Το ανθελληνικό σύστημα προχωρά με θράσος στην καταστροφή της Πατρίδος

Έλληνες  03/03/2024  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

εκπρόσωπος Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και Στέλεχος Αχαΐας

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό προβλημάτων τα οποία το ανθελληνικό σύστημα έχει φέρει σε αυτήν τη χώρα, δεν δίστασε, σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, να προχωρήσει με θράσος νομοσχέδιο με το οποίο νομιμοποιείται και επισήμως το αφύσικο και δίνεται δικαίωμα τεκνοθεσίας σε ανθρώπους των οποίων το περιβάλλον κάθε άλλο παρά κατάλληλο είναι για την υγιή ανάπτυξη της αθώας παιδικής ψυχής.

Δυστυχώς, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ξένα διεστραμμένα κέντρα, οι άνθρωποι αυτοί δεν διστάζουν να προδώσουν ούτε τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους ούτε και να κακοποιήσουν τις παιδικές ψυχές. Είναι πραγματικά αδίστακτοι και διεστραμμένοι. Εννοείται φυσικά ότι πλέον όλα τα κόμματα του δημοκρατικού ανθελληνικού τόξου έδειξαν ότι σε κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία στρέφονται εναντίον των παραδοσιακών αξιών και του έθνους είναι ενωμένα και ο ένας δίνει σωσίβιο στον άλλον προκειμένου να μην πνιγεί από τις αντιδράσεις και τον θυμό του λαού.

Ταυτοχρόνως, το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής με τα δυσβάσταχτα μέτρα για τους αγρότες σε όλη την Ευρώπη και στην πατρίδα μας συνεχίζεται από τις διεθνείς ελίτ οι οποίοι αδιαφορούν για τους λαούς και νοιάζονται μόνο να ικανοποιήσουν τα σχέδια ενός υπερεθνικού και απάνθρωπου συστήματος. Η απάντηση σε αυτή τη σαπίλα είναι μόνο ο υγιής εθνικισμός. Ειδικά για εμάς τους Έλληνες οι οποίοι μεγαλουργήσαμε μόνο ενωμένοι με την Εθνική Ιδέα να είναι στις καρδιές όλων, είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας προκειμένου να μην καταντήσει η πατρίδα μας μία επαρχία ενός απρόσωπου διεθνούς μορφώματος το οποίο θα προωθεί τα συμφέροντα και τις διεστραμμένες επιθυμίες μίας ελίτ του χρήματος και της εξουσίας.

Μόνο με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες και τον λαό ενωμένο, με τον σχηματισμό μιας αδέσμευτης από ξένα συμφέροντα Εθνικής Κυβέρνησης θα έλθει η νίκη και η εθνική απελευθέρωση. Είναι στο χέρι μας, είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω οι Έλληνες Εθνικιστές!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης