Η Ντόρα Μπακογιάννη σε τουρκικό συνέδριο με στελέχη του Ψευδοκράτους!

Έλληνες  09/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Αττάλεια συνέδριο με τίτλο: «Καινοτόμα Διπλωματία: Νέα εποχή, Νέες προσεγγίσεις». Το συνέδριο οργανώνεται από το Antalya Diplomacy Forum (ADF).

Στη λίστα των ομιλητών φιγουράρουν τα ονόματα κορυφαίων στελεχών του Ψευδοκράτους!

Συγκεκριμένα, του Ερσίν Τατάρ, «Προέδρου» του ψευδοκράτους και του Ταχσίν Ερτογρούλογλου, «Υπουργού Εξωτερικών» του Ψευδοκράτους! Αμφότεροι είναι πιστά εκτελεστικά όργανα των εντολών του καθεστώτος Ερντογάν. Μάλιστα, στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφίες τους, αναφέρονται ως «Πρόεδρος» και «Υπουργός Εξωτερικών  της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» αντιστοίχως!

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο συνέδριο συμμετέχει και ο Εμίν Χουσρέβ, Τούρκος από τα Σκόπια, ο οποίος δηλώνει: «Πρόεδρος της Ένωσης των τουρκικών Μη Κυβερνητικών Οργανισμών της Μακεδονίας»!

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε και άλλα ονόματα πολιτικών που υποστηρίζουν την τουρκική προπαγάνδα, εκπροσώπων Τατάρων κλπ. και οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις εργασίες του συνεδρίου.

Το τραγικό είναι ότι την σύναξη αυτή, η οποία έχει καθαρά ανθελληνικό πρόσημο, νομιμοποιούν με την παρουσία τους και τρεις Έλληνες πολιτικοί οι δύο πρώην ΥΠΕΞ και ο ένας Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής. Και οι τρεις ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω συνέδριο και το όνομά τους έχει ανακοινωθεί επίσημα. Πρόκειται για τους Ντόρα Μπακογιάννη, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι η συμμετοχή τους σε αυτό το συνέδριο, προφανώς είναι σε γνώση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα έχει δώσει τις "ευλογίες" της για την συμμετοχή αυτή.

Είναι άλλη μια απόδειξη, για το πώς οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου ξεπουλούν τα εθνικά συμφέροντα και ρίχνουν νερό στον μύλο της τουρκικής προπαγάνδας και προκλητικότητας.

Εις ό, τι αφορά τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο όλο ζήτημα, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο πέραν του γεγονότος ότι συμμετέχει και ο Ζοσέπ Μπορέλ, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας.

Κι ύστερα, μας λένε ότι πρέπει να προσδοκούμε την βοήθεια της ΕΕ για την αντιμετώπιση των παράνομων διεκδικήσεων της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης