Πανθεσσαλική Συνδιάσκεψη

Έλληνες  14/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

      Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τη θερινή περίοδο και τον καταιγισμό από κυβερνητικούς εκφοβισμούς, πλειάδα Συναγωνιστών- στελεχών του Κινήματος Έλληνες από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας, παρέστησαν στην  πανθεσσαλική συνδιάσκεψη  στις 13/7/2021. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην περιοχή της Λάρισας, με τους Θεσσαλούς Συναγωνιστές να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν για την πορεία του Κινήματος, καθώς και την επικρατούσα στη χώρα κατάσταση.

       Ο υπεύθυνος Θεσσαλίας, Καραμητράκης Νικόλαος, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους Συναγωνιστές παρουσίασε τη Συντονιστική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος του Κινήματος, αποτελούμενη από τους Τσούγκα Ματθαίο, Αγγελίδη Άγγελο, Βαλασίδη Δημήτριο και Χασάπη Αστέριο. Άπαντα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ανέλυσαν τις θέσεις των Ελλήνων, καθώς και τα παρασκηνιακά τεκταινόμενα που διενεργούνται σε βάρος της Πατρίδος. Ιδιαίτερα συγκινητική και πλήρης ενθουσιασμού ήταν η στιγμή που ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, έστειλε το δικό του μήνυμα για αγωνιστική και οργανωτική ετοιμότητα κάνοντας τους παριστάμενους Συναγωνιστές να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ιατροδικαστού Ματθαίου Τσούγκα, ο οποίος με έναν εμπνευσμένο λόγο κατατόπισε πλήρως τα στελέχη σχετικά με την ενδεδειγμένη δράση και το κλίμα αγωνιστικής διάθεσης από την οποία θα πρέπει να διαπνέονται. Φυσικά, δόθηκε η υπόσχεση για επανάληψη των συναντήσεων και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, χωρίς να υπολογίζεται το προσωπικό, οικονομικό και χρονικό κόστος. 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης