Οι λόγοι που φοβούνται τους Έλληνες για την Πατρίδα

Έλληνες  03/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Μιχαήλ Παναγιωτόπουλου,

Αντιναυάρχου (ε.α.) ΠΝ

Έχουν περάσει εννιά μήνες από την ημέρα που ο Ηγέτης μας ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε την ίδρυση του κινήματός του, τους «Έλληνες για την Πατρίδα», σκοπεύοντας να αφυπνίσει τις συνειδήσεις και να ξεσηκώσει όλους τους νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, ώστε η πατρίδα μας να γίνει και πάλι μεγάλη, ελεύθερη και ισχυρή. Από την πρώτη στιγμή χιλιάδες πολίτες, χιλιάδες πατριώτες μεταξύ των οποίων και ο γράφων, έσπευσαν κυριολεκτικά να προσφέρουν τις δυνάμεις τους και να στελεχώσουν αυτό το νέο κίνημα, το ρεύμα της επανάστασης που με τον ηγέτη να μας ενώνει, να μας εμπνέει και να μας εμψυχώνει άρχισε να δείχνει μια αξιοσημείωτη δυναμική.

Στους «Έλληνες για την Πατρίδα» από την αρχή ενταχθήκαμε στελέχη με κύρος και αναγνωρισμένη αξία, άρτια καταρτισμένα ο καθένας στον τομέα του, δημιουργικά και δραστήρια που έχουμε όλοι μας δύο κοινά στοιχεία που μας ενώνουν.

· Πρώτον την μεγάλη μας αγάπη για την πατρίδα και την κατανόηση ότι χρειάζεται να σταματήσει το ξεπούλημα και η συνεχής υποβάθμιση και υποχωρητικότητα που εφαρμόζουν οι τελευταίες κυβερνήσεις της φερόμενης ως δεξιάς Νέας Δημοκρατίας, του εσφαλμένα αριστερίζοντος δεξιόστροφου Σύριζα και του άθλιου μνημονιακού ΠΑΣΟΚ που νομίζει ότι η αλλαγή του ονόματος θα λύσει τα θεμελιώδη και ιστορικά προβλήματά του.

· Δεύτερον και εξίσου σημαντικό στοιχείο που μας ενώνει είναι η προσωπικότητα του Ηλία Κασιδιάρη, η έμπρακτη αγάπη του για την Ελλάδα μας, το ήθος του και η στάση του ως εμπνευσμένου πολιτικού.

Η περίοδος πριν την δίκη παρωδία έδειξε ξεκάθαρα ότι είμαστε μια δύναμη αποφασισμένη, δυναμική και ικανή να φέρει τις αλλαγές που απαιτούνται ώστε η Ελλάδα να ανήκει ξεκάθαρα πλέον στους Έλληνες. Αυτό έδειξαν οι πορείες μας και οι ομιλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, το παρόν που δώσαμε με τον επικεφαλής μας μπροστάρη σε επετείους και σε διαμαρτυρίες, όπως έξω από την Τουρκική πρεσβεία για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, στην πλατεία Βικτωρίας μαζί με τους κατοίκους της περιοχής ενάντια στα σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν λόγω του λαθραίου εποικισμού καθώς και σε πλήθος άλλες επετείους τόσο στην Αθήνα αλλά και από τις πρώτες ημέρες και σε όλη την Ελλάδα. Αυτό έδειξαν και οι πρώτες επίσημες δημοσκοπήσεις που εμφάνισαν τους Έλληνες να εισέρχονται στην Βουλή και ανάγκασαν τα ΜΜΕ να αναφέρουν συγκαλυμμένα μέσα στο «άλλα κόμματα» το όνομά μας.

Η «δίκη» του Οκτωβρίου άφησε να φανεί ξεκάθαρα τόσο η πόλωση του κυβερνώντος συστήματος εναντίον του προσώπου του Ηλία Κασιδιάρη, όσο και η ανησυχία τους για τη δυναμική των «Ελλήνων για την Πατρίδα». Όμως ο εγκλεισμός του επικεφαλής μας στις φυλακές Δομοκού διέψευσε τις ελπίδες φίμωσής του και χάρη τόσο στην αποφασιστικότητά του ιδίου όσο και στις δικές μας προσπάθειες, ήλθε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμεναν οι συγκυβερνώντες (γιατί σίγουρα αντιπολίτευση δεν έχουμε παρά μόνον τυπικά).

Όλα δείχνουν ότι σταδιακά βαδίζουμε προς μια προεκλογική περίοδο με την προσέλευση στις κάλπες το Φθινόπωρο. Παρατηρούμε την σταδιακή απόσχιση στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το σχηματισμό «νέων» κομμάτων και συμμαχιών στον χώρο της δεξιάς. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα νέα κόμματα βασικό σκοπό έχουν να διατηρήσουν τη δεξαμενή των «δεξιών» ψηφοφόρων στο γενικότερο «δεξιό» χώρο και όταν απαιτηθεί να τον αποδώσουν πίσω στην κυβέρνηση. Αυτό φαίνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις και δηλώσεις των αρχηγών αυτών των «κομματοειδών» σχηματισμών. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις παρά μια γενική ιδρυτική διαμαρτυρία χωρίς ούτε ουσιαστικό περιεχόμενο ούτε σημαντικές ενεργοποιήσεις και δραστηριότητες, οι οποίες να δείχνουν στον Έλληνα πολίτη ότι κομίζουν κάτι διαφορετικό από αυτά που υπομένουμε με τον Μητσοτάκη.

Ποια είναι η διαφορά των «Ελλήνων για την Πατρίδα» από αυτά τα κόμματα; Τι είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει και μας ξεχωρίζει έτσι ώστε να καταλάβουν οι Έλληνες ότι φέρνουμε νέο, φρέσκο αέρα στην πολιτική ζωή και ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να φέρουμε την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει;

· Πρώτον και κύριο είναι ο εμπνευσμένος μας επικεφαλής που αναμφισβήτητα ακόμα και υπό τον φυσικό του αναγκαστικό και ύπουλο περιορισμό, εμπνέει τον δυναμισμό και την ηθική που απαιτείται και μαγνητίζει και συσπειρώνει τον πατριωτικό κόσμο. Δεν επαναπαύεται αλλά κατευθύνει, υποδεικνύει και οργανώνει την κάθε μας δραστηριότητα.

· Δεύτερον είμαστε όλα τα στελέχη των «Ελλήνων για την Πατρίδα», που έχουμε ενεργοποιηθεί και οργανωθεί πλήρως, με πατριωτική σκέψη και στοιχειοθετημένες προτάσεις για όλα τα θέματα. Αυτό φαίνεται σε όλες μας τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στον τύπο, αφού μας έχουν στερήσει την πρόσβαση στην τηλεόραση. Στη σελίδα των Ελλήνων τα άρθρα των στελεχών χαρακτηρίζονται τόσο για τον πατριωτισμό τους όσο και για την εμβάθυνση, την πληρότητα και την εμπεριστατωμένη ανάλυση των θεμάτων όπου απαιτείται.

· Τρίτον είναι η παρουσία μας σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ρόδο και την Λέσβο μέχρι την Ζάκυνθο και την Κέρκυρα. Σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στη σελίδα μας, σε κάθε δραστηριοποίηση, τελετή και κίνηση, είμαστε δυναμικά παρόντες. Αυτό έγινε για παράδειγμα τις προηγούμενες ημέρες στον Έβρο και στον Εύοσμο. Εκεί που άλλα κόμματα βγάζουν απλώς ανακοινώσεις συμπαράστασης και δελτία τύπου, εμείς είμαστε δυναμικά εκεί, όχι με αντιπροσωπεία του ενός αλλά με συμμετοχή των Ελλήνων της περιοχής σε τόσο μεγάλους αριθμούς, όσο το επιτρέπουν οι περιορισμοί λόγω «πανδημίας». Παράδειγμα ο φόρος τιμής που αποδώσαμε την Τρίτη 2 Μαρτίου στο Ρέντη στη μνήμη των Ειδικών Φρουρών της Ομάδας Δίας Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη οι οποίοι πριν δέκα χρόνια τραυματίστηκαν θανάσιμα από πυρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής με 4 δράστες αλλοδαπούς κακοποιούς. Το έδειξαν άραγε τα κανάλια αυτό; Τους τίμησε κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα με σημαντική παρουσία στελεχών; Μάλλον όχι.

Αυτοί είμαστε οι «Έλληνες για την Πατρίδα», οι Έλληνες που διαθέτουμε υπόβαθρο, αγάπη για την πατρίδα, γνώση και εμπειρία ο καθένας στον τομέα του, αλλά και αγανάκτηση από την παρούσα απαξιωτική κατάσταση που βιώνουμε σαν πολίτες. Οι Έλληνες που συνέχεια γινόμαστε περισσότεροι και καλύπτουμε πλέον όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Οι Έλληνες που έχουμε ήδη οργανωθεί και προετοιμαζόμαστε σοβαρά για τις ερχόμενες εκλογές να φέρουμε την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό. Οι Έλληνες που θα εισέλθουν με σημαντικό ποσοστό στη Βουλή και θα φέρουν μέσα στην πολιτική σκηνή την αληθινή πατριωτική φωνή. Οι Έλληνες που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της ανόρθωσης της Ελλάδας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης