Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στις συκοφαντίες της Αυγής και του Σύριζα

Έλληνες  18/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εισέρχομαι στον 6ο μήνα παράνομης κράτησης στις φυλακές και το πολιτικό σύστημα δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται μαζί μου. Μετά τη στημένη και καθοδηγούμενη δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου, που είχε αναγγελθεί μία μέρα πριν στο δελτίο ειδήσεων της νύφης του Μητσοτάκη, όλοι τους ήλπιζαν ότι θα τελειώσει και η πολιτική μου δραστηριότητα υπέρ των Ελλήνων.

Τελικώς, συνέβη το ακριβώς αντίθετο:

Το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή και αυτό αδυνατούν να το πιστέψουν και να το αποδεχθούν οι εθνομηδενιστές ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη της συκοφαντίας παρέλαβε η «Αυγή», η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, που λάμβανε για χρόνια χορηγίες από το εγκληματικό κομμουνιστικό καθεστώς Τσαουσέσκου. Διαμαρτύρονται οι Συριζαίοι λοιπόν γιατί συνεχίζω να μιλάω και να εκφράζω τις απόψεις μου ακόμα και πίσω από σίδερα, μέσω ενός απαρχαιωμένου καρτοτηλεφώνου. Θέλουν να μου στερήσουν το δικαίωμα του λόγου και να με υποβάλουν σε φάλαγγα και σε μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια.

Επικροτούν και πανηγυρίζουν για την απόλυτη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής μου, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πτέρυγα φυλακών της Ελλάδος. Αυτά όμως τα ζητήματα θα τα βρουν μπροστά τους όλοι οι φαύλοι του πολιτικού συστήματος όταν θα κληθούν να λογοδοτήσουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Σύριζα και η ΝΔ είναι ενωμένοι και αγκαλιασμένοι στη βρώμικη επιχείρηση άλωσης του ελληνικού έθνους με αιχμή του δόρατος την παράνομη και αντισυνταγματική καταδίκη και φυλάκισή μου. Μην ξεχνάτε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης χειροκροτούσε τους χιλιάδες αναρχοκομμουνιστές που συγκεντρώθηκαν παράνομα στο Εφετείο για να εκβιάσουν την καταδίκη μου. «Είχαν ευγενή σκοπό» έλεγε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ενώ το κόμμα του συμμετείχε επίσημα σε αυτόν τον καρνάβαλο παραβιάζοντας βάναυσα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προσωπικά, θεωρώ μεγάλη επιτυχία την συνεχή παράνομη καταδίωξή μου από όλες τις πτέρυγες του ανθελληνικού και αντισυνταγματικού τόξου. Τις ύβρεις της «Αυγής» περί ναζισμού, τις επιστρέφω αυτούσιες στους συντάκτες του άρθρου. Φασιστικού τύπου πρακτικές έχουν εφαρμόσει επανειλημμένως εις βάρος μου οι κυβερνήσεις του Σύριζα και της ΝΔ, παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας. Τους θυμίζω πως στις τελευταίες εκλογές έλαβα ποσοστό 12% στην πρωτεύουσα της χώρας και αυτή τη στιγμή εκφράζω εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ενάντια στους οποίους στρέφεται κάθε απόπειρα φίμωσης και πολιτικής μου εξόντωσης.

Η αγωνία του Σύριζα και ο πόνος των φιλοτρομοκρατών για τον απόλυτα νόμιμο και καθαρό πολιτικό μου λόγο, επιβεβαιώνει αυτό που είπε πριν από κάποιες ημέρες στο ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του φιλελεύθερου προσωπείου του εθνομηδενισμού Αλέξης Παπαχελλάς πως το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα παίξει καίριο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Φοβούνται πως μέσα στο απόλυτα ελεγχόμενο από ξένες δυνάμεις σύστημα εξουσίας, θα μπει σαν σφήνα μία δύναμη ελεύθερη, ανεξάρτητη και βαθιά ελληνική.

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης