Η μέρα της ελευθερίας που όλοι ονειρευόμαστε

Έλληνες  09/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Οδυσσέας Δερβός

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε κάτω από μία ιδιότυπη κατοχή. Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει. Από τους λαθρομετανάστες που μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται στη Χώρα μας; Από την εγκληματικότητα η οποία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς; Από τα Ελληνοτουρκικά και τις Εθνοπροδοτικές συμφωνίες της Κυβερνήσεως; Από τους μακροχρόνιους εγκλεισμούς (Καραντίνες) λόγω Covid; Και πόσα άλλα.

Αλήθεια, ποιος Έλληνας αισθάνεται Ελεύθερος σήμερα; Έχουμε αναρωτηθεί ότι ο θεσμός Ελευθερία όσο πάει και εξαλείφεται; Δεν υπάρχει πλέον στο λεξιλόγιο μας η λέξη ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, αλλά η λέξη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Απαγορεύεται να ξεμυτίσεις από το σπίτι σου δίχως άδεια (SMS). Απαγορεύεται να κυκλοφορείς ανέμελος στο δρόμο γιατί ήθελες απλά να περπατήσεις και να πάρεις λίγο καθαρό αέρα. Απαγορεύεται να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα παρά μόνο με περιοριστικούς όρους. Κι όσο πάει η κατάσταση αυτή θα επιδεινώνεται. Όσο πάει θα σβήνει το χαμόγελο απ' τα χείλη μας διότι δεν μπορούμε να κάνουμε απλά πράγματα. Πράγματα καθημερινά.

Υπάρχουν τόσο απλά πράγματα που είναι ικανά να χαρίσουν ένα χαμόγελο ή ακόμα και την ευτυχία όταν τα ζει κανείς. Η ζωή είναι τόσο απλή αλλά και τόσο λίγη. Εμείς την κάνουμε δύσκολη είτε από λάθος τρόπο σκέψης είτε από λάθος επιλογές. Η Ελευθερία που όλοι αναζητάμε θέλει θυσίες. Θέλει αγώνες! " Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις Ελευθερίες για λίγη ασφάλεια δεν αξίζουν ούτε Ελευθερία ούτε ασφάλεια". Βενιαμίν Φραγκλίνος.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η Ελευθερία δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται. Κι αυτό είναι στο χέρι μας. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά έχουμε την δυνατότητα να επανακτήσουμε τη χαμένη μας ζωή και να πάψουμε να είμαστε έρμαια τουλάχιστον των εκάστοτε Κυβερνώντων οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Επειδή όμως γεννηθήκαμε Έλληνες και στις φλέβες μας κυλάει το αίμα των πανάξιων προγόνων μας έχουμε τη φλόγα μέσα μας. Μια φλόγα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει δυνατή σαν πύρινη λαίλαπα αρκεί να το θέλουμε και να το πιστέψουμε.

Έχουμε καθήκον και υποχρέωση τόσο σε εμάς όσο και στις επόμενες γενεές να γυρίσουμε την πλάτη στους υπαίτιους (Κυβερνώντες) που έφεραν σε αυτή την κατάσταση τόσο εμάς όσο και την Πατρίδα μας. Και να τους τιμωρήσουμε με την ψήφο μας στις κάλπες τις προσεχείς εκλογές. Είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από τις πολιτικές αυτών, οι οποίοι έχουν λειτουργήσει σαν σύγχρονοι τύραννοι. Στο χέρι μας λοιπόν είναι να απεγκλωβιστούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο που ζούμε εδώ και δεκαετίες ανοίγοντας νέους ορίζοντες τόσο για εμάς όσο και για τις επόμενες γενεές. Το κίνημα ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη έχει τη δυνατότητα να μας δώσει πίσω τα αυτονόητα. Δηλαδή μία φυσιολογική ζωή σε φυσιολογικούς ρυθμούς κρατώντας πάντα αναλλοίωτη την Ιστορία μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες μας ως γνήσιοι απόγονοι των δοξασμένων προγόνων μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης