Ο μεγάλος περίπατος του πακιστανού - ΒΙΝΤΕΟ

  25/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το μεγάλο φιάσκο Μπακογιάννη, από μεγάλος περίπατος της Αθήνας εξελίσσεται σε μεγάλο περίπατο του πακιστανού. Λαθρομετανάστες με παράνομα οχήματα επιδίδονται σε παράνομο εμπόριο ανακυκλώσιμων υλικών μέσω του δήθεν ποδηλατόδρομου. Ελληνική και δημοτική αστυνομία κάνουν τα στραβά μάτια και την ίδια ώρα χιλιάδες Αθηναίοι δεινοπαθούν από την κίνηση. Αυτά είναι τα χάλια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της δημοτικής αρχής του ανηψιού του.

Διάγγελμα λαθρομεταναστών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων!

Δυναμική απάντηση του Θανάση Αϊβατίδη

Στην συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου 2020, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, με μόνη εξαίρεση την Παράταξή μας (που εξέφρασε κάθετη αντίθεση), κάλεσε σε ακρόαση δύο άτομα, τα οποία αυτοπροσδιορίστηκαν ως πρόσφυγες απ’ το αφγανιστάν και το πακιστάν. Ο δήμαρχος Αθηναίων (ως μέλος της οικογενείας, που κυβερνά όχι μόνο την πρωτεύουσα, αλλά κι ολόκληρη την χώρα) αδιαφορεί για τα δικαιώματα των Ελλήνων και την τραγική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει, αλλά προσφέρει βήμα και φωνή στους μουσουλμάνους, που υποκινούνται από Μ.Κ.Ο. κι «αλληλέγγυους» υποβολείς.

Ο Μπακογιάννης, ο οποίος, μαζί με όλες τις αριστερές δημοτικές παρατάξεις, αποχωρεί επιδεικτικώς απ’ την αίθουσα, κάθε φορά, που λαμβάνει τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης (εκπρόσωπος διψήφιου ποσοστού των Αθηναίων πολιτών), παρακολούθησε με προσήλωση τους καθοδηγούμενους «πρόσφυγες» να απαιτούν με εξοργιστικό θράσος τα «δικαιώματά» τους. Το κέντρο της Αθήνας έχει αλωθεί κι η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού, μέσω εποικισμού από ασιάτες κι αφρικανούς, επεκτείνεται στην υπόλοιπη Αττική κι όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας : η ανατροπή του σχεδιασμού διεθνιστικών κύκλων κι εγχώριων οργάνων τους, περί αφελληνισμού και αποχριστιανοποίησης. Αυτός ο Ιερός σκοπός είναι, ευτυχώς, ακόμη εφικτός, αλλά μόνο μέσω πολιτικού αγώνα υπέρ της Πατρίδας και της Πίστης, διά ενός σύγχρονου Εθνικού κόμματος : τους "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" . Με δυναμική διείσδυση στην κοινωνία, εμπνέοντας την νεολαία και προσδίδοντας ελπιδοφόρο προοπτική για τον Ελληνισμό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο:

https://twitter.com/AivatidisA/status/1274082829576613888


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης