Να σταματήσει επιτέλους η υποβάθμιση της ζωής μας από τους φιλελεύθερους!

Έλληνες  06/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αγγελική Βαλαβάνη – Ντρίκου,

υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

Στα χρόνια των σοσιαλιστικών ονείρων είχαμε το «Καλάθι της νοικοκυράς». Στα χρόνια της φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας έχουμε το «Καλάθι του νοικοκυριού». Με τη διαφορά ότι κάποτε το καλάθι μας ήταν γεμάτο και μπορούσαμε να φροντίσουμε τις οικογένειές μας. Όταν μας έβαλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μας είπαν ότι έχουμε εξασφαλίσει την ισοτιμία και την ασφάλεια. Όλα άλλαξαν όταν μας έβαλαν στο ΔΝΤ, όπως συνέβαινε με τριτοκοσμικές χώρες. Έκαναν την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα και σήμερα, πάνω από μια δεκαετία αδιάκοπης υποβάθμισης της ζωής μας, η Νέα Δημοκρατία μας βάζει στη Σοβιετική Ένωση και στο Ανατολικό μπλοκ. Μας δίνει δελτία τροφίμων, που τα ονομάζει «καλάθι του νοικοκυριού». Δίνει ελεημοσύνη σε όλους εμάς που από νοικοκυραίους πάει να μας κάνει ζητιάνους για να αισθάνονται αυτοί ανώτεροι και φιλάνθρωποι. Ταυτόχρονα, κατηγορούν εμάς, τους ΕΛΛΗΝΕΣ για λαϊκισμό, εκείνοι που πουλάνε καθρεφτάκια -επιδόματα στους ιθαγενείς για να εξαγοράσουν ψήφους.

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουμε την πατρίδα μας και το λαό μας υπερήφανους. Θέλουμε να σταματήσει η υποβάθμιση της ζωής μας που δεν έχει να κάνει με το πόσο δουλεύουμε, γιατί εμείς οι Έλληνες δουλεύουμε περισσότερο από πολλούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά με τις επιλογές αυτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο μας. Ως Ελληνίδα, μητέρα, εργαζόμενη και νοικοκυρά, σε καλώ να μην τους πιστέψεις ξανά.

Δώσε μου τη δύναμη για να μεταφέρω τη φωνή σου στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να διεκδικήσω όσα σου πήραν και σου παίρνουν καθημερινά, ολοένα και περισσότερο, και πάνω από όλα το δικαίωμά σου στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε όχι στην εξαθλίωση του λαού μας. Πες κι εσύ όχι μαζί μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης