bankingnews.gr: Ο Άρειος Πάγος θα ακυρώσει τον φωτογραφικό νόμο κατά του Κασιδιάρη – Το Εθνικό Kόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ κανονικά στις εκλογές

Έλληνες  12/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πληθαίνουν οι φωνές που αναγνωρίζουν την συνταγματική εκτροπή και την ολίσθηση της κυβέρνησης που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Σύσσωμος ο νομικός κόσμος, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, αντίπαλοι αλλά και απλοί πολίτες συμφωνούν σε ένα και μοναδικό πράγμα: Οποιαδήποτε απαγόρευση κόμματος είναι ενάντια στο Σύνταγμα των Ελλήνων καθώς και ευθεία προσβολή της Λαϊκής κυριαρχίας, αφού στερείς το δικαίωμα στους πολίτες να επιλέξουν, όποιον αυτοί επιθυμούν να τους εκπροσωπεί.

Όσα ακούστηκαν πριν μερικές μέρες στην βουλή ήταν αναληθή, ανήθικα και απαράδεκτα. Για κάθε πολίτη ισχύει καθολικά και απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι αμετάκλητης καταδίκης. Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη δε, παρότι κατηγορείται γενικά και αόριστα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, στην απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου ΔΕΝ υπάρχει ούτε μισή λέξη που να του αποδίδει κάποια ποινικά κολάσιμη πράξη, γι' αυτό τον λόγο άλλωστε ήταν και απαλλακτική η πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας. Διότι για να θεωρείσαι εγκληματίας, θα πρέπει να έχεις κάνει και κάποιο έγκλημα, έτσι δεν είναι;

Επίσης, παρότι πληροί όλα τα τυπικά προσόντα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, το δικαστήριο επέμεινε στην παράνομη κράτησή του αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η δίωξη είναι αμιγώς πολιτική. Η κίνηση της συμμορίας Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές να παραβιάσει κάθε έννοια συνταγματικότητας και να απαγορεύσει την συμμετοχή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτές, επιβεβαιώνει αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω. Το πολιτικό σύστημα κυριολεκτικά τρέμει μια γνήσια Εθνική φωνή μέσα στην Βουλή που θα αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό τα σκάνδαλα και τις ανομίες τους.

Κάτι που ωστόσο θα αποτύχει, όπως αναφέρει σε εκτενές άρθρο της η έγκριτη ιστοσελίδα bankingnews.gr. Αναφέρει συγκεκριμένα:

Η κυβερνητική πλειοψηφία σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ… και χωρίς την συμμετοχή των άλλων κομμάτων… ψήφισαν ένα φωτογραφικό νόμο παρωδία που απαγορεύει σε πρωτόδικα καταδικασμένους πολιτικούς να κατέλθουν στις εκλογές.
Πέραν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα υπόλοιπα κόμματα με την στάση τους… δεν ενέκριναν τους χειρισμούς της κυβέρνησης…
Ο νόμος είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικός, όπως πλήθος συνταγματολόγων ανέφερε αφού το άρθρο 51 του Συντάγματος ρητώς αναφέρει ότι μόνο όταν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δηλαδή τότε μόνο ένας πολίτης δεν έχει εκλογικά δικαιώματα και δεν μπορεί να κατέλθει στις εκλογές.
Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη του ιδρυτή του Εθνικού κόμματος Έλληνες μόνο πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση έχει ληφθεί, και αναμένονται στο μέλλον το Εφετείο και η απόφαση του Αρείου Πάγου.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο νόμος αποκλεισμού του Εθνικού κόμματος Έλληνες είναι δόλιος, φωτογραφικός και ο Άρειος Πάγος… θα τον εκμηδενίσει… θα τον απορρίψει ως Αντισυνταγματικό.
Είναι ξεκάθαρο ότι το Εθνικό κόμμα Έλληνες θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εκλογές.

Παρακάτω εξηγεί πως το Εθνικό Κόμμα θα λάβει κανονικά μέρος στις εκλογές όπως έχουμε και εμείς τονίσει επανηλλειμένως από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησε αυτή η παραφιλολογία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/664474/o-areios-pagos-tha-akyrosei-ton-fotografiko-nomo-kata-tou-kasidiari-to-ethniko-komma-ellines-tha-symmetasxei-stis-ekloges


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης