Στόχος τους ο αφανισμός μας

Έλληνες  14/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Οδυσσέας Δέρβος

Όλοι μας έχουμε αντιληφθεί το τελευταίο διάστημα τα έκτροπα που γίνονται στη χώρα μας. Από τη μία η ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών έχοντας φυσικά προνόμια που δεν έχουν Έλληνες συμπατριώτες μας, οι οποίοι λιμοκτονούν και βάλλονται αλύπητα από την νεοταξία και την πολυπολιτισμικότητα που μας επιβάλλουν με το έτσι θέλω και από την άλλη το μίσος και η βία των αναρχικών συμμοριών σε κάθε τι Ελληνικό που έπεται Έθνος, Θρησκεία και Οικογένεια!

Το τρίπτυχο που μισούν θανάσιμα και είναι φανερό από τις πράξεις τους σκίζοντας την εικόνα της Θεοτόκου από περαστικό που είχε την ατυχία να περάσει απ' το σημείο που εκδήλωναν το απεριόριστο μίσος τους ενάντια στη Θρησκεία, στο Έθνος και στο θεσμό οικογένεια. "Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς στο διάολο η οικογένεια στο διάολο και η Πατρίς". Ήταν τα λόγια που ξεστόμιζαν με το απέραντο και αρρωστημένο μίσος που τους διακατέχει. Η κυβέρνηση ανύπαρκτη όπως πάντα, η οποία έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι σέβεται τους αγώνες της αριστεράς, αδρανεί σε όλα αυτά τα έκτροπα ακόμα μία φορά δείχνοντας καθαρά τους βρώμικους σκοπούς που έχει, να εξαλείψει κάθε τι Ελληνικό, Ιερό και Όσιο με το οποίο όλοι μας μεγαλώσαμε και μεταφέρουμε και στα παιδιά μας όπως οι γονείς και οι παππούδες μας εδώ και πολλές γεννεές.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι η μόνη ισχυρή Εθνικιστική Πολιτική δύναμη που έχει την ικανότητα να διατηρήσει ό, τι πολυτιμότερο έχουμε ως Έθνος και δεν είναι άλλο από το τρίπτυχο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια. Η αιώνια Ελλάς των Ελλήνων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης