Στη χώρα που γέννησε την τραγωδία... Άρθρο της Nεολαίας Αθηνών

Έλληνες  01/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στη χώρα που γέννησε την τραγωδία...

Στη χώρα που γέννησε την τραγωδία, αποδοσμένη στα θέατρα από ηθοποιούς προς διδαχή του κοινού και πρόκληση των συναισθημάτων του, καταλήξαμε μοιραία (;), εμείς να είμαστε οι πρωταγωνιστές αλλεπάλληλων τραγωδιών κι οι τραγωδίες πλεόν δεν παίζονται σε κάποια θεατρική σκηνή, αλλά γίνονται καθημερινότητα στην πραγματική ζωή.

Εγκληματικές παραλείψεις και λάθη βαραίνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το δυστύχημα στα Τέμπη, με 40 ψυχές να φεύγουν πρόωρα και μάταια, ως αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης των τραίνων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο αγνόησε την ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Σιδηροδρόμων», που εξέθετε τα προβλήματα στη λειτουργία των τραίνων κι ότι ήδη υπήρχαν μικροατυχήματα στα δρομολόγια, ενώ προφητεύει πως ένα μεγάλο δυστύχημα θα έρθει και θα δούμε κυβερνώντες και ιθύνοντες να «χύνουν κροκοδείλια δάκρυα». Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να αγνοήσει και τον πρόεδρο των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, που επανειλλημένως κατήγγελε πως «ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΩΤΟΣΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ». Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να αγνοήσει ΚΑΙ τον διασυρμό της χώρας από την παραπομπή της στο Δικαστήριο της ΕΕ, λόγω ΜΗ τήρησης των κανόνων για τις σιδηροδρομικές μεταφορές. «Είναι εξωφρενικό να μη λειτουργεί η τηλεματική, για την οποίαν η Ένωση έχει δώσει εκατομμύρια και κανείς να μην το ελέγχει αυτό», αναφέρουν ευρωπαϊκές πηγές.

«ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ»

Ο υπάλληλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ άθελά του συνόψισε την ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας των οικονομικών σκανδάλων, των εθνικών υποχωρήσεων, των ανθρώπινων τραγωδιών. Ένας σταθμάρχης 60 ετών, διορισμένος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μόλις ένα μήνα πριν σε αυτήν την κομβική θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pronews, ο συγκεκριμένος μετατέθηκε από το Υπουργείο της Κεραμέως, στο υπουργείο του Καραμανλή.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκτος από το ότι κολυμπάει στον βούρκο, έχει στα χέρια της το αίμα των αθώων επιβατών, έχει στα χέρια της τον οδυρμό των μέχρι πρότινος κατεχόντων πρώτης κατοικίας. Στέλνει στον δρόμο 700 χιλιάδες οικογένειες για χάρη των funds. Έχει στα χέρια της την ευθύνη ενός λαού που ο μισός πληθυσμός του ζει στα όρια της φτώχειας και αρχίζει να περιορίζει από τις αγορές του ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης. Έχει στα χέρια της την ευθύνη της αλλοίωσης του πληθυσμού μας και την αντικατάστασή μας από αλλόφυλους.

Η παραίτηση Καραμανλή, όχι μόνο δε μάς είναι αρκετή, αλλά είναι πλεόν η ώρα μας να φωνάξουμε «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ!». Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα ησυχάσει αν δεν οδηγηθούν οι υπαίτιοι στην φυλακή.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων.

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Νεολαία Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης