Ωμή παραδοχή: Αποτροπιασμός για την κοροϊδία με το εμβόλιο της AstraZeneca

Έλληνες  17/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με τραγική αργοπορία η εθνική επιτροπή συνιστά τη διακοπή των εμβολιασμών στους κάτω των 60 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η απόφαση αυτή έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση σε μια μεγάλη μερίδα κόσμου, η οποία είχε ήδη σπεύσει να εμβολιαστεί το προηγούμενο διάστημα. Είναι εκείνοι οι πολίτες που βρέθηκαν μαζικά στα εμβολιαστικά κέντρα, πιστεύοντας τους ειδικούς που είχαν ακούσει να τους διαβεβαιώνουν ότι το σκεύασμα της AstraZeneca είναι απολύτως ασφαλές!

Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων περιμένουν να κάνουν τη δεύτερη δόση μέσα στο επόμενο διάστημα, ακούν τους ίδιους επιστήμονες να εισηγούνται να μην κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο οι υπόλοιποι, διότι υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν δυσάρεστες επιπτώσεις! Και ενώ υπάρχει η συγκεκριμένη σύσταση της επιτροπής, όσοι έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca θα πρέπει να κάνουν και τη δεύτερη δόση με το ίδιο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Πραγματική παράνοια…

Είναι επικίνδυνοι

Στο μεταξύ λες και δεν κατάλαβε ποτέ τι συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας με το κυβερνητικό και επιστημονικό μπάχαλο για τα εμβόλια της AstraZeneca, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε ακόμα μία φορά… αμετανόητος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. Ρίχνοντας ξανά το μπαλάκι των ευθυνών στον κόσμο και χωρίς να κάνει τη στοιχειώδη αυτοκριτική για τις κυβερνητικές – επιστημονικές παλινωδίες, ο υπουργός Ανάπτυξης επέμεινε στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μέσω των προνομίων και επανέλαβε τη θέση του ότι «ο εργοδότης πρέπει να έχει τη δυνατότητα απόλυσης ανεμβολίαστου εργαζομένου».

Αηδίασε ο κόσμος με τις ομολογίες Βασιλακόπουλου

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η ωμή παραδοχή του Θοδωρή Βασιλακόπουλου ότι οι επιστήμονες γνώριζαν τις πιθανές παρενέργειες που θα προκαλούσε το εμβόλιο της AstraZeneca αλλά πήραν… το απαραίτητο ρίσκο. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ, κάνοντας μια μεγάλη κυβίστηση απ’ όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα, προχώρησε σε μια σειρά παραδοχών για το εμβόλιο της AstraZeneca, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, και αφού είχε προηγηθεί η καθυστερημένη εισήγηση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμού για «στοπ» στους εμβολιασμούς σε ηλικίες κάτω των 60 ετών. «Οι επιστήμονες θέλουν το καλό του κόσμου, όχι το κακό. Δεν κρύβουν τίποτα. Οταν γινόταν χαμός με την πανδημία, το όφελος από το εμβόλιο ήταν μεγαλύτερο από το κόστος μιας πιθανής επιπλοκής. Τότε, λοιπόν, ζυγίσαμε το όφελος με το κίνδυνο και ταχθήκαμε αναφανδόν υπέρ του εμβολίου» ανέφερε, παραδεχόμενος πως κάποιοι εν κρυπτώ αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμείς να γνωρίζουμε τα επαρκή δεδομένα.

Είναι πραγματικά επικίνδυνοι. Γι’ αυτό η κυβέρνηση θέλησε να τους προστατεύσει με το ακαταδίωκτο. Ο Μητσοτάκης, όμως, δεν το έχει. Θα τον μαυρίσει ο ελληνικός λαός στις επερχόμενες εκλογές. Δεν μιλάμε απλά για ένα κυβερνητικό αλαλούμ. Έχουμε να κάνουμε με τις ζωές πολιτών και την κοροϊδία που υπέστησαν τόσο καιρό.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης