Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις από την νεολαία μας σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Πάτρα

Έλληνες  12/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν λίγες εβδομάδες γίναμε μάρτυρες της πιο αισχρής προπαγάνδας που έχει υπάρξει στη χώρα με ένα ολόκληρο πολιτικό και μιντιακό καθεστώς να ρίχνει τα βέλη του κατά πάνω μας με μοναδικό σκοπό να ρίξει το ηθικό όσων είδαν την ελπίδα στο κίνημά μας. Το γεγονός ότι η τροπολογία ψηφίστηκε δεν σημαίνει ότι έχει εφαρμοστεί και στη πράξη καθότι την παρουσία μας στη κοινωνία δε πρόκειται να τη σβήσει κανείς.

Η νεολαία των ΕΛΛΗΝΩΝ, παιδιά με θέληση και πίστη στην ιδέα, με λίγα υλικά μέσα στέκει όρθια κόντρα σε ένα κράτος που κάνει ότι μπορεί για να τα αποκρίνει από την ίδια τους πατρίδα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι ο αγώνας για την Ελλάδα μας δε χρειάζεται ούτε επικοινωνιακά σόου στα τηλεοπτικά δίκτυα, ούτε διαφημιστές, ούτε υπέρογκα ποσά παρά μόνο επιμονή και υπομονή σε ένα σκοπό να γίνουν οι γειτονιές ελληνικές και πάλι!

Φώτης Κοσμίδης, Λογιστής

Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης

Παράλληλα και στην Κέρκυρα κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση με επικεφαλής τον Ηλία Παπασταμάτη, υποψήφιο βουλευτή Κέρκυρας.

Στην Πάτρα οι συναγωνιστές μας με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας, Σταύρο Μπιτσικόλη οργώνουν τα χωριά του νομού μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και επικοινωνούν τις θέσεις μας στους Έλληνες πολίτες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης