Συνάντηση με τον τ. Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο

Έλληνες  15/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Μητρόπουλο επισκέφθηκαν τον τέως μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο. 

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους συναγωνιστές για το μείζον ζήτημα που δεν είναι άλλο από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό λέγοντας πως η κυβέρνηση με πρόφαση την πανδημία έχει καταπατήσει το Σύνταγμα. Επίσης τόνισε την απαθή στάση της Εκκλησίας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που οι αξίες και τα ήθη τείνουν να εξαφανιστούν. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μίλησε τηλεφωνικά με τον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη, Του έδωσε την ευχή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον άνισο αγώνα που δίνει.

Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τον Ηλία ο συναγωνιστής Σταύρος έκανε δώρο στον σεβασμιώτατο το νέο βιβλίο "Σταυροφορία κατά του Ισλάμ", το οποίο δέχτηκε με μεγάλη χαρά...

 Τελειώνοντας έδωσε την ευχή του και στους συναγωνιστές που τον επισκέφθηκαν και τους είπε να συνεχίσουν τον ανιδιοτελή αγώνα  για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Εμείς ως ΈΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό τέτοιων γνήσιων ιερέων όπως ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης