Παραλείψεις

Έλληνες  21/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

Γνωρίζω καλά ότι οι πολιτικάντηδες επιθυμούν διακαώς να μετατρέψουν τον εγκέφαλό μας σε ένα ιδιότυπο πεπτικό σύστημα που θα καταπίνει αμάσητα και θα μηρυκάζει όλον αυτόν τον οχετό της παραπληροφόρησης, που εκρέει από τα καλοπληρωμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί Έλληνες που διαθέτουν λογική. Κοινή λογική χρειάζεται για να επισημανθούν, από την τρέχουσα επικαιρότητα, δύο παραλείψεις του “Συστήματος”:

Η πρώτη παράλειψη αφορά τον ίδιο τον κ. Πρωθυπουργό. Μπορεί να γίνει κατανοητό που πήγε στο Μόναχο για να δηλώσει, δια ζώσης, την πλήρη υποταγή του στην κυρία Καμάλα Χάρις και στους κυρίους Άντονι Μπλίνκεν και Μπιλ Γκέιτς. Εκτιμώ όμως ότι όταν κάνεις ένα τόσο μακρινό ταξίδι σε μια ξένη πόλη, οφείλεις να δεις και τους καλούς φίλους σου που ζουν σε αυτή την πόλη. Αυτό επιβάλλει το savoir vivre και οι σωστές διαπροσωπικές σχέσεις. Κύριε Μητσοτάκη, νομίζω ότι ήταν μεγάλη παράλειψη να μην επισκεφτείτε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Καλά δεν είναι ντροπή, όσο ήταν εδώ ο ισχυρός άντρας της Siemens, μέλη της οικογένειας σας, συμπεριλαμβανομένου και του νυν Δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, να έχουν 350 ραντεβού μαζί του και τώρα ούτε που τον ξέρετε; Πιθανόν να εκτιμάτε ότι μετά την μεθόδευση της διαφυγής του στην Γερμανία, δεν έχετε πλέον καμία υποχρέωση και ας σας έκανε τόσα δώρα.

Η δεύτερη παράλειψη αφορά όλους τους πολιτικάντηδες, τηλεειδικούς και γκεμπελίσκους, που εισβάλουν συνεχώς στη ζωή μας όχι για να μας πληροφορήσουν, αλλά για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Μέσα στα πλαίσια της εγκληματικής και ατελέσφορης αντιμετώπισης της πανδημίας, εσχάτως γίνεται μείζον θέμα αν θα γίνουν καρναβάλια και αν θα εορταστεί επιτέλους κανονικά η μεγαλύτερη εορτή της Χριστιανοσύνης: Η Ανάσταση. Μήπως όλοι σκόπιμα παραλείπουν την άλλη μεγάλη Χριστιανική και Εθνική μας εορτή που μεσολαβεί; Τι εντολές σας έχουν δώσει εφέτος, οι παγκοσμιοποιητές; Πέρυσι τις εκτελέσατε μέχρι κεραίας. Από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου έλειπε ο πρωταγωνιστής: Ο Ελληνικός λαός. Δεν λέω υπήρχαν οι επίσημοι. Οι περισσότεροι όμως, έδειξαν εμφανώς ότι κάνουν μια αγγαρεία. Ήταν τραγικό το θέαμα την ώρα που περνούσαν οι αιματοβαμμένες πολεμικές Σημαίες των Συνταγμάτων, να βλέπεις ελληνόφωνες πολιτικούς να ασχολούνται με τα κινητά τους, να κάθονται σταυροπόδι και γενικώς να δείχνουν ότι τίποτα από την Ελλάδα δεν τους αγγίζει. Στον λαό μας όμως, που δακρύζει όταν ακούει το Εθνικό μας Ύμνο, δεν επετράπη να παρευρίσκεται. Η Αστυνομία στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησε άψογα. Δεν ήταν άλλωστε καμιά πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση πακιστανών. Αυτή τη φορά ήταν πολύ εύκολο να αποκλειστεί η μισή Αθήνα και να μετατραπεί το Κέντρο της Αθήνας σε ″φρούριο″. Ο σκοπός ήταν ″ιερός″: «Δεν πρέπει να ανέβει το φρόνημα του τρομοκρατημένου λαού». Ελπίζω εφέτος, να μην διανοηθείτε να κάνετε τα ίδια. Όχι βέβαια ότι δεν θα το θέλατε, αλλά να, είναι και αυτές οι ριμάδες οι εκλογές που πλησιάζουν και ξέρετε ότι μάλλον δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας.

Όσο για τα καρναβάλια, δόξα τω Θεώ, μας έχετε χορτάσει Κυβέρνηση και όλων των αποχρώσεων δήθεν αντιπολίτευση, με την καρναβαλίστικη πολιτική σας. Και από μάσκες είμαστε πλήρεις. Δύο χρόνια τις φοράμε, χωρίς οι “ειδικοί” να έχουν αποφανθεί ακόμα αν είναι για το καλό μας ή όχι. Τα πρόστιμα βέβαια πέφτουν, όχι στους απρόσκλητους αλλοδαπούς, αλλά μόνο στους Έλληνες.

Κύριε Μητσοτάκη, ευτυχώς ο λαός τα καταλαβαίνει όλα αυτά. Σίγουρα όσοι δεν φορούν παρωπίδες θα “παραλείψουν” να σας ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές. Αυτές τις δύσκολες ώρες, πολλοί θα παραμερίσουν μικροσυμφέροντα και κίβδηλες υποσχέσεις. Θα καταλάβουν ότι το μέγιστο συμφέρον τους είναι να μην δολοφονούν το μέλλον των παιδιών τους. Θα κλείσουν τα αυτιά τους στην μεθοδική παραπληροφόρηση και τρομοκρατία. Θα ακούσουν μόνο το αίμα και την καρδιά τους. Με την ψήφο τους θα ακουστεί ξανά στη βουλή η φωνή που λέει μόνο αλήθειες. Η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη. Και αυτήν τη φορά ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» θα χειροκροτείται από μια πολυπληθή ομάδα ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτών.              


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης