Σακελλαροπούλου: Ντροπιαστική δήλωση για το Δημογραφικό και η εθνική πρόταση των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες  04/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική. Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος επίσης έδειξε ως μέρος της λύσης του δημογραφικού προβλήματος την ένταξη των μεταναστών. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε πως αυτό το «νέο κύμα μεταναστών», οι οποίοι θα βρίσκονται νόμιμα τα επόμενα χρόνια υπό την προστασία της Ε.Ε., θα έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και παιδείας… Είναι απίστευτες αυτές οι δηλώσεις και ο τρόπος που προσπαθούν να περάσουν την αντικατάσταση πληθυσμού, όπως την οραματίζονται.

Ευτυχώς, βέβαια, στην αντίπερα όχθη από τις ανθελληνικές δηλώσεις και θέσεις ουσιαστικά της κας Σακελλαροπούλου υπάρχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Με πλήθος γυναικών, εκ των οποίων πολλές είναι ήδη μητέρες, και πλήθος σωστών οικογενειαρχών. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα του Δημογραφικού συνολικά ως κόμμα. Έτσι, στο Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα έχουμε αναλυτική και ξεχωριστή ενότητα για τις αιτίες αλλά και τις λύσεις του μεγαλύτερου κινδύνου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Γιατί, ναι, εμείς απαντάμε με το επίσημο πρόγραμμα του κόμματος και όχι με πομφόλυγες, τις οποίες βλέπουμε να εκστομίζουν ακόμα και τόσο υψηλά ιστάμενοι του κράτους. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις μας ΕΔΩ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης