Δυναμική δράση στην Ανάβυσσο από τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλληνες  12/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Τιμωρήστε τον τρικομματισμό».

Με αυτό το σύνθημα, κλιμάκιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποίησε μια πολύ πετυχημένη δράση στη λαϊκή αγορά της Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού. Η υποψήφια Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα και ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος Αιτωλοακαρνανίας, μαζί με κλιμάκιο φίλων του κόμματος από την περιοχή, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στην  τοπική κοινωνία και μετέφεραν τις θέσεις του κόμματος.

Η κοινωνία της Ανατολικής Αττικής, όπως και όλης της χώρας, για μια ακόμη φορά έδειξε την αποδοχή  της στις  θέσεις της πραγματικής εθνικής και λαϊκής αντιπολίτευσης που εκφράζουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Με την οργή των πολιτών να ξεχειλίζει από την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και την γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης, η παρουσία των στελεχών και των υποψηφίων μας στις τοπικές κοινωνίες αγκαλιάζεται όλο και πιο πολύ. Η αποδοκιμασία της προσπάθειας αποκλεισμού του κόμματός μας εμφανής, η αποδοχή των θέσεων και των προτάσεών μας θερμή.

Με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, για τους Έλληνες,  μέχρι την ανατροπή του συστήματος των πολυεθνικών που βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τη ζωή και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης