Λογοκρίθηκε το βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη που ρίχνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Έλληνες  26/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χθες το απόγευμα ο Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σε μια αποκαλυπτική και τεκμηριωμένη παρέμβαση που έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Με αδιάσειστα στοιχεία μίλησε για τον πρωτοδίκως καταδικασμένο για παιδεραστία σε 28 μήνες φυλακή και 20 μόλις ευρώ πρόστιμο, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Γεωργιάδη.

Αναφέρθηκε ακόμα στη ΜΚΟ του George Sorros, Solidarity Now, και στην έτερη ΜΚΟ με την επωνυμία The Home Project, στις οποίες εμπλέκεται ως διευθύντρια και κατά 24% ιδιοκτήτρια η ξαδέρφη του Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη. Ενώ η Αλεξία Μπακογιάννη διηύθυνε την Action Aid. Μέσα στη βουλή της διαπλοκής που όλοι παίζουν τον ίδιο ανθελληνικό ρόλο κανείς δεν τόλμησε να ψελλίσει αυτές τις αλήθειες και όλοι συγκάλυψαν την αμαρτωλή ΝΔ με πρώτο και καλύτερο, τον Τσίπρα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακόμα και μέσα από τη φυλακή συνεχίζει να είναι η μόνη φωνή της αλήθειας ενάντια στο σύστημα της διαφθοράς και του εγκλήματος.

Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της ΝΔ με παράνομες υπόγειες παρεμβάσεις, φρόντισαν να λογοκριθεί σχεδόν αμέσως το βίντεο-"βόμβα" που μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχαν προλάβει να δουν δεκάδες χιλιάδες θεατές. Αυτές οι παράνομες μεθοδεύσεις αποδεικνύουν ποια είναι η μοναδική φωνή που τρομοκρατεί το σύστημα. Στηρίξτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ για να επιστρέψει στη βουλή η φωνή της αλήθειας, η φωνή των μαχόμενων ΕΛΛΗΝΩΝ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης