Το Πρόσωπο των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες  06/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για κάθε Εθνικά σκεπτόμενο και συνειδητοποιημένο πολιτικά Έλληνα, αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι τόσο τα δυο νυν κόμματα εξουσίας όσο και οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί σχηματισμοί αποτελούν όργανα που αμφότερα υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και τα παράγωγά της, δηλαδή τον εθνομηδενισμό, τον κοσμοπολιτισμό και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Επί της ουσίας, όλα αυτά τα κόμματα συναποτελούν ένα «ενιαίο κόμμα» της παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας. Όλες οι πτέρυγες του «ενιαίου κόμματος» της παγκοσμιοποίησης της Χώρας μας δεν έχουν καθόλου διαφορές σε θέματα ουσίας. Μέσω της κυβερνησιμότητας και του επακόλουθου κρατικού  μηχανισμού που επανδρώνουν, υπηρετούν με ιδιαίτερο ζήλο όλες τις «συνταγές μαγειρικής» της ευρωκρατίας και των χρηματιστικών διεθνών τοκογλύφων, καθώς και όλα τα «ραβασάκια» που στέλνουν οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Γερμανίας. Αυτή η πραγματική σύγκλιση ανοίγει τον δρόμο και για ένα μέλλον, το οποίο θα περιέχει σχήματα ανοιχτής συγκυβέρνησης.

Επί του παρόντος, είναι πραγματικά για γέλια οι απεγνωσμένες προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα να παρουσιαστεί στην εκλογική παλαίστρα ένας «πολιτικός πολιτισμός» με «υγιή και εποικοδομητική αντιπαράθεση», όταν είναι ξεκάθαρα ολοφάνερο ότι κάθε καθεστωτική - συστημική λειτουργία έχει αδειάσει εντελώς από την ουσία που θα έπρεπε να έχει. Η εποχή των εθνοκτόνων μνημονίων κατέστησε - κατάντησε το κοινοβούλιο και τους θεσμούς του τυπική διαδικασία διεκπεραίωσης εντολών. Όλες ανεξαιρέτως οι μνημονιακές κυβερνήσεις υποβίβασαν πλήρως την θεσμική διαδικασία σε σημείο εσχάτου εξευτελισμού. Επικυρώθηκαν όλες οι ρήτρες που έβαλαν οι μνημονιακοί δυνάστες, κυρώθηκαν (ταπεινωτικές) συμφωνίες που αφορούν σημαντικά Εθνικά θέματα και βρίσκονται σε κατάφωρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα κ.ο.κ.

Ο Ελληνικός Λαός, σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό, αντιλαμβάνεται την (μη) ποιότητα του πολιτικού συστήματος, βλέποντας ότι αυτό αποτελεί κύριο συστατικό στοιχείο της κακοδαιμονίας που μαστίζει τον Τόπο. Το «δημοκρατικό τόξο» δρα σε βάρος της Χώρας και της υπόστασής της και δεν νοιάζεται καθόλου για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού. Η «εξαιρετική συμφωνία» των Πρεσπών πρέπει να έχει μια ανάλογη (κατάπτυστη) συνέχεια, να γίνει μοντέλο και για μια παρόμοια συμφωνία με την Τουρκία. Οι δε αντιπαραθέσεις του πολιτικού προσωπικού του εγχώριου «δημοκρατικού τόξου» κυμαίνονται στο «παραλάβαμε καμένη γη από τους προηγούμενους» και άλλες απίστευτα κενές από ουσιαστικό περιεχόμενο (δήθεν) αντιπαραθέσεις. Στην πραγματικότητα, οι θέσεις τους για τα Εθνικά θέματα, την κοινωνική ατζέντα, την οικονομία, την παιδεία, τον πολιτισμό, την υγεία κ.ο.κ. είναι όμοιες. Η διαφωνία τους έγκειται μόνο στο ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής των εντολών από τα αφεντικά τους.

Οι ξένοι δυνάστες, έχοντας πολύ ισχυρά συμφέροντα στην Ελλάδα (γεωπολιτικά και οικονομικά), χρειάζονται να έχει η Χώρα ως κυβερνώντες υποτακτικούς τους. Επομένως, ας μελετήσουμε, αναλύσουμε και ξεσκεπάσουμε τον υπ’ αριθμόν 1 εχθρό μας: Την παγκοσμιοποίηση και τις εγχώριες παραφυάδες της, έχοντας υπόψιν μας ότι πρέπει να συνεχίσουμε να στεκόμαστε όρθιοι στον κόσμο των ερειπίων που δημιούργησε η συνεχιζόμενη μνημονιακή κατοχή στην Χώρα μας.

Ο Φρίντριχ Φον Χάγιεκ, «γκουρού» του φιλελευθερισμού που πρεσβεύει η ΝΔ, είχε πει κάποτε: «Ως μακροπρόθεσμο θεσμό, είμαι κάθετα αντίθετος στην δικτατορία. Αλλά η δικτατορία μπορεί να είναι ένα απαραίτητο σύστημα σε μια μεταβατική περίοδο. {…} Προσωπικά, προτιμώ έναν φιλελεύθερο δικτάτορα από μια μη φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση». Αυτή η αναφορά, για τον «φιλελεύθερο δικτάτορα», είναι εμφανές ότι περιγράφει και ταιριάζει τέλεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση της ΝΔ, οι οποίοι με άθλια νομικά τερατουργήματα επιχειρούν να θέσουν εκτός εκλογικής διαδικασίας την πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών που απειλεί άμεσα, με τα ποσοστά που αναμένεται να λάβει, την αυτοδυναμία της ΝΔ και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Χώρας.

Με δεδομένα όλα αυτά, ας κινηθούμε στο πνεύμα της πολιτικής μάχης που δίνουμε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι Λαός που είναι συγκροτημένος σε Σφριγηλό Σώμα, που έχει Όραμα, Γνώση της Ιστορίας, Ηγεσία με Ελληνική Ψυχή και Πίστη, μπορεί να ανατρέψει και τις πιο δυσχερείς γι’ αυτόν καταστάσεις. Αντιθέτως, πληθυσμός που είναι απελπισμένος, ακέφαλος, ανιστόρητος, ανοργάνωτος θα συνεχίζει να αποτελεί έρμαιο ολέθριων πειραματισμών.

Επομένως, στην βάση της συγκρότησης και της ενδυνάμωσης της Ιδεολογικοπολιτικής έκφρασης του Ελληνικού Εθνικισμού, που θα εμπεριέχει όλα τα θετικά συστατικά ενός Υγιούς Λαού και όχι ενός ασθενούς πληθυσμού, ας δώσουμε Πρόσωπο στην Ελπίδα, για Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση και Αντεπίθεση. Το Πρόσωπο των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης