του, καθώς ξέρουν ότι «ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά υπέρ Αρετής». (σ.σ. Είναι η ηρωική απάντηση του αγωνιστή Κυριάκου Μάτση στον βρετανό κυβερνήτη όταν προσπάθησε να τον εξαγοράσει).

Παραμονές εκλογών της 21ης Μαΐου. Πανικός στο “Σύστημα”. “Κινδυνεύει” να εμφανιστεί πάλι ο Ηλίας στη Βουλή, έστω αν και, τελείως αντισυνταγματικά, δεν του επιτρέπουν να είναι αρχηγός κόμματος. Σκέφτονται: «Αλίμονο! Πάλι θα εκλεγεί μέσα από την φυλακή. Πάλι θα μας ξεμπροστιάζει. Πάλι θα μεγαλουργεί. Πάλι θα είναι η αληθινή φωνή της ψυχής κάθε Έλληνα.» Το “Σύστημα”, πετά πλέον το “δημοκρατικό” προσωπείο. Ξεχνά τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα». Καταπατά απροκάλυπτα το Σύνταγμα. Εξοστρακίζει τη Λογική. Ευτελίζει για άλλη μια φορά Θεσμούς, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες. Αδιαφορεί για τις αντίθετες απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του δικαστικού κόσμου. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ βυσσοδομούν. Τους είναι άγνωστη η λέξη «Ισηγορία» (σ.σ. Ο βασικότερος ίσως πυλώνας της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας). Ως ποταμός λυμάτων εκχέονται από τις οθόνες των τηλεοράσεων εμετικοί συκοφαντικοί μονόλογοι. Ο αντίλογος απαγορεύεται. Δύο συναπτές φορές, κάποιοι δικαστικοί, μετατρέπουν τη Δικαιοσύνη σε θεραπαινίδα της Εκτελεστικής Εξουσίας. Αποφασίζουν και διατάσσουν: «Μισό εκατομμύριο Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της αρεσκείας τους. Εκατοντάδες καταξιωμένοι Έλληνες Πολίτες (Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ανώτατοι Αξιωματικοί, Δικαστικοί, Επιστήμονες κλπ) στερούνται του δικαιώματος του εκλέγεσθαι.» Τιμωρούνται για το “έγκλημα” που έκαναν, να αγαπούν την Ελλάδα. Το “Σύστημα” εξοβελίζει όσους αγωνίζονται για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Για το “Σύστημα” είναι αποδεκτοί μόνο εθνομηδενιστές και λαμόγια.

Χρήμα, μαύρη προπαγάνδα, αθέμιτα μέσα, είναι τα μοναδικά όπλα που διαθέτουν οι εκπρόσωποι του “Συστήματος”. Αυτά τα όπλα όμως είναι ασήμαντα και τελείως ανίσχυρα. Μόνο πρόσκαιρες νίκες μπορούν να δώσουν στους δούλους των παγκοσμιοποιητών. Η τελική νίκη ανήκει στα υπερόπλα του Ηλία και των Εθνικιστών: Ψυχικό Σθένος, προσήλωση σε υψηλά Ιδανικά, πραγματικά Πρότυπα, αγάπη για την Πατρίδα και την Αλήθεια. Με ένα μήνυμα του, από το καρτοτηλέφωνο, νικά το φαινομενικά πανίσχυρο “Σύστημα”: «Στηρίζω το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». Το προεκλογικό θεατράκι των συστημικών κομμάτων διακόπτεται απότομα. Ξέρουν ότι όποια κυβέρνηση και να βγει από τις εκλογές θα είναι “συνεργάσιμη” με το “Σύστημα”. Και φυσικά η Ελλάδα θα συνεχίσει τον κατήφορο, ενώ οι Έλληνες θα εξακολουθούν να ζουν στη μίζερη, δυστοπική πραγματικότητα τους. Αυτό το «μήνυμα» όμως, ανατρέπει όλους τους σχεδιασμούς του “Συστήματος”. Θα υπάρξει επιτέλους μια γνήσια Εθνική αντιπολίτευση.

Θα λείπει βέβαια η στεντόρεια φωνή του Ηλία από την προσεχή Βουλή, αλλά σίγουρα θα την αναπληρώνουν επάξια οι φωνές δεκάδων Εθνικιστών βουλευτών. Βουλευτές που θα εκλεγούν από εχέφρονες Πολίτες, που έχουν Ιδανικά, Αξίες, Όραμα και Πρότυπα τους Ήρωες του Ελληνισμού. Ο Ηλίας απλώς επιβεβαιώνει τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: «Η Ελλάδα επιζεί, μέσα από ατομικές περιπτώσεις που κάνουν θαύματα. … Αν είναι να λάμψει, η Ελλάδα θα το κάνει πάντα μέσα από μεμονωμένους ήρωες, που γίνονται παρανάλωμα, παρά κάθε προσδοκία.» Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει την «αδικία» που έγινε και γίνεται στον Ηλία Κασιδιάρη. Πολλοί πολίτες πλέον ξέρουν ότι ο Ηλίας, αξιοποίησε και αξιοποιεί τα σχεδόν τέσσερα χρόνια άδικης φυλάκισης με τον καλύτερο τρόπο: Ίδρυσε ένα Εθνικό Κόμμα, το οποίο θα ήταν πανίσχυρο στη βουλή αν δεν είχαν υπάρξει οι αθέμιτες, αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του “Συστήματος”. Παράλληλα συνέγραψε έξι μοναδικά βιβλία, το τελευταίο των οποίων: «Το Δόγμα των 7 Θαλασσών», μας παραθέτει με απλά λόγια, αλλά αναλυτικά, το Όραμα του Ηλία για ένα καλύτερο Μέλλον. Για μια Ελλάδα Ισχυρή, Κυρίαρχη, Ανεξάρτητη, που θα ανήκει αποκλειστικά σε ευημερούντες Έλληνες. Όσοι διάβασαν αυτό το βιβλίο, διαπίστωσαν ότι αυτό το Όραμα του Ηλία δεν είναι ουτοπικό και μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μία προϋπόθεση: Να έχουμε μία πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση. Ίσως τώρα, πολλοί σκέφτονται με πικρία ότι ακόμα και η λέξη «Όραμα» όπως και η λέξη «Αρετή» είναι παντελώς άγνωστες στο σύνολο σχεδόν των πολιτικάντηδων, οι οποίοι έχουν ως «όραμα» τον πλουτισμό και την “αγκίστρωση” στην εξουσία.

Όλη αυτή η πολεμική του “Συστήματος” προς εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πολίτες, απλώς επιβεβαιώνει τα λόγια του Paul Valéry: «Ο αριθμός των εχθρών μας αυξάνεται σε ευθεία αναλογία με τη σπουδαιότητά μας».  Ναι! Είμαστε “σπουδαίοι”, κατά μία έννοια, αφού μπορούμε όχι απλώς να βελτιώσουμε αλλά να αλλάξουμε αυτή την δυστοπική κοινωνία. Επίσης, το “Σύστημα” ξέχασε τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου: «Κάνατε τα πάντα για να με θάψετε αλλά ξεχάσατε πως είμαι σπόρος». Εμείς όμως θα τους τον θυμίσουμε, την Κυριακή των εκλογών. Ακούμε το αίμα μας να σιγοψιθυρίζει «Δεν φοβάμαι, δεν συμβιβάζομαι, θα αγωνιστώ για να έχω τη ζωή που μου αξίζει, για να πάρω πίσω την πραγματική ζωή που μου έκλεψαν». Σκεφτόμαστε το μέλλον των παιδιών μας. Ξεπερνάμε τα μικροκομματικά συμφέροντα και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Κρατάμε υψηλά το Φρόνημα. Νοερά, πυκνώνουμε τις τάξεις της φοβερότερης πολεμικής μηχανής της αρχαιότητας, της ανίκητης “Σπαρτιατικής Φάλαγγας”. Διαλέγουμε το ψηφοδέλτιο που γράφει:  «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». Είμαστε με τους νικητές. Σύντομα η Ελλάδα θα ανήκει και πάλι στους Έλληνες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης