Παραπολιτικά: «Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στην επόμενη βουλή»

Έλληνες  16/06/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

“Πλέον υπάρχει η εκτίμηση ότι αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική τάση, είναι πολύ πιθανό να δούμε τους Σπαρτιάτες στην επόμενη Βουλή

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το δείγμα που λαμβάνουν οι δημοσκόποι, κυρίως από το Internet, δείχνει τους Σπαρτιάτες πάνω από το 5%. Με βάση τα ευρήματα των ερευνών, πλέον υπάρχει η εκτίμηση ότι αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική τάση, είναι πολύ πιθανό να δούμε τους Σπαρτιάτες στην επόμενη Βουλή.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Ξέρω ότι σας έχω συνηθίσει στα νέα από τις δημοσκοπικές εταιρείες και γι’ αυτό κάθε μέρα ψάχνω και βρίσκω κάτι για σας, μήπως και σας φτιάξω τη μέρα. Από τη χθεσινή σοδειά προέκυψε μια δυναμική άνοδος στα ποσοστά των Σπαρτιατών του Κασιδιάρη. Σύμφωνα με τα όσα έμαθα, το δείγμα που λαμβάνουν οι δημοσκόποι, κυρίως από το Internet, δείχνει τους Σπαρτιάτες πάνω από το 5%. Βλέπετε, στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν μαζικά νέοι, οι οποίοι είναι πολύ κοντά στις απόψεις (ο Θεός να τις κάνει απόψεις) που εκφράζει ο καταδικασμένος Κασιδιάρης. Με βάση τα ευρήματα των ερευνών, πλέον υπάρχει η εκτίμηση ότι αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική τάση, είναι πολύ πιθανό να δούμε τους Σπαρτιάτες στην επόμενη Βουλή”

Αυτό ακριβώς γράφτηκε στην ιστοσελίδα των Παραπολιτικών, της ναυαρχίδας του Μαξίμου! Πλέον όλοι έχουν καταλάβει την δυναμική που αναπτύσσεται, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα!

Στην επόμενη βουλή, οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θα είναι η εθνική αντιπολίτευση! Ο αγώνας συνεχίζεται!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης