Ξαναχτύπησε ο Πορτοσάλτε της κυβέρνησης με ντροπιαστικά λόγια για το Άγιο Όρος

Έλληνες  09/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε ένα παραλήρημα εναντίον της Ορθοδοξίας και του Αγίου Όρους προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Προφανώς, γιατί τα λεφτά της λίστας Πέτσα είναι τόσα πολλά, που πρέπει να δικαιολογηθούν. Ο δημοσιογράφος ανέφερε επί λέξει ότι το Άγιο Όρος είναι «μαύρη νύχτα» και «φάμπρικα», ενώ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τους Παλαιοημερολογίτες.

Μόνο ντροπή αισθάνεται κάποιος για τα ανήκουστα αυτά λόγια εναντίον της Ορθοδόξου πίστεως. Ντροπή αισθάνεται κάθε πιστός και όχι ο Πορτοσάλτε ή ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε ότι, όπως παντού, έτσι και στην ιδιωτική τηλεόραση επιβάλλεται να υπάρχει σεβασμός απέναντι στο Έθνος και στην Ορθοδοξία.

Ειδικά όταν αναφέρονται στο Άγιο Όρος. Στο περιβόλι της Παναγίας, στον επί της γης Παράδεισο, μόνο με σεβασμό οφείλουν να μιλούν αυτοί που υποτίθεται ενημερώνουν τον κόσμο. Στην δικιά τους «μαύρη νύχτα» προτείνουμε να ανοίξουν ένα βιβλίο και να διαβάσουν για την τεράστια προσφορά του Αγίου Όρους στην Ελλάδα.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες των ΕΛΛΗΝΩΝ, του Ηλία Κασιδιάρη, του Χρήστου Μουλά και του Χρήστου Κυριτσόπουλου από παλαιότερες επισκέψεις τους στο Άγιο Όρος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης