Η δουλικότητα και η προδοσία της Μακεδονίας μας έχουν συνέχεια…

Έλληνες  06/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορεί να προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» την επίσκεψη του προέδρου των Σκοπίων στην Αθήνα, μπορεί να μην έγιναν ζωντανές συνδέσεις ούτε με το Προεδρικό Μέγαρο ούτε με το Μαξίμου κατά τις συναντήσεις του Πενταρόφσκι με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να έπεσε σιγή από τα social media του πρωθυπουργού και του ΠτΔ αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο όνομα της χώρας.

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε "τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων και της Βόρειας Μακεδονίας" ενώ ο Στέβο Πενταρόφσκι έκανε λόγο για "ιστορική επίσκεψη".

Η κυβέρνηση εξευτελίζει διεθνώς τους Έλληνες.  Φοβάται τους ξένους προστάτες της και δεν τολμά να  παραδεχθεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται και νομικά και πολιτικά, φθάνει να το θέλει. Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον ανθέλληνα πρόεδρο των Σκοπίων Πενταρόβσκι με μεγάλες τιμές! Τα προσωπεία έχουν πέσει μια και καλή.

Το Κυβερνητικό Πρόγραμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, από την άλλη, προβλέπει:

«Πάγια θέση του εθνικιστικού κινήματος είναι, ότι αποτελεί ύβρι για την ελληνική ιστορία και απειλή για την εθνική μας κυριαρχία, η οποιαδήποτε χρησιμοποίηση του ονόματος Μακεδονία, στο όνομα του κρατιδίου των σκοπίων. Παρά την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και την τήρηση της συμφωνίας από την κυβέρνηση της ΝΔ η Ελλάδα μπορεί ακόμα να καταγγείλει την συμφωνία για το όνομα των σκοπίων, αφ’ ενός μεν διότι η συμφωνία των Πρεσπών επικυρώθηκε με αντισυνταγματικό τρόπο από το ελληνικό κοινοβούλιο, αφ’ ετέρου δε διότι τα σκόπια έχουν ήδη παραβιάσει πολλά μέρη της εν λόγω συμφωνίας. Συνεπώς η καταγγελία της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ κινήσεις της ελληνικής διπλωματίας όταν αναλάβουμε τις τύχες της χώρας. Παράλληλα η Ελλάδα σε συνεργασία με την Βουλγαρία θα κάνει εκτεταμένη χρήση του δικαιώματος της αρνησικυρίας (veto) σε ό, τι αφορά την ένταξη των σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος, σε περίπτωση που το γειτονικό κρατίδιο αγνοήσει τα ελληνικά αιτήματα, το ελληνικό κράτος θα κλείσει τα σύνορά του με τα σκόπια απαγορεύοντας την διέλευση παντός είδους εμπορικών προϊόντων από και προς το κρατίδιο των σκοπίων μέχρις ότου τα σκόπια να αποδεχτούν μια ονομασία που δεν θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», ενώ οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα προβούν σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες για την διασφάλιση της ομαλότητας στα βόρεια σύνορά μας».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης