Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» τίμησαν την 25η Μαρτίου σε ολόκληρη την Ελλάδα

Έλληνες  26/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέλη, στελέχη και φίλοι του κόμματός μας συμμετείχαν σε εκδηλώσεις και κατέθεσαν στεφάνια προς τιμήν της Εθνικής μας Επετείου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ μαζί με σχετικά βίντεο.

ΠΑΤΡΑ

Ανήμερα της Εθνικής μας παλιγγενεσίας και την συμπλήρωση των 200 ετών, κλιμάκιο συναγωνιστών απέδωσε φόρο τιμής στον ανδριάντα του πρωτεργάτη του ξεσηκωμού της Πάτρας Παναγιώτη Καρατζά.

Εκ μέρους του επικεφαλής του Κινήματος Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε στεφάνι ο Συναγωνιστής και στέλεχος για την Αχαΐα Σταύρος Μπιτσικόλης.

Τέλος σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ και παρά τις αντίξοες συνθήκες οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα του νόμου Αχαΐας τίμησαν την επανάσταση του 1821.

https://www.youtube.com/embed/2tFowgJzTeE?autoplay=0&mute=0&controls=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.ellhnes.net&playsinline=1&showinfo=0&rel=0&iv_load_policy=3&modestbranding=1&enablejsapi=1&widgetid=1
https://www.youtube.com/embed/eR4Hte27c_k?autoplay=0&mute=0&controls=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.ellhnes.net&playsinline=1&showinfo=0&rel=0&iv_load_policy=3&modestbranding=1&enablejsapi=1&widgetid=3

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στις 25 Μαρτίου, ημέρα απελευθέρωσης της χώρας μας από τον τουρκικό ζυγό, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον συναγωνιστή Αστέριο Χασάπη, εκ μέρους του κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ", στο μνημείο του Σταμάτιου Κάψα ή Καπετάν Χάψα οπλαρχηγού, του οποίου η καταγωγή ήταν από την Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

ΠΕΛΛΑ

Κατάθεση στεφάνου έγινε στην πλατεία του Μαύρου Αγάλματος στα Γιαννιτσά του Νομού Πέλλας από τον Δήμο Κυριλίδη. Παρόντες ήταν και η Σοφία Ναρλίδου, Παναγιώτης Ουσταπασίδης, Γιώργος Λέβας και άλλοι συναγωνιστές.

https://youtube.com/watch?v=2ziSN8mYJsk%3Fautoplay%3D0%26mute%3D0%26controls%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.ellhnes.net%26playsinline%3D1%26showinfo%3D0%26rel%3D0%26iv_load_policy%3D3%26modestbranding%3D1%26enablejsapi%3D1%26widgetid%3D5

ΘΗΒΑ

Στο μνημείο ηρώων στην Θήβα κλιμάκιο συναγωνιστών, με επικεφαλής τον Νίκο Τούτουζα, κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους ήρωες της ελληνικής επαναστάσεως του 1821. Αμέσως μετά οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Το στεφάνι εκ μέρους του επικεφαλής του κινήματός μας Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε η συναγωνίστρια Μαρία Αβράμπου.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι συναγωνιστές της Βοιωτίας πλαισίωσαν, χωρίς κομματική ταυτότητα, την μεγαλειώδη μηχανοκίνητη πορεία που διοργάνωσε η σήμερα η "Επιτροπή αγώνα Βοιωτίας για την Μακεδονία".

Οι συναγωνιστές ένωσαν την φωνή τους με τις φωνές των μελών της επιτροπής, βροντοφωνάζοντας πως "Η Ελλάς προώρισται να ζήσει, και θα ζήσει..."

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μέσα σε κλίμα έντονης εθνικής υπερηφάνειας και αγωνιστικής διαθέσεως, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλία την 25η Μαρτίου 2021, κατάθεση τιμητικών στεφάνων με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την ημέρα της Εθνεγερσίας. Έπειτα από συντονισμένες δράσεις, πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες καταθέσεις στεφάνων στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων και της Ελασσόνος από αντιπροσωπείες Συναγωνιστών. Οι Συναγωνιστές από τις πόλεις της Θεσσαλίας, πέραν της αποδόσεως της προσηκούσης τιμής στους Ήρωες του Γένους, απέστειλαν το δικό τους αγωνιστικό μήνυμα, υποσχόμενοι δυναμική παρουσία , μαχητική πολιτική και κοινωνική δράση.

ΛΑΡΙΣΑ

Στο Ηρώον Πεσόντων της πόλης της Λάρισας κατατέθηκε Στεφάνι εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη και των ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ από κλιμάκιο συναγωνιστών, αποτελούμενο από την Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Μπίλλη, την Ζαχαρούλα Ζήση, τον Παύλο Λαδά, τον Σπύρο Ανδριώτη, τον Δημήτριο Μπίλλη και τον Γεώργιο Μπίλλη. Στο τέλος της λιτής εκδήλωσης, οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο. 200 χρόνια από την Εθνεγερσία, με Πίστη στα Ιερά και στα Όσια της Φυλής οραματιζόμαστε μία ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα στους αιώνες που έρχονται.

ΒΟΛΟΣ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΚΑΒΑΛΑ

Στελέχη του κινήματος ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα του νόμου Καβάλας συμμετείχαν ενεργά στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Καβάλας.

Οι ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα ήταν δίπλα στους πολίτες της Καβάλας που αντιστάθηκαν σήμερα στον κρατικό εκφοβισμό και στο Lockdown και βγήκανε στον δρόμο για να τιμήσουν την θυσία των προγόνων τους.

Εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη έγινε κατάθεση στεφάνου από το μέλος της Νεολαίας Παρθένη Τσίγκα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Οι Έλληνες για την Πατρίδα τίμησαν την Επέτειο της Παλιγγενεσίας με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Διονυσίου Φιλοσόφου, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ηγέτης του προεπαναστατικού κινήματος του 1611. Το στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Αλέξανδρος Τσαγκαβέλης, ενώ παρίσταντο και οι συναγωνιστές Ξένια Δούκα, Βασίλειος Βερβίρης, Χριστόφορος Τσάγκας και Βασίλειος Πλιάκος.

Το Κίνημά μας εκπροσωπήθηκε και στην αυθόρμητη όσο και μεγαλειώδη συγκέντρωση-πορεία πατριωτών, που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στο κέντρο της Πόλεως των Ιωαννίνων με κεντρικό σύνθημα "Γεννήθηκα 25 Μάρτη"

ΞΑΝΘΗ

Στην Ξάνθη κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων η συναγωνίστρια Μαρίνα Καλτσά

ΣΥΡΟΣ

Στεφάνι στο δημαρχείο Σύρου και στο άγαλμα του Μιαούλη κατέθεσαν οι συναγωνιστές Μαρία Λουδάρου και Ιωάννης Γεωργουλόπουλος

ΧΑΛΚΙΔΑ

Στον λόφο πάνω από την πόλη της Χαλκίδος έγινε έπαρση μεγάλης ελληνικής σημαίας, από μέλη και φίλους του Κινήματος.

ΒΕΡΟΙΑ Ο συναγωνιστής Μιχάλης Μπουζίνης κατέθεσε στεφάνι στη Βέροια

ΝΑΟΥΣΑ

Ο συναγωνιστής Δημήτρης Διακόγλου κατέθεσε στεφάνι στη Νάουσα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Στα Καλάβρυτα κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Χρήστος Κοσυββάκης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης