Το ενωτικό κάλεσμα των ΕΛΛΗΝΩΝ πιο αναγκαίο από ποτέ!

Έλληνες  12/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απέδειξαν περίτρανα ότι αν κάτι φοβάται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αυτό δεν είναι άλλο από την πολιτική κάθαρση που ευαγγελίζεται το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ και χρησιμοποιεί σαν προμετωπίδα του αγώνα του, για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Διότι μεγάλη Ελλάδα και πολιτική διαφθορά είναι δυο έννοιες ασύμβατες. Αν η Ελληνική πολιτεία και κατά συνέπεια η Δημοκρατία, δεν θωρακιστούν και δεν αυτοκαθαρθούν από τις παρεμβάσεις τις πολιτικής εξουσίας τότε δεν θα ανακτηθεί ποτέ η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το κράτος και τους θεσμούς. Καμία διάκριση των εξουσιών, καμία ανεξάρτητη δικαιοσύνη, που αποτελεί και τον βασικό πυλώνα ομαλής λειτουργίας τόσο της κοινωνίας όσο και του πολιτεύματος.

Έτσι, θα συνεχίσει το δημόσιο χρέος να διογκώνεται, θα απαξιωθεί και άλλο το Δημόσιο σύστημα υγείας, θα ισοπεδωθεί ότι έχει απομείνει από την -υποτίθεται- δωρεάν παιδεία και στο τέλος, με την αντικατάσταση πληθυσμών που προωθεί τόσο ο μπλε, όσο και ο ροζ ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρχει η Ελλάδα όπως όλοι την γνωρίσαμε στα παιδικά μας χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει στηθεί μια τεράστια μπίζνα, παράνομων Ελληνοποιήσεων καθώς πέραν αυτού, επίσημα, το ίδιο το Ελλαδικό κράτος προσκαλεί αλλοδαπούς εργάτες γιατί έχουμε έλλειψη -λένε- εργατικού δυναμικού στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό. Όλα αυτά όταν η ανεργία ιδίως στους νέους καλπάζει.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση, εκμεταλλευόμενοι τους παχυλούς μισθούς και τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνουν, έχουν χτίσει ένα τεράστιο δίκτυο προπαγάνδας το οποίο συνεπικουρούμενο από τα πετσώμενα ΜΜΕ έχει αναλάβει εργολαβικά να διαμορφώνει την κοινή γνώμη, είτε διαχέοντας σκοπίμως ψευδείς ειδήσεις, είτε διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Το ερωτικό τρίγωνο πολιτικών - δημοσιογράφων - δικαστικών πρέπει να τελειώσει.

Μετά και το τελευταίο συνταγματικό πραξικόπημα των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που με το έτσι θέλω, προσπαθούν να αποκλείσουν από τις εκλογές τον νούμερο ένα πολιτικό τους αντίπαλο -καθώς γνωρίζουν ότι η ώρα της πληρωμής πλησιάζει- ήρθε η στιγμή ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να αναλογιστεί σε ποια χώρα θέλει να ζήσει.

Είναι πιο επίκαιρο και πιο αναγκαίο από ποτέ, όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε και αυτήν την μάχη. Προσκαλώ λοιπόν όλους όσους αγωνιούν για το αύριο, όλους όσους ανήκουν στον ευρύτερο Εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο να συστρατευθούν μαζί μας στον κοινό αγώνα διατηρώντας την κομματική τους αυτοτέλεια, όπως ακριβώς έχουν πράξει και άλλα κινήματα, κόμματα και προσωπικότητες.

Οι όποιες μικρές κομματικές διαφορές μας μπορούν να περιμένουν, η Πατρίδα όχι.

Γιώργος Μανούσος

Μηχανικός Πληροφορικής

Τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης