Καθηγητής Αιματολογίας: Από τον Σεπτέμβριο γνωρίζαμε για το ενδεχόμενο θρομβώσεων!

Έλληνες  19/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η καθημερινή παρουσία στα τηλεοπτικά πάνελ των διαφόρων συστημικών καθηγητάδων, δεν έχει ως στόχο την αντικειμενική και ψύχραιμη ενημέρωση των πολιτών, αλλά αντιθέτως έχει ως στόχο την κατατρομοκράτηση του κόσμου, τον αποπροσανατολισμό του και, εν τέλει, την πλήρη χειραγώγησή του στο θέμα του κορωνοϊού.

Μέσα όμως από αυτό το γενικότερο «τουρλουμπούκι» των ολοένα διαψευδόμενων προβλέψεων και εκτιμήσεων για το ζήτημα της πανδημίας, βγαίνουν και διάφορες λίαν ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Έτσι, στην προχθεσινή πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο καθηγητής Αιμοτολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, κ. Γρηγόρης Γεροτζιάφας, έριξε τη «βόμβα» αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων και εν προκειμένω για το AstraZeneca.

Δήλωσε επί λέξει: «Κάνει θρομβώσεις. Όταν εμβολιάζουμε τους ανθρώπους με ένα από τα υλικά του ιού που προκαλεί την πήξη του αίματος, αναμέναμε, το ξέραμε από τον Σεπτέμβριο, ότι μπορεί να προκαλέσει αντίδραση. Το πρόβλημα με την AstraZeneca είναι ότι πυροδότησε μια αλλεργία που προκάλεσε επιπλέον θρομβώσεις και μάλιστα επικίνδυνες. Ο κάθε πολίτης να ακολουθεί τις οδηγίες της χώρας του και να υπάρχει ιατρική παρακολούθηση όσων νόσησαν με κοροναϊό».

Τις επίμαχες δηλώσεις μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο εδώ (μετά το 6ο λεπτό).

Αμ, κυρ καθηγητά μου, εφόσον το γνωρίζατε από τον Σεπτέμβριο γιατί δεν κάνατε ολοκληρωμένη ενημέρωση στον κοσμάκι ώστε να ξέρει τι του γίνεται και από κει και πέρα να πάρει ο καθένας τις αποφάσεις του και να σταθμίσει τι είναι σωστό και τι λάθος; Γιατί βγαίνανε οι συνάδελφοί σας σωρηδόν και λέγανε ότι τα εμβόλια είναι δήθεν πλήρως ελεγμένα και απολύτως ασφαλή, ενώ χαρακτηρίζανε τις μελέτες που είχαν γίνει μέχρι τότε, απολύτως επαρκείς και πλήρεις; Γιατί αυτά τα δεδομένα δεν είχαν ληφθεί υπόψη κατά τη διαδικασία έγκρισης των εμβολίων από τους αρμόδιους εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς;

Έχουμε καταλάβει όμως ότι το παιχνίδι δεν παίζεται "καθαρά". Ενώ οι αρμόδιοι διαθέτουν έγκαιρα όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση, προβαίνουν σε αποκαλύψεις μόνο "κατόπιν εορτής". Με τον τρόπο αυτό, και τους σκοπούς του συστήματος έχουν εξυπηρετήσει, και την απωλεσθείσα αξιοπιστία τους προσπαθούν (ματαίως θεωρούμε εμείς) να περισώσουν σε όποιον βαθμό μπορούν.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης