Τo ΕΛΙΑΜΕΠ παραδίδει την Μεγίστη στους Τούρκους

Έλληνες  02/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Του Δημήτρη Βαλασίδη

Με ομιλία του ο καθηγητής Θάνος Βερέμης του ΕΛΙΑΜΕΠ τρομοκρατεί και προσπαθεί να καθυποτάξει τον Ελληνικό λαό, για να αποδεχθεί έναν προδοτικό συμβιβασμό τύπου Πρεσπών. Προβλέπει τουρκική εισβολή με 50.000 άνδρες στην νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο) στο άμεσο μέλλον, σφαγή των Ελλήνων και συγκέντρωση των κατοίκων σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Βεβαίως δεν αναφέρει την ελληνική αντίδραση που με τις Ένοπλες Δυνάμεις έχει την δυνατότητα να αποτρέψει μια τέτοια επιθετική ενέργεια.

Ο Βερέμης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά έχει θεσμικό ρόλο ως αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ. Επομένως οι θέσεις του έχουν μια βαρύτητα και ίσως επηρεάζουν ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Το συγκεκριμένο ινστιτούτο χρηματοδοτείται και από την κυβέρνηση, για να εκφοβίζει τους Έλληνες. Ο λαλίστατος κ. Πρωθυπουργός ή έστω κάποιο κυβερνητικό στέλεχος θα αντιδράσουν στις ενδοτικές θέσεις του Βερέμη; Βεβαίως δεν αναμένουμε κάποια αντίδραση από τον “πατριώτη” Βελόπουλο ή άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης. Εντύπωση προκαλεί η σιωπή του πνευματικού κόσμου και των ενώσεων, σωματείων και συλλόγων.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ καλούν τον λαό να εκφράσει την διαφωνία του στις προδοτικές θέσεις του καθηγητή, αλλά και στην ηχηρή σιωπή όλων όσων υποτίθεται, ότι υπερασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης