Οι μίζες Σαμαρά, το ηχητικό Μιωνή-Παππά και το βίντεο Μπαλτάκου

  23/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την ώρα που η χώρα καταλαμβάνεται από ισλαμιστές, την ώρα που οι τούρκοι ετοιμάζουν εισβολή στην Ελληνική ΑΟΖ, το πολιτικό σύστημα βγάζει τα μάτια του στην προανακριτική Παπαγγελόπουλου, για να αποσυντονίσει και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων η ηχογραφημένη συνομιλία Παππά - Μιωνή, που διέρρευσε προς όφελος την ΝΔ. Ενώ ο Σύριζα για ρελάνς παρουσίασε στοιχεία για τεράστια μαύρα ποσά, που μέσω Παπασταύρου είχαν πιθανό τελικό αποδέκτη τον Σαμαρά στις εκλογές του 2015.

Το επιμύθιο της υπόθεσης είναι πως ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο από Σύριζα μέχρι ΝΔ τα παίρνει χοντρά, εισπράττει τεράστια ποσά σε μίζες, διακινεί μαύρο χρήμα και ουδείς ασχολείται. Το νομικό τερατούργημα Βενιζέλου, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, καλύπτει όλα τα πολιτικά σκάνδαλα, τις διαδρομές του μαύρου χρήματος, τα κακουργήματα και τις εγκληματικές οργανώσεις του αντισυνταγματικού τόξου.

Βαρύτατες καταγγελίες καλύπτουν την δημόσια ζωή για υπουργούς του Σύριζα που "βγάζουν πολλά λεφτά" και για μίζες που ξεπλύθηκαν για να χρηματοδοτηθεί η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά, δεν βρέθηκε ούτε ένας εισαγγελέας να κινηθεί αυτεπαγγέλτως και να διερευνήσεις τις συγκεκριμένες υποθέσεις, που αφορούν χρηματικά ποσά από παράνομες δραστηριότητες, άρα το υπάρχον νομικό πλαίσιο-έκτρωμα, επί της ουσίας δεν μπορεί να συγκαλύψει.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα μοναδική ελπίδα για πολιτική κάθαρση!

Απαιτείται πολιτική κάθαρση, απαιτείται σκληρή τιμωρία για όλους αυτούς που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα και ταυτόχρονα έχουν φτωχοποιήσει τον Ελληνικό Λαό. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα διαθέτουν και την πολιτική βούληση και τα ικανά στελέχη για να επιβάλλουν την πολιτική κάθαρση. Αυτό το γεγονός ανέδειξε η παρουσία του Ανώτατου Στρατοδίκη Θεοφάνη Μακρόπουλου στην πρώτη παρουσίαση των συμβούλων στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σταθούμε στο περιβόητο ηχητικό Μιωνή-Παππά. Όταν το 2014 ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε παρουσιάσει στη βουλή το βίντεο Μπαλτάκου, που αποκάλυπτε με ντοκουμέντα τους δράστες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος στην σύγχρονη Ιστορία, η εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική: αντί να πάνε στη φυλακή οι εγκληματίες (Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου), τελικά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη εκβίασε ώστε να ασκηθεί δίωξη στον... Ηλία Κασιδιάρη για δύο κακουργήματα! Ποιο ήταν το μοναδικό του έγκλημα; ότι αποκάλυψε την Αλήθεια και διέσυρε τους πολιτικούς δολοφόνους της Ελλάδος!

Και μόνο αυτό το γεγονός λέει πολλά και αποδεικνύει περίτρανα ποιους φοβάται και ποιους πολεμά το πολιτικό σύστημα της μίζας, της διαφθοράς και της προδοσίας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης