Δημοσκόποι και δημοσιογράφοι αποδέχονται την άνοδο των «Ελλήνων»

Έλληνες  02/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία νέα δημοσκόπηση από την εταιρεία Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, ήρθε χθες στη δημοσιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Στη δημοσκόπηση – όπως γίνεται από την ίδρυση του κόμματος – οι Έλληνες για την Πατρίδα φαίνονται στην κατηγορία «Άλλο κόμμα» ως πρώτο. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο, νεοιδρυθέν κόμμα δηλαδή να εμφανίζεται αμέσως στις δημοσκοπήσεις, παρότι δεν αναφέρονται τα πραγματικά ποσοστά μας.

 

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, της χθεσινής δημοσκόπησης είναι η αναφορά του διευθυντή της συστημικής δημοσκοπικής εταιρείας ότι το κόμμα μας, οι Έλληνες για την Πατρίδα, λόγω της ανοδικής τους πορείας και αποδοχής από τους Έλληνες πολίτες θα αναφέρονται στο μέλλον σε ξεχωριστή καρτέλα και όχι στα άλλα κόμματα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στα τελευταία τρία λεπτά του βίντεο.

 

Μάλιστα ο Αλέξης Παπαχελάς τόνισε ότι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι άξιο προσοχής το γεγονός ότι ένα από τα κόμματα (φυσικά εννοεί τους «Έλληνες») μπορεί να το βρει μπροστά του το σύστημα, να παίξει έναν ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας και μένει να δούμε αν θα ξεφουσκώσει ή αν θα μείνει καιρό στο προσκήνιο.

Να ενημερώσουμε τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» ότι οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι εδώ, είναι δυνατοί, οι κομματικοί τους μηχανισμοί δουλεύουν ασταμάτητα και στην επόμενη Βουλή θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση. Ήδη, η αποδοχή του κόσμου είναι συγκλονιστική και τα καλύτερα έρχονται. Ο Ηλίας Κασιδιάρης συντονίζει όλες τις ενέργειες, για να εξελιχθούν οι «Έλληνες» στο εθνικό κόμμα που όλοι οι συμπατριώτες μας ονειρεύονται.

Οπότε κ. Παπαχελά, ναι! Θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα στο προσκήνιο και συνεχώς θα ενισχυόμαστε. Γιατί – παρά τα συνεχή εμπόδια – στο τέλος ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης