Το τέρας της παγκοσμιοποίησης και ο αγώνας των Ελλήνων για την Πατρίδα

  18/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Χρήστου Μουλά

Η δημιουργία ενός ανθρώπινου πολτού είναι σχέδιο, για να πλάθεται εύκολα η μάζα ανάλογα με τις διαθέσεις των παγκοσμιοποιητών, στερώντας βασικές ελευθερίες και εξαφανίζοντας την πραγματική δημοκρατία.

Οι μέρες που διέρχεται ο κόσμος αλλά και η πατρίδα μας είναι πονηρές αλλά καθορίζουν και το μέλλον πολλών γενεών. Δυστυχώς, όταν κάποτε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μιλούσε για την παγκοσμιοποίηση μας φαινόταν πολύ μακρινό μέλλον, αυτά που θα γίνονταν. Να όμως που τα ζούμε. Η New Age, δηλαδή η νέα εποχή, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μία φάση, όπου οι παγκόσμιες παραδεδομένες αξίες παραμερίζονται, μπροστά στο τσουνάμι της ατομικής ασυδοσίας, αλλά και σε αξίες ψευδεπίγραφες που επιβάλλουν ανύπαρκτες μειοψηφίες, οι οποίες όπως έγραψε κάποια εφημερίδα χρήζουν ψυχιατρικής ερεύνης. Παραδείγματος χάριν η οικογένεια δεν είναι πλέον ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά, αλλά με νόμους του κράτους μπορεί να είναι άτομα του ιδίου φύλου ή μονογονεϊκή κατόπιν επιλογής. Στη μετανεωτερικότητα αυτή τίθενται ως στόχοι και στις εθνικές αλλά και στις θρησκευτικές πεποιθήσεις, προωθώντας τον πολυπολιτισμό, μέσω των μεταναστευτικών ροών. Και όχι με ανθρώπους με συγγενή πολιτισμό, αλλά με τελείως ξένο, όπως είναι το Ισλάμ. Η ισλαμοποίηση της Χριστιανικής Ευρώπης, που στενάζει από ισχυρές μουσουλμανικές μειονότητες, οι οποίες δεν προσαρμόζονται στον δυτικό τρόπο ζωής, αλλά κρατούν τον δικό τους, είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα.

Για την Πατρίδα μας το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν αντιμετωπίζεται μόνο με μέτρα υπέρ της οικογένειας, αλλά και με αντίμετρα, τόσο απέναντι στην αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών από χώρες πρωτίστως μουσουλμανικές, όσο και με νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ των ελληνοπαίδων, που σήμερα θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία. Επίσης, τα χριστιανικά κράτη σιγά σιγά αλλάζουν χαρακτήρα, εξοβελίζοντας το χριστιανικό στοιχείο και τον πολιτισμό, έναντι μιας δήθεν ανεξιθρησκείας που αφορά μόνο τους γηγενείς κατοίκους. Οι ηθικές αξίες παραμερίζονται. Τα υποτίθεται ανεξίθρησκα νομοθετήματα έχουν ετεροβαρείς όρους.

Αυτά γράφονται ως προβληματισμός στην αρχή και ως πικρή διαπίστωση στη συνέχεια αφού τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Τα πρόσωπα που καλούνται να κυβερνήσουν διαγωνίζονται στην απαξίωση των θεσμών και των αξιών, στην σιωπή, στην ανελευθερία και στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαπλοκή των ΜΜΕ με την κυβέρνηση στον αγώνα οποιουδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα που προσπαθούν να υλοποιήσουν. Ένα άλλο στοιχείο είναι η τάση από μεγάλες πλατφόρμες να κατεβάζουν από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθετί που ενοχλεί. Δηλαδή οτιδήποτε έχει να κάνει με εθνικά, θρησκευτικά ή άλλα αξιακά στοιχεία.

Η λύση; Ποια μπορεί να είναι;

Με μία μόνο λέξη δεν φιλοδοξούμε να δώσουμε απάντηση. Ούτε με ένα κείμενο. Άλλωστε, ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ανηφορικός και γεμάτος δυσκολίες. Όμως, δίνουμε τον αγώνα μας ενάντια στο τέρας της παγκοσμιοποίησης. Με το κίνημα Έλληνες για την Πατρίδα. Στο τέλος θα νικήσει η Ελλάδα. Με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά και στις αξίες του ελληνισμού συνεχίζουμε.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης