Όχι άλλο σανό!

Έλληνες  18/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

Βιώνουμε την κορύφωση της ακριβοπληρωμένης (από εμάς) κακόγουστης θεατρικής παράστασης, που είθισται να αποκαλείται «προεκλογική περίοδος». Ομολογουμένως, πρωταγωνιστές και κομπάρσοι υποδύονται άριστα τους «δημοκράτες», τους «ενδιαφερόμενους για τα συμφέροντα του Έθνους», τους «πατριώτες», τους «ειλικρινείς», τους «αδέκαστους» κλπ. Αν και είναι «κόντρα ρόλοι», παίζονται ικανοποιητικά και με τη βοήθεια της τεράστιας πλύσης εγκεφάλου, δυστυχώς αρκετοί Έλληνες για άλλη μια φορά θα εξαπατηθούν.

Στην παράσταση συμμετείχε και η υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία κατ’ επιταγή του Μητσοτάκη κήρυξε «εθνικό! πένθος» για ένα αναμφισβήτητα πολύ τραγικό γεγονός, το οποίο όμως δεν αφορά μόνο το Έθνος μας. (σ.σ. «Εθνικό πένθος» δεν είχε κηρύξει το ΠΑΣΟΚ ούτε όταν οι τούρκοι δολοφόνησαν 3 Έλληνες Αξιωματικούς στα Ίμια). Πολλά συζητούνται και ακόμα περισσότερα θα μπορούσαν να ειπωθούν γι αυτή την τραγωδία. Πάντως είναι σίγουρο ότι ηθικοί αυτουργοί είναι οι παγκοσμιοποιητές και δήθεν αγωνιστές για τη “δημοκρατία”. Είναι αυτοί που αυτόκλητα και αυθαίρετα επεμβαίνουν δυναμικά για να “σώσουν” λαούς από “κακούς τυράννους”. [Γιουγκοσλαβία, Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία (αναφέρομαι στην ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης, που έφερε στην εξουσία τον χρήσιμο ηλίθιο Ζελένσκι) και πολλές άλλες]. Είναι οι προστάτες, εντολείς και “φίλοι” των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης είναι σίγουρο ότι η αναβολή της “μεγάλης παράστασης” που αποκαλούν «debate» “βόλεψε” όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τον Μητσοτάκη. Βλέπετε όσο “στημένο” και να είναι, μπορεί να ξέφευγε και κάποια αλήθεια: Π.χ. Για την “Greek mafia”, για κάτι υπερπολυτελή αυτοκίνητα που βρίσκονται από μόνα τους σε λάθος χέρια κλπ.

Είναι τόσα πολλά τα δεινά που έχουν διαχρονικά συσσωρεύσει στις πλάτες του Ελληνικού λαού όλα αυτά τα συστημικά κόμματα, τα 49 χρόνια της αποκαλούμενης μεταπολίτευσης, που απαιτούνται ολόκληρες βιβλιοθήκες για να αναφερθούν έστω και επιγραμματικά. “Κατάφεραν” να μετατρέψουν αυτό το γωνιακό οικόπεδο που λέγεται ΕΛΛΑΣ, τη χώρα που γέννησε πολιτισμούς και ήρωες, σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο. Βλέπετε ότι με τη μεθοδική προπαγάνδα, για άλλη μια φορά, όλα αυτά θα τα “φτιασιδώσουν”. Θα μας βομβαρδίσουν με υποσχέσεις. Θα αποκρύψουν: Ότι απεργάζονται τη βιολογική και ηθική εξόντωση του Έθνους μας. Ότι διέλυσαν τις Αρχές και Αξίες της κοινωνίας μας, στα πλαίσια της “πολιτικής ορθότητας”. Ότι καταβαράθρωσαν το Φρόνημα και την οικονομία μας. Ότι ξεπούλησαν τον Εθνικό μας πλούτο. Ότι ευτέλισαν τους Θεσμούς. Ότι δημιούργησαν το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα. Φυσικά τώρα δεν θα αναφερθούν στο «πόσο καλό είναι το μπόλιασμα με αλλόθρησκους αφροασιάτες λαθρομετανάστες». Μέχρι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στις φανφάρες και το σόου που στήθηκε για τον φράχτη στον Έβρο. Έναν φράχτη που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, αλλά περιέργως, τον θυμηθήκαν προεκλογικά. Για να είμαστε δίκαιοι, η κυρία Πρόεδρος βοηθήθηκε πολύ στον ρόλο της, από την αυθόρμητη βοήθεια που της παρείχαν οι εθνομηδενιστές δικαιωματάκηδες a la carte της αριστεράς.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο υπό συνταξιοδότηση πολιτικός, τέως πατριώτης και νυν όψιμος φανατικός υποστηρικτής του “αυτοκράτορα”. Είναι ένας απ’ αυτούς που μας “έσωσαν” φέρνοντας τον Λουκά Παπαδήμου, τον πρωθυπουργό των τραπεζιτών και των μνημονίων. Του ξέφυγε βέβαια και κάποια αλήθεια. Είπε ότι πρέπει να δώσουμε ισχυρή αυτοδυναμία στον Μητσοτάκη, ώστε να μπορεί ανενόχλητα να παίρνει όποιο αντιλαϊκό μέτρο του υπαγορεύουν οι Βρυξέλλες, να συνεχίσει το “μπόλιασμα” με λαθρομετανάστες και κυρίως να μοιράσουμε το Αιγαίο μας με τους τούρκους. Βέβαια, όπως έχει αποδειχθεί, όλα τα σημερινά κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης θα είναι φανεροί ή κρυφοί αρωγοί σε όλα αυτά τα αντιλαϊκά και κυρίως αντεθνικά σχέδιά του Μητσοτάκη.

Εκεί όμως που η παράσταση μετατρέπεται σε ιλαροτραγωδία είναι όταν ακούς τους πολιτικάντηδες να αλληλοκατηγορούνται για τη διαχρονική προδοσία όλων των Εθνικών μας θεμάτων. Υπάρχουν αρκετές λέξεις – ιδιότητες που δεν επιδέχονται ποσοτικό προσδιορισμό. Π.χ. δεν μπορούμε να πούμε: «ολίγον έγκυος», το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε «ολίγον προδότης». Κάποιος είτε θα είναι προδότης είτε όχι. Πιθανόν οι αναγνώστες να ανακαλύψουν κάποιους ελάχιστους πολιτικάντηδες που δεν είναι προδότες. Ειδικότερα όσον αφορά τη διαχρονική προδοσία της Θράκης μας, που εσχάτως την “ανακάλυψαν”, ας θυμηθούμε ελάχιστα πράγματα. Ανέκαθεν όλα τα συστημικά κόμματα γλυκοκοιτάζουν τις ψήφους των μουσουλμάνων της Θράκης. Ευτυχώς που η Ελληνική “δημοκρατία” φρόντισε να “θωρακιστεί”, θέτοντας, το 1993, το πλαφόν του 3% για να μην μπει κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη βουλή. Κατά τ’ άλλα, όλα τα συστημικά κόμματα φροντίζουν να έχουν στις τάξεις τους τουρκόψυχους βουλευτές. Εδώ πρέπει να γίνει μία απαραίτητη διευκρίνηση. Προφανώς και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας πρέπει να εκπροσωπούνται στην βουλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα συστημικά κόμματα υφαρπάζουν τις ψήφους τους, συμπεριλαμβάνοντας στους συνδυασμούς τους πράκτορες της Άγκυρας, που απεργάζονται την αυτονόμηση της Θράκης μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι βουλευτές Μουσταφά Κατραντζή της ΝΔ, Ζειμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ και Μπουρχάν Μπαράν του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι συγχρωτίζονται με τον ψευτομουφτή και τον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής και “συχνάζουν” είτε στην παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», είτε στα γραφεία του “γνωστού” συλλόγου «Φενερμπαχτσέ Δυτικής Θράκης», έχοντας μπροστά τους την επαίσχυντη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης». Πρόσφατα μάλιστα καλωσόρισαν τον πρόεδρο της τουρκικής βουλής Μουσταφά Σεντόπ, εν ονόματι της ανύπαρκτης “τουρκικής” μειονότητας. Δεν ήταν δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να απέχει απ’ αυτό το κυνήγι της μουσουλμανικής ψήφου και εθνικής μειοδοσίας, μάλιστα τον είδαμε χαμογελαστό να βγάζει selfie με τον Suleiman Macir στον ακριτικό μας Έβρο. Δηλαδή φωτογραφήθηκε με έναν τουρκόψυχο πράκτορα, ο οποίος έχει προκαλέσει την οργή των Ακριτών μας, με το να ιδρύσει, στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Χώρας μας, τον «Σύλλογο Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου» και παράνομο τζαμί στο Διδυμότειχο.

Απορώ, αφού υποτίθεται ότι όλοι οι πολιτικάντηδες συμφωνούν ότι το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής είναι μια σφηκοφωλιά τουρκόψυχων πρακτόρων, γιατί δεν το κλείνουν; Κύριε Μητσοτάκη ψηφίσατε, με την σύμφωνη γνώμη ή ανοχή όλων των κομμάτων, τρία αντισυνταγματικά νομοσχέδια για να στερήσετε το εκλογικό δικαίωμα σε μισό εκατομμύριο Έλληνες. Γιατί δεν ψηφίσατε ένα συνταγματικό καθ’ όλα νομοσχέδιο, που να καταργεί αυτό το προξενείο; Χρειάζεται ένας νόμος και ένα άρθρο. όπως έλεγε κάποτε και ο ροζ ολετήρας. Φαίνεται ότι η κραυγή της Ιφιγένειας: «Όλα προσφορά στη  Ελλάδα» έχει λιγάκι αναστραφεί από τους πολιτικάντηδες, που «προσφέρουν όλη την Ελλάδα για τα ψηφαλάκια».   

Αλλά ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν. Αγαπητέ αναγνώστη, όταν θα κρατάς τα διάφορα ψηφοδέλτια στο χέρι σου, αφήσε το νου και την καρδιά σου να ταξιδέψει στα χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Τότε που τα Σπαρτιατώγγονα ρίχνονται πρώτα στη μάχη κατά του βάρβαρου κατακτητή. Τότε που ο Πετρόμπεης δεν είναι πλέον ο Μπέης της Μάνης, αλλά ο «Αρχιστράτηγος των Σπαρτιατικών Δυνάμεων». Ως Αρχιστράτηγος υπογράφει το πρώτο πολιτικό και διπλωματικό κείμενο του Αγώνα. Τιτλοφορείται «Προειδοποίησις εις τας ευρωπαϊκάς αυλάς». Σε αυτό μεταξύ άλλων γράφει: «…Η κεφαλή μας η κλίνουσα τον αυχένα υπό τον βαρύτατον ζυγόν, τον απετείναξεν και άλλο δεν φρονεί ειμή μόνο την ελευθερίαν… να αναστήσωμεν το τεταλαιπωρημένον Ελληνικόν γένος..». Τώρα είναι σίγουρο ότι η καρδιά σου δεν θα λαθέψει. Θα διαλέξει το ψηφοδέλτιο που αναγράφει «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μαζί με αυτούς τους «Σπαρτιάτες» θα ελευθερώσουμε το Έθνος μας από τον δυσδιάκριτο αλλά βαρύ ζυγό της παγκοσμιοποίησης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης